Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 4 травня, 14:31:21

Цікаві властивості картоплі

09.10.2016   11:54Агенцiя

Корисні властивості картоплі сьогодні відомі всім. Картопля широко застосовується в кулінарії і народній медицині, завдяки своїм харчовим і цілющим властивостям.

Сік сирої картоплі добре очищає весь організм. З морквяним соком і соком селери добре допомагає при порушенні травлення, нервових розладах, наприклад при ішіасі і зобі. Повідомляє zdorovia.com.ua.

Щоденне вживання 500 мл морквяного, огіркового, бурякового і картопляного соку дає позитивний результат в короткий термін за умови, що виключені з раціону м’ясні та рибні продукти.

При порушенні серцевої діяльності пити по 100 мл картопляного соку тричі на день натщесерце, перед обідом і перед вечерею протягом 3 тижнів. Перерва — 1 тиждень, потім курс повторити. Всього на курс — від 5 до 15 л соку.

При порушенні шлунково-кишкової діяльності (гастриті з підвищеною кислотністю, виразці, запорах) пити 1 стакан соку сирої картоплі вранці натщесерце. Після прийому треба лягти в ліжко на півгодини. Через годину можна снідати. Так робити 10 днів поспіль. Потім 10 днів пропустити і знову повторити 10-денне лікування. Приймати свіжий сік відразу після його приготування протягом 2-4 хвилин.

Якщо кожен день опускати на 5 хвилин руки в картопляний відвар, то шкіра стане шовковистою і ніжною. Ванночки з відвару — ефективний метод боротьби з ламкими нігтями. Щоденне використання концентрованого картопляного відвару допоможе побороти грибкову інфекцію.

Останні новини Чернігівщини

«єВідновлення» в області: понад дві тисячі компенсацій за пошкоджене майно та 307 житлових сертифікатів 15:05

На Чернігівщині триває реалізація програми з надання компенсацій за пошкоджене та зруйноване житло «єВідновлення», яка стартувала майже рік тому. Про стан її реалізації говорили сьогодні на брифінгу в медіацентрі ОВА.

До 11 років позбавлення волі засуджено російського військовослужбовця, який стріляв у цивільних під час тимчасової окупації Чернігівщини 15:03

За публічного обвинувачення прокурорів Чернігівської обласної прокуратури Чернігівським районним судом у порядку спеціального судового розгляду визнано винним російського військовослужбовця у порушенні законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Його засуджено до 11 років позбавлення волі.

Дмитро Блауш: ці діти вчать інших не бути байдужими 15:01

Плетіння маскувальних сіток для бійців на передовій вже стало невід'ємною частиною життя для одинадцяти діток із Ріпок Чернігівського району.

 На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів

На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів 14:48

Слідчі Головного управління Нацполіції в області викрили у Чернігівському районі зловмисника, який систематично здійснював придбання та подальший збут особливо небезпечних психотропних речовин.

Ломако та Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів у Чернігові 14:44

В.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако та начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів приватних перевізників у Чернігові.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини