Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 06:56:40

Фейсбучний мікс до ранкової кави № 104

14.09.2016   07:00Агенцiя

Бадьорого ранку! У сьогоднішньому дайджесті ми цитуємо користувачів чернігівської спільноти у мережі Фейсбук.

Про що ж писали та які проблеми обговорювали чернігівці 13 вересня дізнавайтеся у цьому випуску.

І звичайно, пишіть свої думки та коментуйте.

Отже, чернігівці говорили про таке.

- про політику і управління країною:

- У Соколова була фішка - щороку чистити Стрижень, а Атрошенко пішов далі і вирішив щороку ремонтувати гідротехнічні споруди (дамби) на цій же річці, на що коштів звісно закладається більше, аніж Соколов закладав на щорічну "розчистку".

- про овочі, помідори та фрукти:

- про котиків:

- УВАГА! КОНКУРС!

ВСЕМ,ВСЕМ,ВСЕМ, моим друзьям и просто знакомым, объявляю конкурс: Если у вас есть дети, племянники или соседи у которых есть дети возрастом от 14 до 18-ти лет.
Просто сделать патриотическое фото в Нашем Любимом городе Чернигов, скинуть мне (Andrey Fesenko) на стену в ФБ. Конкурс начинается с 10.09.2016 по 30.09.2016
Победитель будет объявлен 01.10.2016 приз победителю "Главная книга о войне, которой не должно было быть. И о Героях, которые хотели жить но умирали". Сергей Лойко: АЭРОПОРТ.

- про найбільш обговорювані теми:

- про вибори:

- про жабок:

- про друзів:

До теми:

Фейсбучний мікс до ранкової кави № 103

Фейсбучний мікс до кави №102

Фейсбучний мікс до кави №101

Гарного настрою та вдалого дня!

Останні новини Чернігівщини

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

Презентація монографій, присвячених історії Батурина і Глухова 16:47

11 квітня у читальному залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових у межах чергового засідання клубу «Краєзнавець» відбулася презентація монографій, присвячених історії двох столиць часів Гетьманщини – Батурина і Глухова.

 Поліція розслідує обставини підриву автомобіля у прикордонній громаді Чернігівського району

Поліція розслідує обставини підриву автомобіля у прикордонній громаді Чернігівського району 16:39

Сьогодні близько 6:40 ранку до поліції надійшло повідомлення про те, що на невідомому вибуховому пристрої підірвався автомобіль зі співробітниками РЕМ. Внаслідок вибуху двоє чоловіків зазнали поранень і були госпіталізовані.

На Чернігівщині поліцейські викрили учасника схеми, який за хабарі сприяв у визнанні ухилянтів непридатними до військової служби 16:37

Слідчі Головного управління Нацполіції в Чернігівській області повідомили фігуранту про підозру, а суд взяв його під варту.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини