Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 02:48:30

Обговорили перспективи розвитку "зеленого" туризму на Бахмаччині

31.08.2016   12:47

30 серпня у приміщенні Бахмацької райдержадміністрації відбувся виїзний семінар-тренінг «Можливості, форми та перспективи розвитку «зеленого» і сільського туризму з метою сприяння економічному зміцненню та диверсифікації регіону».

Даний семінар відбувся за участю Сергія Проценко, завідувача Сектором Державної регуляторної служби України у Чернігівській області та Анни Дудчиної, заступника генерального директора Державної Організації «Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області».

На другій частині семінару-тренінгу заступник голови райдержадміністрації Галина Рибальченко доповіла про стан і перспективи розвитку малого і середнього підприємництва в Бахмацькому районі.

На пріоритетних напрямках підприємницької діяльності та пошук і аналіз бізнес-ідеї інформувала Анна Дудчина, заступник генерального директора Державної Організації «Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області».

Олексій Ситайло, начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації, розповів про проблеми та перспективи розвитку «сільського» і «зеленого» туризму в бахмацькому районі.

Свій досвіт роботи в цьому напрямку представили завідувач відділу науково-просвітницької роботи НІКЗ «Гетьманська столиця» Марина Герасько та засновник мистецького хутора Обирок Леонід Кантер.

- Ми – представники влади, як ніхто інший, зацікавлені у розвитку малого та середнього бізнесу у районі, так як його подальший розвиток дозволить вирішити проблему зайнятості населення, відродити сферу послуг, наситити ринок різноманітними товарами, збільшити надходження до бюджету, що врешті – решт покращить рівень життя мешканців району, - підвівши підсумки семінару-тренінгу, наголосила заступник голови райдержадміністрації Галина Рибальченко.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.