Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 00:11:22

Гороскоп на наступний тиждень 1-7 серпня

31.07.2016   18:05Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Не варто рiзко щось мiняти в життi, у тому числi й своє оточення. З четверга удача буде на вашому боцi.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.
 
Телець (21.04—21.05). Тиждень буде насичений подiями i зустрiчами. Будьте уважнi за кермом i там, де треба дотримуватися правил.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.
 
 Близнюки (22.05—21.06). Сiмейним людям не уникнути скандалiв, тож подумайте, як дiяти в такiй ситуацiї. Ближче до вихiдних чекайте гостей.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.
 
Рак (22.06—23.07). Вашi плани можуть опинитися пiд загрозою. Тримайте на цей випадок декiлька запасних варiантiв. Робочi справи залиште на п’ятницю.
Дні: спр. — 7; неспр. — немає.
 
Лев (24.07—23.08). Настав час для нових справ, змiни iнтер’єру та iмiджу. У вас є шанс отримати цiкаву пропозицiю — не проґавте свою удачу.
  Дні: спр. — 2; неспр. — 3.
 
 Діва (24.08—23.09). Ви з’ясовуватимете стосунки з близькими або колегами. Якщо вас критикують — це не привiд для конфлiктiв. Тримайте свої емоцiї пiд контролем.
Дні: спр. — 1; неспр. — 4.
 
Терези (24.09—23.10). Сприятливий перiод для вiдповiдальних справ i оформлення документiв. Не перекладайте проблеми на чужi плечi, навiть якщо сумнiваєтеся у своїх силах.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Успiх вам гарантовано, особливо якщо ваша робота пов’язана з творчiстю. При необхiдностi займатися бiзнесом екпериментуйте — результати будуть позитивними.
Дні: спр. — 1; неспр. — 3.
 
Стрілець (23.11—21.12). Проявiть якостi стратега для вирiшення робочих i життєвих питань. Вгамуйте ревнощi — вони руйнують гармонiю у стосунках.
Дні: спр. — 2; неспр. — 4.
 
Козеріг (22.12—20.01). Ви можете втратити вигоду, намагаючись спочатку все прорахувати. Можете смiливо починати новий стиль ведення справ, фортуна на вашому боцi.
Дні: спр. — 1; неспр. — 5.
 
Водолій (21.01—19.02). Ви ризикуєте не впоратися із завданнями, якщо робитимете все i вiдразу. Щоб не випустити головну цiль, орiєнтуйтеся на сьогодення.
Дні: спр. — 2; неспр. — 4.
 
Риби (20.02—20.03). Тиждень удалий для експериментiв iз зовнiшнiстю. Вiдвiдайте салони краси, придбайте новий одяг. Дехто з вас зустрiне свою другу половинку.
Дні: спр. — 5; неспр. — 7.

Інша версія:

Овен
Намагайтеся не брати на себе чужих проблем і не відкладати нічого на потім. Сміливо починайте нові проекти та знайомтеся з новими людьми.  Наприкінці тижня проведіть час у приємній компанії: прийміть у себе близьких друзів або самі відвідайте їх.

Телець
За допомогою своєї чарівності багато чого зможете досягти, але й зловживати цим не варто. Імовірно, виникнуть певні проблеми, для вирішення яких необхідно виявити обачність і витримку. Не відмовляйтеся від порад та підтримки близьких людей.

Близнюки
Настав час, найбільш сприятливий для кар’єри та вирішення важливих справ. Відстоюючи свій авторитет, бажано не виявляти впертість. Вам може знадобитися така якість, як дипломатичність. У вихідні ймовірна дуже серйозна розмова зі старим другом.

Рак
Конфліктувати по дрібницях з тими, хто поряд, небажано. Різноманітних завірянь та обіцянок допомогти отримаєте більше, ніж досить, проте ваші плани й надії можуть виправдатися не повністю. У вихідні в стосунках із друзями ймовірна певна напруженість.

Лев

Дослухайтеся до мудрих порад, які вам даватимуть цього тижня, а також намагайтеся стримувати свої амбіції й запити. Подолати труднощі та досягти хороших результатів зможете, якщо будете терплячі та не вимагатимете від життя всього й одразу. Не відмовляйтеся від запрошення друзів у вихідні.

Діва
Традиційний підхід до залагодження проблем буде не зовсім вдалим, тож критично оцініть деякі свої погляди. У когось, імовірно, з’явиться заздрість стосовно вас. У вихідні можуть зненацька виникнути сімейні проблеми, тому заздалегідь наберіться терпіння й сил для їх вирішення.

Терези
Зірки сприяють діловим успіхам. Не піддавайтеся спокусам, вчасно переводьте увагу на що-небудь інше. Просування службовими сходами залежатиме тільки від вас самих, зможете досягти значних успіхів у багатьох справах. Дипломатичність і чарівність у вихідні дозволять вам подолати будь-які перешкоди.

Скорпіон
Усі ваші досягнення будуть так чи інакше пов’язані з подоланням труднощів. Живіть сьогоднішнім днем і перестаньте думати про можливі майбутні проблеми. Зробіть собі та своїм близьким задоволення – організуйте спільний відпочинок, але від далеких поїздок бажано відмовитися.

Стрілець
Самі того не усвідомлюючи, будете дражнити фортуну, а дарма. Вияви азарту тепер зовсім не доречні, тому намагайтеся тримати себе в руках. Пожинати плоди своєї праці зможете трохи пізніше. Уникнути можливих конфліктних ситуацій у вихідні вам допоможуть прозорливість та інтуїція.

Козеріг
Продовжуйте активно рухатися до поставленої мети. Не беріться за кілька справ одразу, навряд чи ноша виявиться вам до снаги. Можливі дрібні непорозуміння у сфері ділових переговорів. Пильної уваги вимагатимуть діти. У вихідні перед вами постане вибір: або цікаво провести час, або заробити гарні гроші.

Водолій
Не давіть на людей своїм авторитетом. Ваше терпіння допоможе подолати всі труднощі. Не відкладайте справи через задоволення поговорити з людиною, якої давно не бачили, зараз це може стати великою помилкою. У вихідні не відмовляйтеся від отриманого запрошення.

Риби

Має знайтися вдале вирішення досить заплутаної проблеми. Краще підтримати інтереси колективу й сильно не виділятися. Якщо інші не роблять вам компліментів, то похваліть себе самі, адже ви працьовита, добра та обдарована людина. Вихідні бажано провести вдома і присвятити їх родині.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини