Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 15:43:39

Гороскоп на наступний тиждень, 18-24 липня

17.07.2016   12:06Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Використайте шанс, щоб отримати максимум задоволення вiд життя. Перед вами вiдкриваються новi простори.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.
 
Телець (21.04—21.05). Якщо вам набридла робота — треба шукати нову. Робiть комплiменти, освiдчуйтеся в коханнi й узагалi робiть приємне своїм близьким.
Дні: спр. — 19; неспр. — 22.
 
Близнюки (22.05—21.06). Для вас настав перiод везiння. Навiть перепони, якi з’являтимуться на вашому шляху, виникатимуть, щоб показати, на якi подвиги ви здiбнi.
Дні: спр. — 19; неспр. — 20.
 
Рак (22.06—23.07). Тому, хто не знайшов другу половинку, вдасться це зробити найближчим часом. Фiнансовi питання непередбачуванi, будьте обережнi.
Дні: спр. — 21; неспр. — 23.
 
Лев (24.07—23.08). Настав час для вiдпочинку. Залиште робочi проблеми i переключiться на особистi теми. Попереду — зустрiчi з давнiми друзями.
Дні: спр. — 19; неспр. — 21.
 
Діва (24.08—23.09). Романтичнi ­побачення — це саме те, що потрiбно для вас. Новi знайомства залишать приємнi спогади.
Дні: спр. — 20; неспр. — 24.
 
Терези (24.09—23.10). У вас на першому планi особистi стосунки. Якщо хочете щось змiнити в життi, змiнiть тактику знайомств.
Дні: спр. — 24; неспр. — немає.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Не нехтуйте увагою оточуючих. Дiловi пропозицiї краще вiдкласти, оскiльки вони можуть викликати ризик.
Дні: спр. — 21; неспр. — 23.
 
Стрілець (23.11—21.12). Ваше життя буде спокiйним i рiвним, без будь-яких змiн. Небажано намiчати важливi зустрiчi та при­ймати кардинальнi рiшення.
Дні: спр. — 22; неспр. — 24.
 
Козеріг (22.12—20.01). Прислухайтеся до порад стороннiх людей i не наполягайте на своїх планах. Чекайте серйозних змiн в особистому життi.
Дні: спр. — 18; неспр. — 20.
 
Водолій (21.01—19.02). Ви продовжуєте самовдосконалюватися. Нагорода не примусить себе довго чекати. Змiйнюйте партнерськi зв’язки.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.
 
Риби (20.02—20.03). Інтуїцiя пiдкаже, як оточення сприймає вас. Легкий флiрт буде стрiмким i закiнчиться не за вашою iнiцiативою.
Дні: спр. — 19; неспр. — 21.

Інша версія:

Овен. Поради друзів та колег по роботі, яким ви довіряєте, будуть не зайвими. Для вкладання грошей у спільний бізнес тепер не слушний момент. Робота може стати більш напруженою. Нервові перевантаження необхідно знімати, тому не відмовляйтеся від зустрічей із друзями у вихідні.

Телець. У вас з’явиться багато способів досягти бажаного й просунутися кар’єрними сходами. Домогтися цього можна лише завдяки своїй праці. Затівати сварки й конфлікти небажано, на випади недоброзичливців краще не звертати увагу. У вихідні зірки радять відпочити якнайдалі від дому.

Близнюки.
Виявіть свої лідерські якості, це буде дуже важливо, але не приймайте відповідальних рішень. Матимете схильність безпідставно ображатися на тих, хто поряд, тож постарайтеся докласти максимум зусиль, щоб приборкати неконтрольоване роздратування. У вихідні займіться спортом.

Рак. Не виключені непередбачувані проблеми в роботі. При спілкуванні з тими, хто оточує вас, можете розраховувати на повне взаєморозуміння. Ваші інтелектуальна активність і ділова хватка виявляться на висоті. У вихідні можливі несподівані пригоди, але розсудливість бажано не втрачати.

Лев. Постарайтеся бути дисциплінованими й пунктуальними, тоді багато проблем вирішиться успішно та вигідно, відкриваючи вам шлях до нових досягнень. Ваші працездатність та ініціатива будуть гідно оцінені. У вихідні більше уваги приділіть родині або зустріньтеся зі старими друзями.

Діва. Ваша здатність самостійно вирішувати майже всі свої справи залишиться при вас. Час на роботу й відпочинок розподіляйте раціонально. Намагайтеся дотримуватися обережності та обачності. Відпочинку й розвагам потрібно присвятити вихідні.

Терези. Є ризик великих втрат, тому намагайтеся не вплутуватися в авантюри. Усі питання, які виникатимуть, будете вирішувати швидко й завзято. У вихідні уникайте зайвої суєти. Цей час буде сповнений для вас романтикою, красою та підвищеною увагою всіх тих, хто вас оточує.

Скорпіон. Не бійтеся ризикувати і дійте – у вас з’явиться можливість реалізувати навіть свої найсміливіші плани. Дипломатичність дозволить вирішити матеріальні труднощі. Виявіть увагу та терпіння, тоді справи складатимуться вдало. Вихідні порадують вас новими захопленнями й зустрічами з друзями.

Стрілець. Обсяг навантаження на роботі бажано планувати більш ретельно. Невдачі по дрібницях провокують роздратування, тому постарайтеся відгородитися від непотрібних контактів і будьте готові до можливих проблем у сімейних справах. У вихідні виявіть належну активність, тоді вони пройдуть вдало.

Козеріг. У справах імовірні певні труднощі. Не дослухайтеся до вдаваних доброзичливців та «майстрів» давати поради, приймайте рішення самостійно. Усе задумане має шанс здійснитися, варто лише цього бажати по-справжньому. У вихідні можливі ускладнення у взаєминах із близькими й рідними.

Водолій. Будете схильні до спонтанних дій, що може трохи заважати. Намагайтеся не обіцяти зайвого, дотримуйтеся помірності. Уникайте протиріч із начальством і зберігайте пунктуальність. У вихідні є ймовірність отримання перекрученої інформації, тож не поспішайте починати щось нове.

Риби. Імовірно, станете центром загальної уваги, до ваших ідей уважно прислухатимуться. Друзі допоможуть розвіятися. У вихідні ваші рішучість, чарівність і впевненість у собі повинні скорити не одне серце. У неділю справа, якій ви присвятили багато часу й сил, може нарешті принести приємні плоди.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини