Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 01:45:40

Гороскоп на наступний тиждень 11-17 липня

10.07.2016   10:58Агенцiя

Овен (21.03—20.04). На цьому тижнi вас чекає фiнансовий виграш. Але будьте обережнi з ризикованими оборудками. Здiйсняться деякi вашi бажання.
Дні: спр. — 14; неспр. — 16.

Телець (21.04—21.05). Нове кохання викличе бурю почуттiв i пристрастей. Ваш партнер надовго залишиться для вас еталоном. У вихiднi чекайте гостей.
Дні: спр. — 11; неспр. — 12.

Близнюки (22.05—21.06). Настав час засукати рукави i братися за роботу. Щоб витиснути з удачi максимум, прислухайтеся до власної iнтуїцiї.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.

Рак (22.06—23.07). Не нехтуйте допомогою близьких, кровнi зв’язки виявляться найвигiднiшими. Час перевiрить на мiцнiсть вашi особистi стосунки.
Дні: спр. — 17; неспр. — немає.

Лев (24.07—23.08). Не намагайтеся обiгнати течiю, спокiйно продовжуйте те, що почали, i набирайтеся сил перед майбутнiми досягненнями. Знадобиться ваша рiшучiсть для утримання позицiй.
Дні: спр. — 12; неспр. — 14.

Діва (24.08—23.09). На ­цьому тижнi у вас буде багато приємних моментiв. Радимо зайнятися будь-яким видом спорту, завдяки цьому ви зможете позбутися зайвої ваги.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.

Терези (24.09—23.10). Цими днями ви вiдчуєте приплив сил. Для ваc скрiзь буде зелене свiтло. Завдяки своїй активностi незабаром ви станете лiдером.
Дні: спр. — 14; неспр. — 16.

Скорпіон (24.10—22.11). Щоб позбутися неприємних вiдчуттiв, займiться чимось приємним i водночас корисним. Варто утриматися вiд поїздок i службових вiдряджень.
Дні: спр. — 13; неспр. — 15.

Стрілець (23.11—21.12). Якщо ви хочете пiдвищити свiй соцiальний статус або стати керiвником, серйозно займiться кар’єрою. Будьте наполегливими у своїх справах.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.

Козеріг (22.12—20.01). Якщо ви наполегливо досягатимете цiлей, то зможете закласти фундамент свого подальшого благополуччя. За що б ви не взялися — фiнансовий успiх гарантовано.
Дні: спр. — 14; неспр. — 17.

Водолій (21.01—19.02). Попереду фiнансова перевiрка, до якої слiд пiдготуватися заздалегiдь. Зберiгайте спокiй i впевненiсть у своїх силах.
Дні: спр. — 13; неспр. — 15.

Риби (20.02—20.03). Якщо справи дають хорошi дивiденди, не зупиняйтеся на досягнутому. Особливої уваги потребують особистi стосунки.
Дні: спр. — 12; неспр. — 14.

Інша версія:

Овен
Вам доведеться доводити свій високий професіоналізм. Будьте вільнішими в стосунках, контактність зараз знадобиться. Уважніше стежте за новинами, так ви не проґавите важливої для себе інформації. Розмов з начальством краще не заводити. У вихідні уникайте непотрібних контактів.

Телець
Перш ніж що-небудь зробити, добре все продумайте. Намагайтеся бути обережними та дослухайтеся до голосу інтуїції. Не варто покладатися на поради знайомих, навіть дуже впливових людей, вирішуйте всі проблеми самостійно. У вихідні можете розраховувати на допомогу друзів.

Близнюки
Утримуйтеся від ризикованих витівок. Очікуються цікаві зустрічі та приємні сюрпризи, а робота приноситиме вагомі результати. Беріться тільки за дуже важливі й невідкладні справи, решту часу присвятіть відпочинку та відновленню сил. У вихідні не забувайте про близьких, вони чекають від вас тепла й турботи.

Рак
Безкорисливе служіння близьким людям – справа шляхетна, але й у ній іноді потрібно робити перерви. Можна зайнятися масштабними перетвореннями у своїй справі. Але не варто зациклюватися на матеріальних питаннях, згадайте й про духовні блага. Вихідні бажано присвятити культурним заходам.

Лев
Певні труднощі ймовірні, але їх легко подолати. Дослухайтеся до голосу інтуїції, зараз вона не обдурить вас. Будуть вдалими подорожі, поїздки та відрядження. У вихідні займіться облаштуванням будинку, а також присвятіть час рідним та друзям.

Діва
Імовірна несподівана ситуація, що забере весь ваш вільний час і змусить змінити ретельно продумані плани. Не виключені й певні ускладнення в дружніх стосунках, постарайтеся розібратися в цих непорозуміннях. У вихідні дозвольте собі відволіктися від професійної діяльності.

Терези
Вам буде здаватися, що світ не оцінив усі ваші таланти та здібності, але не варто зациклюватися на своїх претензіях. Демонстрація образи не допоможе домогтися визнання та поваги. У вихідні ігноруйте другорядні справи й зосередьтеся на головному. Вдалим буде відпочинок у сімейному колі.

Скорпіон
Зможете багато чого домогтися, якщо не станете лінуватися. Будьте товариські й відкриті для нових зустрічей і знайомств. Не довіряйте чуткам, інакше власноруч зруйнуєте стосунки з родичами. У вихідні будьте готові отримати важливу новину, що може перевернути все ваше життя.

Стрілець

Немає рації чинити опір обставинам і намагатися що-небудь змінити. Настав той момент, коли краще плисти за течією, це заощадить сили та час. Багато ситуацій можуть прояснитися найбільш несподіваним для вас чином. У вихідні вашим близьким будуть необхідні підтримка й допомога.

Козеріг
Не погоджуйтеся з жодними авантюрними пропозиціями. Доведеться багато працювати, але отримані результати порадують вас. Ви не пошкодуєте про витрачені сили, а начальство буде вами задоволене. У вихідні сприятливі поїздки та подорожі, можете прекрасно відпочити й довідатися багато нового.

Водолій
Стежте за словами, інакше може виникнути конфліктна ситуація з начальством. Можливо, доведеться відстоювати свої нові ідеї. Постарайтеся виключити з них елемент авантюризму. Цього тижня рекомендується зайнятися облаштуванням дому. У вихідні не пропустіть свій шанс.

Риби
Бажано зосередитися на своїх обов’язках. Доведеться залагоджувати проблеми на роботі. Ваша цілеспрямованість дозволить досягти набагато більших результатів, ніж ви припускали. І майте на увазі, що похід у вихідні в гості або на вечірку може виявитися для вас надто стомливим.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини