Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 07:58:46

Обласна атестаційна комісія відвідала дитячий заклад оздоровлення "Зелений гай"

09.07.2016   07:49

Цього тижня обласна атестаційна комісія під керівництвом заступника голови-керівника апарату облдержадміністрації Наталії Романової відвідала позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Зелений гай», розташований у с. Наумівка Корюківського району.

До роботи комісії долучились заступник директора Департаменту сім’ї, молоді та спорту ОДА Світлана Скиба та працівники Департаменту, голова Корюківської РДА Олексій Мірошниченко, представники громадськості та ЗМІ.

Гості активно спілкувались з дітлахами, які радо демонстрували свої кімнати, розповідали про свій відпочинок, показували доробки у вигляді малюнків, квілінгу та виробів з солоного тіста. Дітки, перебуваючи у піднесеному настрої, готуючись до вечірнього заходу, навіть влаштували для гостей патріотичний флешмоб.

Цього року заклад прийняв 90 діток з усього району, насамперед, діток, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

Специфіка закладу полягає в тому, що він розташований на базі Наумівської загальноосвітньої школи І¬-ІІІ ступенів. Однак, в закладі створена затишна відпочинкова атмосфера: облаштовані спільні кімнати, кімнати для гурткових занять, зала для проведення конкурсів, змагань, наявні спортивний зал та спортивні майданчики для гри у футбол, волейбол, баскетбол.

Відчувається системна організаційно-виховна, національно-патріотична робота з дітками. У закладі працює літня англомовна школа. Вихователі організовують змістовне дозвілля: конкурси, вікторини, спортивні змагання, квести, кінопокази тощо. Постійними учасниками та організаторами цікавих заходів є учасники АТО, які з радістю працюють з дітьми.

«Дійсно, у дитячому оздоровчому закладі «Зелений гай» відчувається патріотичне налаштування, як вихователів, так і дітей, згуртованість, дружба, взаєморозуміння та взагалі створена досить тепла атмосфера. Простежується плідна робота виховательського складу закладу», - відзначила Наталія Романова.

Наталія Андріївна передала діткам солодощі і побажала змістовно провести решту літніх канікул.

Комісія з проведення державної атестації дитячих закладів оздоровлення та відпочинку області в установлені терміни прийме рішення щодо встановлення закладу відповідної категорії. Але, вже під час перебування у закладі комісією було рекомендовану керівництву району та закладу опрацювати питання створення на базі закладу молодіжного наметового табору у зеленій зоні, що зробить відпочинок учнівської молоді ще кориснішим та цікавішим.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини