Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 05:44:20

Гороскоп на наступний тиждень 27 червня - 3 липня

26.06.2016   15:32Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Якщо у вашому життi все стає з нiг на голову, це невипадково. Приготуйтеся, що одночасно доведеться за­йматися кiлькома справами.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.

Телець (21.04—21.05). Навiть якщо обставини склалися не зовсiм удало, ви як практична людина побачите переваги для себе.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.

Близнюки (22.05—21.06). Якщо у професiйнiй галузi все вiдбувається не так, як ви хотiли, розцiнюйте це як стимул для змiн.
Дні: спр. — 30; неспр. — 1.

Рак (22.06—23.07). Завдяки своїй тактовностi ви зумiєте порозумiтися з оточуючими i впоратися з усiми запланованими справами.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.

Лев (24.07—23.08). Натурам, якi захоплюються, не варто навантажувати на себе чужi проблеми. Не критикуйте своїх близьких.
Дні: спр. — 28; неспр. — 29.

Діва (24.08—23.09). Перша половина тижня буде вдалою для вас, тому смiливо плануйте на цей час найважливiшi справи.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.

Терези (24.09—23.10).
Ви можете вiдчувати дискомфорт вiд нестачi спiлкування. Займiться у першу чергу тим, без чого не зможете обiйтися.
Дні: спр. — 28; неспр. — 29.

Скорпіон (24.10—22.11). Вашим близьким приємно, що в них є такий надiйний тил, як ви. Однак не варто забувати, що дорослим i дiтям корисно вирiшувати життєвi завдання.
Дні: спр. — 30; неспр. — 1.

Стрілець (23.11—21.12). Не чекайте легких перемог. Але чим складнiше завдання, тим цiкавiше його вирiшувати. Вам доведеться взяти на себе додатковi обов’язки.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.

Козеріг (22.12—20.01). Як би ви не вирiшили дiяти, саме ваш вибiр виявиться перспективним. У вихiднi вдасться вiдпочити у хорошiй компанiї.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.

Водолій (21.01—19.02). На час чекає приємний тиждень. Якщо ви з чимось не згоднi, постарайтеся знайти спосiб висловитися.
Дні: спр. — 27; неспр. — 29.

Риби (20.02—20.03). Доведеться навчитися чогось нового i водночас закiнчити давнi справи. У вас з’являться кар’єрнi можливостi.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.

Інша версія:

Овен
До нових знайомств бажано поставитися з обережністю. Зважте свої енергетичні ресурси та взяті на себе зобов’язання, не виключено, що ви звалили на плечі занадто великий обсяг роботи. Прийшла пора розслабитися в оточенні близьких вам людей.

Телець
Вам буде іноді здаватися, що все неможливе можливо. На роботі поставтеся до своїх обов’язків з більшою увагою, врахуйте дріб’язки. У вихідні відпочиньте від суєти та не відмовляйте тим, хто поряд, у їхньому прагненні вас побалувати.

Близнюки
Матимете бажання критикувати всіх і вся, що в цілому непогано, якщо будете об’єктивні та небагатослівні. Варто знизити напружений темп роботи. У вихідні не витрачайте всі свої сили, вони вам ще знадобляться.

Рак
Можливі дрібні домашні неприємності. Від ваших талантів залежатимуть ваші перспективи та просування по кар’єрних сходах. Завдяки товариськості у вихідні станете душею будь-якої компанії.

Лев
Можливі нескінченні турботи як на роботі, так і вдома. Ви ще на один крок наблизитеся до своєї мети, а ваші нові проекти отримають додатковий поштовх. Поїздки та відрядження дозволять поліпшити добробут. У вихідні варто побути на самоті або ж в оточенні тільки найближчих друзів.

Діва
Будьте привітні з тими, хто хоче стати вам другом, але не підпускайте їх до себе надто близько. Ваші натиск та енергія мають принести гідний результат. Певна підозрілість і недовірливість будуть цілком доречні, адже ваші таємні недоброзичливці, можливо, будуватимуть проти вас плани.

Терези
Перед тим як почати втілювати в життя свої ідеї, бажано проаналізувати все ще раз, аби врахувати й усунути недоліки. Непотрібну інформацію безжалісно відкидайте й намагайтеся бути зібраними. У вихідні можете сміливо звертатися по допомогу до друзів.

Скорпіон
Спокій вам тільки снитиметься, тому постарайтеся наразі зайняти вичікувальну позицію, нагромадити сили й озброїтися мудрістю та знаннями. Ваш раптовий ривок уперед приведе до перемоги над обставинами. Намагайтеся бути нейтральним стосовно начальства.

Стрілець
Настав час прийти в себе й виконувати свою роботу, іноді доведеться займатися одноманітними, але необхідними справами. Стосовно близьких слід послабити свою вимогливість, інакше вона може спровокувати конфлікти. У вихідні бажано приділяти дітям більше часу й уваги.

Козеріг
Треба бути реалістом. Саме час у коректній формі гучно оголосити про свої достоїнства та заслуги. Робота вимагатиме від вас повної самовіддачі, але бажано не надто нею захоплюватися, бо можлива перевитрата енергії. Намагайтеся контролювати свої емоції, шукати в усьому позитив.

Водолій
Не виключені конфлікти на роботі, тому намагайтесь якомога менше спілкуватися з колегами й рідше потрапляти на очі начальству. Можуть втілитися в життя ваші найпотаємніші плани та задуми. У вихідні з’явиться більше вільного часу, а справ і спілкування стане набагато менше.

Риби
Усі кардинальні та позитивні зміни у вашому житті залежатимуть від уміння належним чином показати свої здібності. Якщо не будете лінуватися, удача сама почне плисти вам просто в руки. У вихідні бажано зайнятися активним відпочинком.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.