Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 16:31:33

Активісти Чернігівського "Соколу" провели уроки патріотичного виховання для 1424 школярів

23.06.2016   09:16

1-18 червня активісти Чернігівського осередку ВГО «Сокіл» та Чернігівського центру підтримки добровольців проводили заходи для 1424 школярів 23-х Чернігівських пришкільних таборів.

У кінці травня активісти Чернігівського Соколу, запрошені Чернігівським міським відділом освіти на збори директорів міських пришкільних таборів, запропонували свої послуги національно-патріотичного виховання дітей.

Протягом тижня активно приймали запрошення від директорів та планували свій графік на наступні 18 днів червня.

Цілі, поставлені організаторами національно-патріотичного виховання школярів досягнуті та полягали у:
- спілкуванні з бійцями – захисниками України задля інформування про стан ситуації на Сході країни, школярі мають знати своїх Героїв, мають знати, на кого рівнятися;
- пропаганді здорового способу життя та любові до рідної землі, до України;
- пропаганді українського кінематографу;
- пропаганді української культури, мови, літератури.

«Ми відчуваємо, що зробили значний внесок у національно-патріотичне виховання молоді Чернігова. У кожного із півтори тисячі дітей ми бачили вдячність в очах, щирі посмішки та зацікавлені, інколи здивовані, обличчя. 28 заходів: патріотичні ігри, спілкування з бійцями, показ короткометражок, в результаті гарно проведений час та позитивний настрій для всіх. Вони просили нас приходити до них знову і знову, і тому декілька шкіл ми відвідували неодноразово. Інші ж мають намір запрошувати нас з наступного навчального року», - зазначила керівник Чернігівського обласного «Соколу» Маргарита Омеляненко.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.