Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 01:53:59

Гороскоп на наступний тиждень 25 квітня - 1 травня

24.04.2016   11:09Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Не поспiшайте, адже необдуманi дiї можуть призвести до небажаних результатiв. Ближче до вихiдних ви визначитеся з планами.
Дні: спр. — 28; неспр. — 29.

Телець (21.04—21.05). Ви стоїте на порозi перемiн. І хоча за своєю природою не схильнi до швидких рiшень, зараз знадобиться саме це.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.

Близнюки (22.05—21.06). Настав удалий момент для реалiзацiї нових планiв. Не соромтеся мрiяти i втiлювати в життя свої iдеї.
Дні: спр. — 25; неспр. — 27.

Рак (22.06—23.07). Радимо вам в деяких питаннях бути рiшучiшим i смiливiшим. Настав момент, коли треба долати, а не чекати.
Дні: спр. — 28; неспр. — 30.

Лев (24.07—23.08). Смiливо берiться за складнi та перспективнi справи, у вас є шанс досягти хороших результатiв. Наприкiнцi тижня допоможiть тим, хто цього потребує.
Дні: спр. — 26; неспр. — 28.

Діва (24.08—23.09). У першiй половинi тижня на роботi доведеться проявити стриманiсть i вiдповiдальнiсть. З’явиться чудова можливiсть вирiшити складне завдання.
Дні: спр. — 28; неспр. — 1.

Терези (24.09—23.10). На цьому тижнi буде багато клопотiв, зокрема на роботi. Але в цьому ви набудете позитивного досвiду. Без вашої iнцiативи нiчого не вирiшиться.
Дні: спр. — 27; неспр. — 29.

Скорпіон (24.10—22.11). Не намагайтеся добровiльно брати на себе бiльше обов’язкiв. Краще знайдiть для себе активне захоплення. У дiлових питаннях менше ризикуйте.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.

Стрілець (23.11—21.12). Важливим фактором успiху буде ваше вмiння спiлкуватися. Бiльшiсть проблем вирiшаться самi собою.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.

Козеріг (22.12—20.01). На вас чекає чимало суперечливих ситуацiй, результат яких залежатиме вiд вашого настрою. Не зайвим буде прислухатися до критики.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.

Водолій (21.01—19.02). Висока вiрогiднiсть конфлiктiв, особливо з родичами або друзями. Намагайтеся стримувати емоцiї, щоб не доводити ситуацiю до сварок.
Дні: спр. — 26; неспр. — 29.

Риби (20.02—20.03). Ви розчаруєтеся в деяких питаннях, а в чомусь, навпаки, досягнете блискучих результатiв. Правда, для цього доведеться докласти багато зусиль.
Дні: спр. — 1; неспр. — немає.

Інша версія:

Овен. Постарайтеся скоротити обсяг роботи й не забувайте зайвий раз обмірковувати свої слова та дії. Доведеться запастися терпінням, тому що швидкий прогрес у справах зараз практично неможливий. Вихідні варто присвятити ремонту або благоустрою квартири, дачі чи просто наведенню порядку вдома.

Телець. Щоб виконати свої ділові та фінансові зобов’язання, вам доведеться сконцентрувати всі зусилля. У роботі настає дуже продуктивний період, але ризикувати не слід. Постарайтеся не говорити зайвого, і тоді багато ваших починань будуть успішними. Уникайте суперечок з начальством та не критикуйте колег по роботі. У вихідні очікуйте на гарні звістки.

Близнюки. Ваш авторитет продовжує стабільно зростати. Ті, хто поряд, чекатимуть від вас співчуття та підтримки. Уникайте ризиків без вагомих на те причин, успіх в авантюрах практично дорівнюватиме нулю. У вихідні звільніть себе від справ і постарайтеся провести час удома або на дачі, відновлюючи витрачені сили.

Рак. Усе має скластися так, як ви запланували. При цьому постарайтеся не відволікатись, займайтеся тільки власною справою, а інші нехай вирішують свої проблеми самостійно. Ви повинні працювати на найближче майбутнє, реалізовувати нові ідеї та плани. Очікуються перспективні знайомства та відновлення старих стосунків.

Лев. У вас назріватимуть внутрішні зміни, і поки вони не сформуються остаточно, утримуйтеся від одвертих розмов з друзями та близькими, навіть якщо вони готові виявити розуміння. Зможете підготувати себе до будь-яких несподіванок, а вчорашні супротивники, ймовірно, виявляться надійними союзниками.

Діва. Через напружений робочий ритм доведеться задуматися над змінами умов своєї праці. Перед вами мають відкритися нові можливості та перспективи, завдяки яким ваші задуми зможуть здійснитися. Обов’язково зберігайте почуття гумору та здоровий глузд і постарайтеся не розголошувати якусь важливу інформацію, нею можуть скористатися в корисливих цілях.

Терези. Вам удасться реалізувати найсміливіші плани. Ваші працездатність і життєва енергія значно зростуть. Постарайтеся з усією відповідальністю поставитися до справи, яку вам можуть доручити, ви отримаєте шанс змінити робочу ситуацію на краще. У вихідні рекомендується відвідати театр або кіно, піти в гості до друзів.

Скорпіон.
Адекватно розраховуйте свої сили та можливості. Виявляйте уважність, стриманість і дипломатичність. Вам доведеться терміново завершувати деякі минулі справи. Не виключено, що вас завалять роботою, тому постарайтеся не вихлюпувати негативні емоції на тих, хто поряд. Вихідні найкраще провести в колі дійсно близьких вам людей.

Стрілець. Можете зненацька знайти нові точки застосування своїх сил. Не варто засмучуватися через тимчасові труднощі, краще зверніться за допомогою та порадою до близьких людей. Вам буде до снаги переробити масу справ, тож обов’язково скористайтеся цим сприятливим періодом. У вихідні відчуєте, що зникли всі або майже всі проблеми й можна відпочити так, як вам хочеться.

Козеріг. Перш ніж приймати остаточне рішення в будь-яких фінансових питаннях, варто переконатися, що ви не пропустили жодної істотної деталі. Будьте наполегливі, не здавайтеся при перших труднощах і тоді обов’язково досягнете успіху. Вихідні дадуть вам можливість насолодитися радістю та щастям.

Водолій. Авторитет поступово зростає, а ті, хто поряд, очікують від вас своєчасних і мудрих порад. Не варто звалювати на себе чужі проблеми. Не намагайтеся ризикувати без вагомих причин, шанс на успіх повністю відсутній. У вихідні не рекомендується планувати далеких поїздок, краще провести час удома й відпочити.

Риби. Займатися найкраще дрібницями або справами, в яких неможливо помилитися. Не виключені складнощі у стосунках із друзями, адже деякі з них можуть повестися зовсім непередбачено. Сильна зайнятість на роботі, ймовірно, викличе труднощі й у вашому особистому житті.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини