Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 23:22:29

Гороскоп на наступний тиждень 22-28 лютого

21.02.2016   11:17Агенцiя

ОВЕН. Тиждень пройде спокійно. Але не варто розраховувати на те, що легко даватися буде абсолютно все. В професійній сфері, наприклад, можуть з’явитися проблеми, впоратися з якими ви зможете не відразу. Зате багато Овнів виявлять у себе несподівані таланти та здібності, отримають шанс реалізувати свій потенціал в абсолютно новій сфері.
Особисте життя цього тижня виходить на перший план. Якщо виникнуть проблеми - поговоріть з друзями, вони дадуть вам хороші поради і допоможуть.

ТІЛЕЦЬ. Тиждень пов’язаний зі збільшенням навантаження та відповідальності, для багатьох представників знаку він буде складним. Проте ви знайдете в собі сили досягти відмінних результатів, навіть якщо обставини складатимуться не на вашу користь.
Зверніть увагу на те, як складаються ваші стосунки з керівництвом та іншими вищестоящими особами. Зараз дуже важливо правильно подати себе, позначити умови, на яких ви можете співпрацювати. Важливо приділяти увагу членам сім’ї, прислухатися до їх думки, особливо коли йдеться про вирішення питань, важливих для всіх.

БЛИЗНЮКИ. Цього тижня ви зможете досягти великих успіхів в роботі, зробити справжній професійний прорив. Надзвичайно вдалим тиждень буде для представників знаку, які займаються політикою, громадською діяльністю, добродійними проектами.
Можливе утворення міцних союзів - ділових, дружніх і романтичних. Люди, з якими можна порозумітися і яким варто довіряти, притягуються до вас як магнітом. Сприятливий тиждень для взаємодії з державними організаціями, оформлення документів, отримання віз і дозволів. Може покращитися ваше фінансове становище.

РАК. Можна починати будь-які справи й проекти, при умові, що вас підтримають надійні союзники та однодумці. Багато Раків діють сміливіше і рішучіше, ніж завжди, і починають кардинально змінювати і своє, і чуже життя.
Хороший тиждень для того, щоб звернути на себе увагу - наприклад, взявши участь в якихось громадських акціях або реалізувавши їх. Буде шанс знайти друзів, можлива зустріч з людьми, які допоможуть вам повернутися до давнього хобі.
Цього тижня буде немало урочистих моментів, заходів, на яких вам важливо виглядати гідно. Отже, приділіть увагу своєму зовнішньому вигляду і поновіть гардероб.

ЛЕВ. Цей тиждень підготував вам багато випробувань, у тому числі складних. Але чим важче вам буде, тим помітнішими та значнішими будуть перемоги, які ви отримаєте.
Можна займатися вирішенням майнових питань, а також оформленням документів, пов’язаних з нерухомістю, фінансами, цінними речами.
Ви намагаєтеся зберегти хороші стосунки з близькими і досягаєте успіху в цьому: саме тому, що ви поводитеся правильно, не дозволяєте собі різких висловлювань, проявляєте тактовність і делікатність, серйозних конфліктів не виникає.
Дуже важлива фінансова дисципліна. Утримайтеся від необдуманих покупок і незапланованих великих витрат.

ДІВА. Тиждень досить складний, напружені моменти не виключені, але найгостріші кути вам вдасться згладити. Важкі та заплутані питання ви вирішуєте швидше, ніж представники інших знаків, а помилки здійснюєте рідше.
Можна починати спільну комерційну чи творчу діяльність. Та і в особистому житті багато що вдається змінити на краще саме завдяки своєчасному об’єднанню зусиль.
З’являються нові ідеї та захоплення, світогляд представників знаку нестримно розвивається. Ви добре ладнаєте з людьми, знаходите спільну мову навіть з тими, хто зовсім не схожий на вас.

ТЕРЕЗИ. Ви прагнете досягти успіху будь-якою ціною та якнайшвидше, і саме тому часто починаєте діяти в непідходящий момент. Вам доводиться прикласти чимало зусиль, щоб досягти результату. Тому, якщо бачите, що ваші вчинки не приносять бажаного результату, подумайте, чи не краще буде трохи почекати, перш, ніж зробити нову спробу.
Нестабільний емоційний фон, тому ваш настрій змінюється значно частіше, ніж зазвичай. Іноді ви переживаєте через дрібниці, гніваєтеся на людей, які зовсім ні в чому перед вами не винні.

СКОРПІОН. Дуже насичений тиждень. Нудьгувати ніколи - ви або будуєте плани, або дієте, або насолоджуєтеся отриманими перемогами. Тиждень сприятливий для поїздок, у тому числі далеких і тривалих, нових знайомств і спілкування з людьми, які відкривають перед вами нові можливості.
Намагайтеся уникати суперництва, змагань і конкурентної боротьби. Тут річ не в тому, що у вас немає шансів на перемогу, а в тому, що подібні заняття віднімають час, який ви могли б провести з більшою користю. До того ж, поки увага ваша прикута до суперника, ви не помічаєте подій і фактів, які могли б використовувати в своїх інтересах.
Бажано зберігати холоднокровність протягом усього тижня. Емоції можуть бути дуже сильними і суперечливими, але здоровий глузд підкаже, як досягти мети у будь-яких обставинах.

СТРІЛЕЦЬ. Що б не відбувалося, і з ким би ви не мали справи, ви намагаєтеся бути чесними і відритими, нічого не приховувати. Деяким Стрільцям вдасться завоювати повагу дуже впливових людей, зміцнити свої позиції, покласти край недомовками і нерозумінню з близькими, навести лад в особистих стосунках.
Ви енергійні й честолюбні, часто беретеся за вирішення складних завдань тільки для того, щоб показати, на що здатні. Рішучість йде на користь, можна розраховувати на справжній прорив в справах.
Можливі грошові надходження, у тому числі значні. Інвестиції виявляються вигідними, покупки - вдалими.

КОЗЕРІГ. Цей тиждень ставить складні завдання. Щоб вирішити їх, потрібно зосередитися і заспокоїтися, відкинути все зайве. Не всім Козерогам вдасться приборкати свої емоції, але більшість представників знаку досягнуть успіху в цьому.
Дуже корисно зараз думати про майбутнє.
Неважливо, чи будуєте ви конкретні плани, чи лише намічаєте віддалені цілі - в будь-якому випадку з’явиться визначеність, якої вам останнім часом бракувало. В багатьох представників знаку буде шанс виправити допущені в минулому по-Можливі цікаві відкриття, отримання важливої інформації. Добре починати навчання. На користь йдуть будь-які заняття, які сприятимуть розширенню світогляду.

ВОДОЛІЙ. Часто доведеться працювати, не покладаючи рук, і тільки для того, щоб зберегти вже досягнуті позиції. Багато буде дрібних справ, які не вимагають особливої уваги, але віднімають час.
Дуже важливими будуть дисципліна, організованість, сила волі. Не можна сходити з обраного шляху, відмовлятися від своєї мети. Вам важко буде знаходити спільну мову з тими, хто раніше відігравав важливу роль у вашому житті. Намагайтеся не допускати відкритого конфлікту.

РИБИ. Досягти успіхів в роботі та бізнесі буде трохи складніше, ніж зазвичай. Не виключено зниження прибутків, можливі невеликі фінансові втрати. Деяким Рибам доводиться стикатися з неприємностями мало не щодня. Але якщо ви збережете спокій, то зможете досягти великих успіхів, значно просунутися вперед. Багато представників знаку здійснюють благородні вчинки і стають справжніми героями в очах оточуючих.
Можливі зміни і в особистих стосунках. Не завжди вони відбуваються за вашою ініціативою, але зазвичай йдуть на користь.

Інша версія:

Овен. З’явиться прекрасна можливість реалізувати творчі здібності, але варто контролювати свою дратівливість і не провокувати конфліктів – вони можуть виявитися затяжними. Плануйте поїздки, зустрічі з друзями. Вихідні не варто проводити в блаженному неробстві, займіться чим-небудь корисним.

Телець. У вас з’являться нові плани та ідеї. Займіться втіленням своїх задумів, ви не пошкодуєте про це. Не варто демонструвати й доводити власну унікальність та незамінність, посидьте тихо. Домашні справи у вихідні можуть забрати практично весь вільний час, але опір і сварки справі не допоможуть.

Близнюки. Ризикуєте виявитися в центрі подій – на вашій скромній персоні зосередиться вся увага тих, хто вас оточує. Ваші професійні та організаторські здібності будуть гідно оцінені. Стежте за своєю мовою, намагайтеся продумувати те, про що говорите. Приділіть більше турботи й уваги до батьків – їм це необхідно.

Рак. Усю свою увагу слід спрямувати винятково на робочі питання. Намагайтеся не форсувати події, дозвольте їм плавно текти, і тоді зосередженість дозволить вам упоратися з поставленими завданнями. Необхідні обережність та уважність у виконанні будь-яких справ. У вихідні вас може охопити творчий запал.

Лев. Бажано стежити за своїми словами, інакше з’явиться ризик потрапити в несприятливу ситуацію. Може стати в пригоді допомога друзів, адже вам буде складно впоратися з великим обсягом роботи. Імовірні гарні новини, пов’язані з перспективними пропозиціями. У вихідні будьте зосереджені та уважні.

Діва. Смуга невдач залишилася позаду. Можна радуватися й діяти. Розширте свої обрії, навчіться чогось нового, тих навичок, яких вам гостро не вистачає. Обраний вами напрямок може з легкістю змінитися на протилежний, стежте за собою.

Терези. Ретельно аналізуйте події, що відбуваються, опираючись на життєвий досвід і логіку. Не йдіть на поводі чужої думки. Уникайте відкритої критики колег по роботі. Можливо, на вас очікують справжній професійний успіх і поліпшення фінансового становища. Ваші плани можуть значно відрізнятися від задумів інших людей, імовірні конфлікти на цьому ґрунті.

Скорпіон. Ваш авторитет може врятувати від провалу вкрай важливу справу, будьте готові взяти на себе відповідальність. Багато справ вирішуватимуться самі собою або за інерцією. Не вступайте в дискусії, якщо не до кінця впевнені у своїй правоті. Приготуйтеся до несподіваного прориву в справах. У вихідні близьким може знадобитися ваша допомога.

Стрілець.
На роботі можуть виникнути нові ідеї, які швидко втіляться в реальність. Стосунки з колегами налагодяться, що сприятиме позитивній атмосфері. Намагайтеся бути відвертішими з собою і тими, хто поряд, тоді ви й самі не станете жертвою обману. Будьте обережні у вихідні.

Козеріг. Фортуна вам посміхатиметься, і ви можете ризикнути відкрити власну справу, тільки для цього, крім везіння, потрібно чимало сил і часу. Вас спокушатимуть привабливими пропозиціями, від яких буде нелегко відмовитися, але все-таки не давайте згоди відразу, подумайте. Від начальства можете не тільки почути слова похвали, але й одержати премію.

Водолій. Можете впоратися практично з будь-якою проблемою. Удача супроводжуватиме вас у всіх починаннях. Для успішної роботи знадобляться терпіння, незворушність і витримка. Усе необхідно доводити до кінця. Імовірні позитивні зміни на роботі. У вихідні краще відпочити в сімейній обстановці.

Риби. Імовірні перепади настрою, які можуть привести до кризи. Вам буде важкувато втілити свої проекти в життя. Намагайтеся не починати нових справ, натомість добре відпочиньте. Попереду на вас чекають цікаві й доленосні зустрічі. На вихідні краще не планувати важливих справ.
 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини