Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 00:03:26

Анекдот дня. Гарного настрою!

12.01.2016   13:36Агенцiя

Якщо намагаєшся закрити квадратний контейнер круглою кришкою - це понеділок, якщо тобі це вдалося - це п’ятниця.

- З забобонами хтось є?
- Так...
- Підніміть руки. Молодці! Всі інші отримають 13-ту зарплату!


Гарне виховання — це здатність переносити погане виховання інших.

Мінус на мінус дає плюс тільки в математиці. У всіх інших випадках виходить просто подвійний п*здець.

Вночі напідпитку прийшов додому, тихенько роздягся, ліг у ліжко, обійняв дружину і раптом голос тещі: “Люся в іншій кімнаті!”. Так швидко я ще ніколи не тверезішав.

Мама по-швидкому збирає доньку в дитячий сад. Однією рукою фарбує вії, а іншою одягає чадо... Біжать на маршрутку. Мати дивиться – дочка без рукавиць:
— Доню, ручки без рукавиць не замерзли?
— Ні! А ніжки без чобітків — так!


У новорічні свята по ТБ показували старих, всім відомих артистів, тому я їх не дивився. А от якщо б показували молодих, нікому не відомих артистів, то я тим більше не став би їх дивитися

Дочка-студентка отримала права і в перший раз підвезла матір до дому.
Коли машина зупинилася, мати сказала:
— Дякую тобі.
— Та будь ласка, — відповіла дочка.
— Я сказала це не тобі, Господу Богу.


Потрібні не тільки передсвяткові дні, які закінчують робочий день на годину раніше, але й післясвяткові, які починають робочий день на дві години пізніше.

Розмова батька з дитиною (3 роки):
— Тату, а коли я підросту і закінчу садчок, куди я буду ходити?
— До школи.
— А потім?
— До інституту.
— А потім?
— На роботу.
— А потім?
— Е—е... на пенсію.
— Так?.. А жити коли я буду?

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.