Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:52:55

Гороскоп на наступний тиждень, 31 серпня - 6 вересня

30.08.2015   13:02Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Будьте уважнi на роботi, є висока вiрогiднiсть припуститися серйозних помилок. У сiм’ї ви зумiєте застосувати свої лiдерськi якостi.

Дні: спр. — 31; неспр. — 2.

Телець (21.04—21.05). Приймайте обставини такими, якими вони є, не намайтеся самостiйно змiнити ситуацiю. Не варто сваритися з ворогами, краще шукайте компромiсних рiшень.

Дні: спр. — 5; неспр. — 6.

Близнюки (22.05—21.06).Зiрки попереджають вас про напружену ситуацiю на роботi, недотримання субординацiї може вам вилiзти боком.

Дні: спр. — 1; неспр. — 3.

Рак (22.06—23.07). Тиждень сприятливий для практичних справ — наведiть лад в оселi, передивiться цiкавi фiльми. У вихiднi ви зустрiнетеся з друзями.

Дні: спр. — 4; неспр. — 5.

Лев (24.07—23.08). Для вас найцiкавiше тiльки починається. На роботi вам запропонують цiкавий проект, який принесе хорошi прибутки.

Дні: спр. — 2; неспр. — 4.

Діва (24.08—23.09). Вам видається, що всi налаштованi проти вас. На перший погляд, це нiби й так, але iнодi треба просто перепросити, щоб вiдновити мир.

Дні: спр. — 5; неспр. — 6.

Терези (24.09—23.10). Вам доведеться прийняти вiдповiдальне рiшення. Навiть дрiбнi справи можуть мати непередбачуванi наслiдки.

Дні: спр. — 31; неспр. — 1.

Скорпіон (24.10—22.11). Ви вiзьмете на себе вiдповiдальнiсть у найскладнiшiй ситуацiї. Ваше вмiння мобiлiзуватися знадобиться не тiльки на роботi, а й на вiдпочинку.

Дні: спр. — 4; неспр. — 6.

Стрілець (23.11—21.12). Середина тижня — вдалий перiод. Ви зможете порозумiтися з колегами, знайти з ними спiльну мову. Але не радимо дуже опiкати близьку людину.

Дні: спр. — 2; неспр. — 3.

Козеріг (22.12—20.01). На початку ваша допомога буде незамiнна для оточуючих. У першу чергу це стосуватиметься дружнiх стосункiв.

Дні: спр. — 3; неспр. — 6.

Водолій (21.01—19.02). Тиждень сприятливий для тривалих завдань, крiм того, вашi попереднi заслуги буде вiдзначено по достоїнству. Вашi навички та досвiд стануть у пригодi для iнших.

Дні: спр. — 4; неспр. — 5.

Риби (20.02—20.03). Ви уникнете багатьох проблем, якщо тверезо дивитиметеся на ситуацiю. Не робіть нічого згарячу , це нi до чого хорошого не приведе.

Дні: спр. — 31; неспр. — 3.

Інша версія:

Різнобічні і захоплюючі Овни, на цьому тижні перевершили самих себе, знайшовши ще як мінімум одне захоплення. Воно з'явиться, як любов з першого погляду, і підкорить Овнів надовго. В середньому, для Овна поняття "надовго" в такому випадку коливається десь між двома днями і двома місяцями.

На цьому тижні близькі будуть почувати себе поруч з Тільцями як за кам'яною стіною - з одного боку комфортно і захищено, з іншого боку обмежено. Що поробиш, такі якості будь якої кам'яної стіни... Будь-які придбання для дому (в набагато меншій мірі для офісу) будуть надзвичайно вдалі.

Близнюків чекає складний тиждень. Як кажуть у таких випадках, його потрібно просто пережити, перетерпіти, протриматися. Зараз неабияка енергія Близнюків, як морський прибій, буде розбиватися об неприступні скелі обставин.

"Прогнило щось у Датському королівстві" - як Гамлет подумали Раки, зіткнувшись на роботі з незрозумілими проблемами у відносинах. Особисто Раків вони особливо не стосуються, але все одно їм дуже хочеться в цьому розібратися.

Серце не воює з розумом, а душа з тілом. Все просто, гармонійно і природно. У відносинах із протилежною статтю Леви на цьому тижні будуть відчувати себе розкуто, те ж саме відчуває і партнер, і це дає п'янке відчуття повної гармонії - без слів і без умовностей. Як говорить Писання, зараз Леви є "одна плоть".

На цьому тижні Дів чекає гарне становище, добробут, успіх у справах, допомога друзів, наполегливість у досягненні поставлених цілей. Дівам не про що турбуватися, вони все роблять правильно, а якщо трапляються промахи, то провини Дівам в тому немає. У таких випадках у нас кажуть: "Не доля", а в Індії: "Це карма".

На цьому тижні Терезам буде належати право вибору дії, що означає право вибору подальшої долі. Терезам варто вибрати з численних варіантів той, на який вказує не розум, а душа, і тоді Ваги будуть щасливі. Інша справа, що не кожному дано знати, чого бажає душа в дійсності, але це справа поправимо. Терезам варто запитати самих себе: "Що, на мою думку, в цій картинці не так?" і діяти відповідним чином.

Для Скорпіонів настав час стати трохи більш суворим по відношенню до самого себе. Це допоможе більш пильно вивчити і дослідити деякі свої недоліки і комплекси з тим, щоб потім їх нещадно знищити. Але, якщо Скорпоини не готові, то можна відкласти вищезазначене захід на невизначений час.

Кипучесть і непосидючість Стрільців на цьому тижні приходиться не дуже по душі близьким, вони намагаються давати Стрільцям поради, щоб якось направити їх активність в більш продуктивне русло. Зірки рекомендують Стрільцям не йти відразу в глуху оборону, а прислухатися до того, що вони говорять.

На цьому тижні Козероги будуть настільки раціональними і економними, що з боку це будуть виглядати більш забезпеченими, ніж насправді, людьми. Козерогам варто постаратися не забутися, увійшовши в цю дуже приємну роль. Здобуте з працею іноді разюче легко втрачається.

Водолії віддають перевагу самому правильному із критеріїв вибору: подобається - не подобається. На другому місці з великим відставанням: корисно - шкідливо, і зовсім вже десь далеко позаду: вигідно - не вигідно. І при всьому цьому не можна сказати, що бізнес опиниться в загоні. Як завжди, шляхи Господні несповідимі.

 У своїх промовах Риби частіше, ніж звичайно, говорять істину - не заради вигоди, не заради красного слівця, а заради бажання зробити діалог більш захоплюючим і емоційним. При цьому Риби, роблячи круглі чесні очі, готові клястися, божитися і хреститися: "Ось ті хрест, все - чистісінька правда!".

Джерело: УкрМедіа

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини