Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:31:23

Гороскоп на тиждень 17-23 серпня

16.08.2015   09:50Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Уникайте екстремальних ситуацiй i ризикованих дiй. Це навряд чи виправдає себе. Також не радимо випробовувати долю.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.

Телець (21.04—21.05). Вашi дiї стали набагато динамiчнiшими. Дивiться на речi позитивно, у вас є чудовий шанс почати новi справи.
Дні: спр. — 20; неспр. — 22

Близнюки (22.05—21.06). На вашу долю випала роль миротворця, тож намагайтеся не сваритися з оточуючими та iншим забороняйте це робити.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.

Рак (22.06—23.07). Вам не видається, що ви дуже опiкаєте своїх близьких. Дайже можливiсть їм самим вирiшувати свою долю.
Дні: спр. — 19; неспр. — 21.

Лев (24.07—23.08).
Не намагайтеся втекти вiд себе — це марна справа. Звернiть увагу, що зараз вашi побажання i слова мають особливу силу.
Дні: спр. — 22; неспр. — 23.

Діва (24.08—23.09).
Запрошуючи гостей, ви знайдете, чим їх здивувати. У роботi не берiть на себе зайвих обов’язкiв, краще знайдiть час для вiдпочинку.
Дні: спр. — 21; неспр. — 23.

Терези (24.09—23.10). Останнiм часом вам доводиться виконувати бажання iнших. Проявiть трохи егоїзму, iнодi корисно забути про чужi проблеми, а думати лише про себе.
Дні: спр. — 18; неспр. — 20.

Скорпіон (24.10—22.11).  На цьому тижнi ви познайомитеся з багатьма людьми i дiзнаєтеся багато нового. Наприкiнцi тижня очiкуйте приємнi новини.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.

Стрілець (23.11—21.12). На початку тижня ви вiдчуєте вiдповiдальнiсть за тi обов’язки та обiцянки, якi взяли на себе. Авторитет лiдера доведеться виправдовувати.
Дні: спр. — 17; неспр. — 19.

Козеріг (22.12—20.01). Інодi найскладнiша вiдповiдь виявляється найпростiшою, треба тiльки почекати. Важливi рiшення приймайте ближче до вихiдних.
Дні: спр. — 20; неспр. — 22.

Водолій (21.01—19.02). Не слухайте iнших, довiряйте тiльки своїй iнтуїцiї. Не кращий час для поїздок, а якщо щось i запланували, будьте уважнiшi.
Дні: спр. — 23; неспр. — немає.

Риби (20.02—20.03)
. Якщо у вас є найзаповiтнiшi мрiї, то визначiться, яка з них найголовнiша, i реалiзуйте її. Результат може бути неочiкуваним.
Дні: спр. — 19; неспр. — 21.

Інша версія:


ОВНИ, втратите - не жалкуйте, що впало те пропало, значить доля вилучила ресурс, який свого часу взяли понад міру. Тримайтеся шлюбних супутників, вас зцементує істинна любов, лебедина вірність, спільні духовні інтереси. Коли маєте борги, комусь щось пообіцяли та не виконали, мерщій розплачуйтеся. В кар’єрній сфері невдачі, але якщо вам запропонують нові зобов’язання, з радістю впрягайтеся в трудового воза, ріст по «горизонталі» перспективний і прибутковий (на весь рік), спеціалісти широкого профілю на вагу золота.

ТЕЛЬЦІ, якщо ви заклопотані сімейним благоустроєм, влаштували капітальний ремонт, згуртуйтеся з домочадцями та організовано працюйте, тримаючи емоційні пристрасті під контролем, що застрахує від конфліктів, з благовірними ви одне ціле і крапка. Зопалу про розлучення не помишляйте, а сумлінно проходьте іспит долі на міцність подружніх взаємин.

БЛИЗНЯТАМ, завдяки природнім талантам, підвладні всі вершини, якісно трудіться (уникаючи перевтоми, що підірве здоров’я), заробляйте гроші, укріплюйте кар’єрні позиції, де потрібна не кількість, а якість, в амплуа фахівця вузького профілю ви сягнули досконалості. Спілкування з людьми високої духовної культури, процедура захоплююча і цікава, збагачує світогляд. Зав’язуйте нові знайомства, їм судилося зіграти доленосну роль у майбутньому. В домашній сфері розпочинається широкий фронт робіт (на рік) під благословенним покровом Творця.

РАКИ, живіть повнокровним буттям, оптимально узгоджуючи бажання з можливостями. В прибутковій сфері висока динаміка, колеги та покровителі з впливових кіл нині «працюють» на ваш гаманець та реалізацію бажань, тож користуйтеся мудро цим капіталом, не вдаючись до маніпуляцій – там можливі промахи. На романтичному фронті сумна пора, отримаєте лише те, що заслужили, дбайте за благополуччя родини, а кар’єрні амбіції - то другорядне.

ЛЕВИ, процес переходу на новий виток еволюції запущено… змініть себе і зміниться навколишній світ. Якщо вам, примхливим, щось мулько, і це не так - і те не так, світ сприймається через викривлену призму претензій та осуджень - ніхто в тому не винен окрім гордині, що паразитує в душевних пенатах... Доля велить не бунтувати, а опановувати роль берегині дому, удосконалювати стосунки «батьки-діти», а романи крутити не на стороні, а під сімейним дахом в парі з милим супутником.

ДІВИ, тиждень промайне на тлі «відпрацювання» кармічних сценаріїв, що є віддзеркаленням подій із минулого, тому випадкових людей, у вашому полі не буде - лише кармічні «боржники». Смиренно все сприймайте, нікого не осуджуючи, адже слід спочатку вийняти колоду з власного ока, усвідомити допущені гріхи й покаятися. Зробили добро - відчули полегшення в душі, значить все чудово! Ваш вплив на партнерів посилиться(на рік), командуйте мудре, поставивши реалізацію власних бажань на перше місце.

ТЕРЕЗИ, без гармонійного колективу, вірних друзів, духовних союзнинків ви як риба, без води. Планка запиту висока, втім привабити таке казкове «багатство» не просто: подібне -- притягує подібне. Отже трудіться над собою, удосконалюйтеся, тоді у ваші сани сядуть ті, хто відповідає особистому розвитку, з ким можна вести продуктивну діяльність. Обирати союзників та компаньйонів доля доручає вам!

СКОРПІОНИ, в карєрі намічається різкий поворот, однак якщо слідуєте творчому поклику, обрана професія відповідає честолюбивим устремлінням, боріться за місце під сонцем. Слід ставити перед собою високу благородну ціль і впевнено прямувати до неї, тільки не по головах, а використовуючи таємні важелі впливу. Ваші вчинки -- це взірець прагматизму, конструктивних прорахунків, а високих покровителів шукайте серед друзів.

СТРІЛЬЦІ, нині центр гравітації в соціумі, беріть кермо в руки, піарте себе, розкрутка іміджу пройде на ура, якщо… не напакостять приховані вороги. Таємний фронт буття в активній фазі, сокровенним діліться тільки з довіреними особами, спирайтеся на друзів, що дихають одним духом, уникайте авантюр. На карєрному небосхилі зійшла щаслива зоря (на рік), тож дерзайте, тут вам покровительствує сам Всевишній!

КОЗОРОГИ, забудьте про спокій і пірніть в потік екстремальних ситуацій, де визначено пройти динамічний процес духовної трансформації і відродитися на новому рівні. Умертвити егоїстичні інстинкти і дати ростки еволюційним чеснотам, створивши гармонійний подружній союз, що базується на споріднених ідеалах, сексуальній ідилії, спільних матеріальних інтересах. При вирішенні ділових питань, йдіть назустріч вимогам ділових партнерів, бо сила на їхньому боці. І реставруйте дружні взаємини з духовними побратимами.

ВОДОЛІЇ, закладається база співпраці на майбутній рік. Не прогавте цей золотий час, гуртуйтеся з досвіченими діловими компаньйонами, підбирайте кваліфікованих фахівців, якщо правильно визначитеся з ким крокувати далі в одній трудовій упряжці (насправді привабите партнерів та союзників, які відповідають вашому рівню), значить все згодом складеться чудово, попри те, що карєра вгору йде з пробуксовками.

РИБИ, якщо ви комусь потрібні - це чудово, але ні в якому разі не навязуйте свої послуги, з радістю допомогайте лише коли просять. При цьому вимагайте відповідну бартерну оплату, жертви протипоказані, невдячних людей обходьте стороною. Тільки таким чином ваша енергія умножається, здоровя поліпшується. У разі проблем на роботі, мерщій вмикайте свій генератор творчого ентузіазму, охоче беріться за нові трудові зобов’язання, тоді не пустите під укіс кар’єру.
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини