Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 05:31:18

Гороскоп на наступний тиждень, 3-9 серпня

02.08.2015   10:06Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Основнi подiї тижня стосуватимуться дiлових питань. Висока вiрогiднiсть конфлiктiв iз колегами. У вихiднi ви зможете пiдготуватися до вiдпустки.
Дні: спр. — 2; неспр. — 8.

Телець (21.04—21.05). Розташування зiрок обiцяє вам насичений тиждень. Час подумати про кар’єрне просування. Словом, у вас карт-бланш, тож дiйте.
Дні: спр. — 7; неспр. — 9.

Близнюки (22.05—21.06). Вас чекають сюрпризи. З’являться дiловi пропозицiї, також буде шанс проявити себе в роботi. Уникайте зайвих обiцянок i тверезо оцiнюйте свої сили.
Дні: спр. — 3; неспр. — 4.

Рак (22.06—23.07).
У понедiлок ви проведете роботу над помилками. Невдовзi оптимiзм знову повернеться. Вiдбудуться подiї, якi порадують вас.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.

Лев (24.07—23.08). На роботi можливi конфлiкти. Але все владнається саме по собi. Попереду важливi переговори i зустрiчi з дiловими партнерами.
Дні: спр. — 2; неспр. — 4.

Діва (24.08—23.09).
Начальство вашу затримку на роботi сприймає як належне. Доведеться навчитися клеїти дурня. У другiй половинi тижня життя набуде райдужних тонiв.
Дні: спр. — 6; неспр. —9.

Терези (24.09—23.10). Складенi ранiше плани можуть рiзко змiнитися. Ви почуватиметеся так, нiби вас вирвали з чогось важливого.
Дні: спр. — 3; неспр. — 6.

Скорпіон (24.10—22.11). На цьому тижнi ви швидко прийматимете рiшення, оскiльки на роздуми не залишиться часу. Розраховуйте тiльки на власнi сили.
Дні: спр. — 9; неспр. — немає.

Стрілець (23.11—21.12). Особливу увагу ви придiлятимете роботi. Можливi фiнансовi перевiрки, треба всю документацiю привести в належний вигляд.
Дні: спр. — 2; неспр. — 5.

Козеріг (22.12—20.01). Тиждень буде сповнений не зовсiм приємних турбот, якi все одно доведеться закiнчувати. Свою точку зору краще не висловлювати.
Дні: спр. — 7; неспр. — 9.

Водолій (21.01—19.02).
Якщо ви планували закiнчити важливi справи, то для вас «зелене свiтло». Удача супроводжуватиме вас у всьому.
Дні: спр. — 3; неспр. — 4.

Риби (20.02—20.03). Для вас дуже важливо самореалiзуватися. Інакше ви ображатиметеся на весь свiт. Прислухайтеся до власної iнтуїцiї, нiчого не бiйтеся.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.

Інша версія:

ОВНИ, утримайтеся від зазіхань на чужі ресурси, не будьте егоїстом-марнотратом, дбайливо розподіляйте власні кошти, сімейний бюджет, балансуючи «хочу» і «треба», інакше сядете на фінансову мілину.

ТЕЛЬЦІ, у вашій натурі яскраво проявляться риси, генетично успадковані від предків, тож з розумінням ставтеся до поведінки домочадців, адже яблуко від яблуні недалеко падає. Шануйте фамільні, національні традиції, створіть затишну сімейну атмосферу, і сили зафонтанують. Дім — це джерело творчої енергопідзарядки.

БЛИЗНЮКИ, тиждень наповнений кармічними сюжетами. До обманів та хитрощів не вдавайтеся, все випливе на поверхню. Приборкайте ініціативу, нікому нічого не нав’язуйте, тільки коли вас попросять, тоді йдіть назустріч, допомагайте, прислухаючись до позивних організму — є ризик виснажитися й захворіти.

РАКИ налаштовані геройськи, готові йти в бій заради друзів, справедливості. З фінансами справи кепські, витрати зростатимуть пропорційно прибуткам. Дотримуйтеся золотої середини в бажаннях і можливостях, порушення балансу «беру-даю» (і в любовній сфері теж) неприпустимо.

ЛЕВИ — чарівні харизматичні лідери, здатні сяйвом популярності затьмарити будь-кого, що багатьох страшенно дратує, є більмом у оці. Проте всім не догодиш, неодмінно більше контактуйте, зав’язуйте нові стосунки.

ДІВИ, облиште диктаторський скіпетр, тривають кармічні випробування (повертаються давні любовні зв’язки), коли все таємне стане явним, спаде пелена ілюзій, прийде усвідомлення допущених протягом року помилок. Не слід афішувати свою діяльність, таланитиме на таємних покровителів тоді, коли робитимете важливі справи тихо, подалі від заздрісних очей.

ТЕРЕЗИ на гребені соціальної популярності: серце, мозок, творчий двигун братерського колективу. Тримайтеся вірних друзів, через них завітає щастя й удача. Втім, там чимало спокусників-маніпуляторів, яких слід оминати десятою дорогою.
СКОРПІОНИ, якщо ви досконалий спеціаліст і поставили за мету зійти на кар’єрний олімп та розбагатіти, таємно куйте залізо, поки гаряче. Втім, шанси на успіх примарні, це стосується і кадрових ротацій. Зрештою, отримаєте по справедливості, змиріться з програшем чи виграшем, адже тут задіяні кармічні причини.

СТРІЛЬЦІ, приборкайте амбіції й не перетворюйте заради популярності офіс на арену для реклами досягнень, талантів, напрацьованого досвіду, це небезпечний збудник для таємних ворогів, що підступно точать на вас зуб...

КОЗЕРОГИ опиняться в полоні сексуальних пристрастей, за які доведеться добре розщедритися, джин плотської насолоди вимагає плати підвищеною самовіддачею, а будете скупитися — залишитеся наодинці розлюченими і незадоволеними. Обранці страждають ненаситністю, тож коли дорожите союзом, ваше завдання — інвестувати власні ресурси (сердечні, енергетичні, чуттєві, матеріальні, інтелектуальні) на благо їх потреб та капризів. Не збіднієте, багатіє той, хто віддає!

ВОДОЛІЇ, організованість, мобільність, чіткість мислення — запорука нейтралізації критичних ситуацій, гост-рих конфліктів, що інтенсивно штурмуватимуть впродовж тижня. Незадоволеність професійними проблемами можна нейтралізувати завдяки гармонійній діловій команді, високому службовому вишколу. А впоратися з домашніми інцидентами допоможуть шлюбні супутники. Паруйтеся, нині всім, хто мріє про щасливий союз, Всевишній посилає благословенного партнера. І ця манна (річна) вже добігає кінця...

РИБИ, як мовиться, на словах, мов на цимбалах, і на ділі, як на балалайці! Універсальні спеціалісти (і високооплачувані!) здатні впоратися з найскладнішими завданнями, виконуючи одночасно широкий фронт робіт, за що цінуватиме начальство, і зарплати прибавиться. Приймайте активну участь в модернізаційних трудових процесах, йдіть в ногу з прогресом, опановуючи інноваційні технології, з конкурентами не воюйте, а обмінюйтеся практичним досвідом. Егоїзму зась! Інтереси команди слід ставити на чільне місце.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини