Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 13:07:17

В Чернігові з'явився власній міні-діснейленд

20.07.2015   08:33Агенцiя

Луна-парк з десятком кращих атракціонів працює в "Містімайбутнього". Розваги для малюків на будь-який смак чекають у "Місті майбутнього"

В пятницю 17 липня в "Містечку Майбутнього" біля Стрижня запрацював справжній дитячий діснейленд. З десяток атракціонів на будь-який смак - від дитячої залізниці, до вишуканої каруселі з кіньми у французькому стилі.

Матусі з дітками просто у захваті. Кажуть, такоїкрасище не бачили, а тому із задоволенням випробують усі цікавинки луна-парку.

Ось такийподарунокюнимчернігівцямзробилоблагодійнеоб'єднання "Укроп". Урочисте відкриття луна-парку відбулося 17 липня. Окрім атракціонів тут працював і кіоск зі смачним морозивом, а щемайданчик з аніматорами та веселою музикою, конкурсами. Не дивно, що до відпочинкової зони завітали одразу кількасотень відвідувачів.

За опитуваннями від мам та дітей - найулюбленішою стала величезна київська карусель у французькому стилі - красива, витончена, як у кіно. На такій охоче каталися не лише дівчатка, а й хлопчики. 5-річний Ваня щиро зізнається: конячки йому сподобалися.

- Найкраще, що тут є!
А от бабусі, які привели сюди онуків - не приховують радісних емоцій: нарешті і в Чернігові є куди зводити дітей!

- Дякуємо БО "Укроп" за такецікаве і яскраведозвілля! Чого тут тількинема: і гойдалки, і батути, і паровозики, і атракціон "Риболовля"... Аж очі розбігаються!

Єдине, на щонарікають батьки - це черги: надто вже багато виявилося охочих покататися на диво-гойдалках! Деякі дорослі зізнаються: аби встигнути покататися на всіх атракціонах - приведуть малюків сюди і в наступні дні!

PR

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.