Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 00:55:09

Березенко відкрив два нових дитячих майданчика

04.07.2015   13:15Агенцiя

У Чернігові, за ініціативи та підтримки Сергія Березенка, відкрили два нових дитячих майданчика – на вулиці Савчука 3 та проспекті Перемоги 145-147.

Майданчики вже працюють на повну, гостинно запрошуючи малечу до розваг. Ініціатива будівництва нових майданчиків належить самим чернігівцям. Мешканці навколишніх вулиць та будинків вже давно хотіли, аби у їхніх дітей було місце, де можна безпечно та весело проводити вільний час. Вони самі зібрали понад 1500 підписів, написали відповідне звернення до Сергія Березенка, який охоче підтримав ініціативу громади.

Самі майданчики більше схожі на розважальні комплекси: до послуг дітей - гірки, гойдалки, каруселі, пісочниці та інші атрибути комплексу дитячої інфраструктури. Чернігівцям подобається, що на їхні звернення оперативно реагують, тому вони із задоволенням цілими родинами прийшли на відкриття майданчиків, яке перетворилися на справжнє веселе, позитивне свято.

Батькам та дітям було чим зайнятись. Окрім випробовування гірок та гойдалок, куди в першу чергу «полізла» малеча, на гостей свята чекала цікава програма. Аніматори проводили різноманітні конкурси, за участь у яких діти отримували солодкі подарунки: цукерки та морозиво. Також бажаючі могли взяти участь у майстер-класах: зробити власними руками фігурку із солодощів, помалювати, сплести оберіг чи ляльку, тощо. Найбільше дітям до душі припав фейс-арт – можливість яскраво розмалювати фарбами обличчя. Вони активно агітували на це і батьків, і бабусь з дідусями. Деякі погоджувались на таку «авантюру», а потім всі довго та дружно сміялись, тримаючись за животи.

- Я сподіваюсь, що у дітей тепер буде свій маленький світ, де вони зможуть весело та цікаво проводити час. Зараз літо, канікули, діти повинні гратися на свіжому повітрі, а батьки бути спокійними, що з дітьми все гаразд, - розповів Сергій Березенко.
У захоплені від нових майданчиків діти та батьки. – Нам дуже подобається, а дитина взагалі весь день ходить піднесена, ми дуже щасливі, що маємо чудовий майданчик поруч з домом, - ділиться своїми враженнями Олена.

- Мені подобається, що тут дуже гарно, тим більше, що я отримала кульку, морозиво і розмалювала собі обличчя, - розповіла нам шестирічна Інна.
- Ми дуже задоволені, дякуємо за такий чудовий майданчик, - захоплено розповідає Лідія Іванівна, - я он внука не можу знайти, весь час зайнятий іграми, конкурсами. Нам дуже подобається, будемо приходити сюди щодня.

Нагадаємо, це п’ятий та шостий дитячі майданчики, які відкрили в Чернігові завдяки Сергію Березенку. Окрім відкриття майданчиків, Березенко ініціював відпочинок юних чернігівців у кращих літніх таборах країни: «Артеку» та «Синьогорі».


Сана Бойко

PR

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини