Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:08:39

Чернігівці діти поїхали відпочивати до мальовничих Карпат

02.07.2015   09:25Агенцiя

Сергій Березенко продовжує опікуватися відпочинком та оздоровленням чернігівських дітей. Нещодавно радісна та усміхнена малеча повернулася з «Артеку», а в неділю, за підтримки політика, чергова група у кількості 30 дітей відправилась до санаторію «Синьогора», що на Івано-Франківщині.

В основному – це діти, чиї батьки брали участь в АТО. Батьки не в змозі самостійно забезпечити дітям літній відпочинок, багатьом це просто не по-кишені. Держава теж не допомагає родинам наших героїв. Останні звернулися за допомогою до Сергія Березенка та Ради регіонального розвитку Чернігівщини, і, як бачимо, результат не заставив чекати.

Відпочивати у Карпатах наші діти будуть два тижні. «Синьогора» - резиденція, що знаходиться у мальовничих гірських лісах. На території тамтешнього пансіонату і організували табір для дітей. Чисте гірське повітря, прекрасні краєвиди, річка, озера – чудове місце для відпочинку. До послуг дітей – комфортні номери для проживання, навчальна та розважальна програми, дитячі та спортивні майданчики, цікаві екскурсії гірськими стежками, якими колись «гуляли» славетні опришки. Окрім того, за необхідності діти зможуть поправити своє здоров’я. Тут до їхніх послуг цілий оздоровчий комплекс з трав’яними ваннами, масажами та іншими процедурами.

Ми поцікавилися у батьків, які прийшли провести своїх дітей, що вони думають про цей відпочинок.

Марина Олексіївна, відправила до табору двох синів:
Ви знаєте, ми дуже задоволені, що дітям випала нагода поїхати до табору в Карпати. Хлопці вже були на морі, а от гори – це для них щось нове, сподіваюсь захоплююче та цікаве. З ними їдуть однокласники, тому їм вже зараз весело. Ми дуже вдячні тим, хто організуває цю поїдку. Інакше б наші діти провели все літо в Чернігові.

Олена Миколаївна, відправила до табору внука:
Карпати – дуже красиве, я б навіть сказала заворожуюче місце. Сподіваюсь онук гарно відпочине, познайомиться з новими друзями та весело проведе час. Ми його вперше відпускаємо до табору, тому трішки хвилюємось. Хотілося б подякувати Сергію Березенку. Ми зверталися до нього за допомогою, і, як бачите, наш онук вже їде на відпочинок.

До слова, у своїй передвиборчій програмі Сергій Березенко приділяє особливу увагу відпочинку та оздоровленню Чернігівських дітей. Це не остання поїздка нашої малечі до санаторіїв і таборів, адже, за словами політика, він докладе максимум зусиль, аби оздоровити якомога більше юних чернігівців.


Сана Бойко

PR

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини