Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 01:16:15

Сергій Березенко відкрив у Чернігові ще один дитячий майданчик

29.06.2015   11:47Агенцiя

У Чернігові, за ініціативи Сергія Березенка, відкрили новий дитячий майданчик. Відтепер малеча зможе гуляти разом з батьками та друзями у сквері на розі вулиць Мстиславської та Чернишевського.

Для дітей тут встановили гойдалки, гірку, пісочниці, лавочки, карусель тощо. На відкриті гостей розважали аніматори, які проводили різноманітні конкурси та ігри. Дітям було весело та цікаво. Окрім ігор вони із захопленням брали участь у різноманітних майстер-класах: плели з трави та соломи ляльок, малювали, робили різні казкові фігурки з солодощів. 

Мені тут дуже подобається. Таке гарне свято. Головне, що тепер ми з друзями зможемо постійно гуляти та розважатись на цьому майданчику, - розповіла нам десятирічна Аліса.

За словами Сергія Березенка, до нього звернулися мешканці навколишніх будинків з проханням побудувати майданчик для дітей. Зібрали підписи, підготували відповідне звернення. – Ми з радістю підтримуємо ініціативи чернігівців. Зараз літо і діти не повинні сидіти вдома. Вони мають рухатися, бігати, стрибати, розважатися. Сподіваюсь, що вони полюблять цей майданчик, - розповів нам Сергій Березенко.

До слова, це вже третій дитячий майданчик, будівництво якого Сергій Іванович забезпечив Чернігову. Створення умов для дозвілля чернігівських дітей є одним з пунктів передвиборчої програми політика. Він переконаний, що не зважаючи на війну та економічну кризу, діти повинні мати можливість розважатися, розвиватися, мати справжнє дитинство. Саме тому, на відміну від багатьох інших, Березенко не просто обіцяє, а й діє, на радість багатьом чернігівцям.    

Сана Бойко

PR

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.