Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:56:16

Гороскоп на наступний тиждень, 15 - 21 червня

14.06.2015   10:31Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Робота на цьому тижнi плодів не принесе. Тому радимо взяти вiдпустку i вирушити на дику природу.
Дні: спр. — 15; неспр. — 17.

Телець (21.04—21.05). Вiдчувши приплив сил, можете братися за будь-яку роботу. Успiх чекатиме там, де ви й не очiкували.
Дні: спр. — 18; неспр. — 20.

Близнюки (22.05—21.06). Рiшучiсть допоможе подолати перепони. Смiливо берiться за домашню роботу, навiть отримаєте вiд цього задоволення.
Дні: спр. — 21; неспр. — немає.

Рак (22.06—23.07). Ви намагаєте приховати свої почуття, переживаєте за всiлякi дрiбницi. Щоб позбутися цього, займiться чимось корисним для дому і сім'ї.
Дні: спр. — 19; неспр. — 21.

Лев (24.07—23.08). Ближче до вихiдних у вас з’явиться бажання проявити iнiцiативу. Вирушайте на дачу чи у відпустку там зможете реалiзувати енергiю.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.

Діва (24.08—23.09). На цьому тижнi ви легко впораєтеся з усiма завданнями, грамотно вирiшите робочi питання. Вихiднi проведiть iз друзями.
Дні: спр. — 18; неспр. — 20.

Терези (24.09—23.10). У вас завершується непростий життєвий етап. Настав перiод передивитися пройдений шлях i подякувати тим, хто вам допомагав.
Дні: спр. — 15; неспр. — 17.

Скорпіон (24.10—22.11). Будьте уважнi до близьких, їм потрібна підтримка. Завдяки вам у родинi — цiлковита гармонiя.
Днi: спр. — 18; неспр. — 19.

Стрілець (23.11—21.12). Ви сприйматимете все, що вiдбувається навколо вас, як щось мiстичне. Зараз у вас дуже важливий період для нових справ.
Днi: спр. — 16; неспр. — 20.

Козеріг (22.12—20.01). Нарештi ви зможете почати щось нове — наприклад, змiнити мiсце роботи. Але не обов’язково дiяти радикально.
Дні: спр. — 17; неспр. — 21.

Водолій (21.01—19.02). Уявiть себе в командi, для якої немає нiчого неможливого. Цей тиждень суттево вплине на ваше життя.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.

Риби (20.02—20.03). Якщо до сьогоднiшнього дня ви вiдчували кризу, то зараз поступово виходите з неї. Вдасться вирiшити багато проблем.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.

Інша версія:

ОВНАМ
потрібна зміна обстановки, рушайте в подорож разом з коханими, там вас чекають приємні сюрпризи, що стануть потужним життєвим допінгом. Щастя нині — в гармонійній парі (де верховодять благовірні), яку зцементує саме ваша любов.

ТЕЛЬЦІ, у сфері реалізації заповітних бажань — успішне «перезавантаження», раціонально розподіляйте ресурси для досягнення бажаного. Якщо надійдуть ділові пропозиції, просівайте їх через раціональне сито, беріться за додаткові трудові зобов’язання, закладається матеріальний фундамент на майбутній рік.

БЛИЗНЮКИ, девіз тижня — хай живе відновлення! Життєвий потенціал б’є невичерпним джерелом, беріть ініціативу в руки і стартуйте, дебютуйте скрізь! Доцільно подорожувати разом зі шлюбним супутником (вас об’єднає спільне захоплення), розширювати коло знайомств, наповнювати розумове депо новими знаннями.

РАКИ, задоволення власних бажань є благословенною місією. Однак вам слід позбавлятися від комплексів, негативних нашарувань в душі, ламати бар’єри психологічної залежності, що заважають успішній самореалізації.

ЛЕВИ огорнені харизматичними флюїдами, чарівні, сексапільні, що сприяє успішному самоствердженню в соціумі. В любовній сфері «перезавантаження», благовірні вас знову покохають, що здетонує аналогічне цунамі почуттів в серці, піднявши на вершину блаженства. Не стримуйте романтичні пориви, розпрямляйте крила бажань і знайомтеся. Якщо хтось припав до серця, все це серйозно і перспективно.

ДІВ очікує «переформатування» у професійній діяльності. Із заробітками поталанить завдяки кар’єрним пертурбаціям, кадровим ротаціям, зміні керівництва, стилю роботи. Визначтеся з фаховим покликом, якщо робота не до серця, пора її змінити і не насилувати себе, робіть те, що до вподоби.

ТЕРЕЗИ, ваше місце на публічній арені, демонструйте все, чим багаті, хваліться здобутками, подорожуйте. Вдалині від домівки чекають сюрпризи, розквіт талантів. Хочете добре відпочити — саме час рушати у відпустку.

СКОРПІОНИ, на кар’єрному небосхилі горить щаслива зоря, пильнуйте, аби від тріумфального злету не запаморочилася голова, місія відповідальності за чужі долі надзвичайна, тож не підведіть Творця, який послав такий подарунок. І хоча ви залежні від чужих ресурсів, змушені грати за чужими правилами, це не принизить дух, а навпаки, окрилить.

СТРІЛЬЦІ,
хто з вами, хто проти вас, скоро стане очевидним. Соціум поляризується, конфронтація посилиться. Однак ви щасливчики, поряд залишаться справжні друзі, з якими єднають духовні та земні інтереси, а суперники опиняться по іншу сторону барикад. Зрештою, побратими, напарники, конкуренти — це віддзеркалення вашої глибинної суті. Тож коли щось не до вподоби, виніть себе.

КОЗЕРОГИ, приготуйтеся до нових трудових повноважень з кар’єрним злетом. На службі пертурбації, атмосфера напружена, у роботодавців сім п’ятниць на тиждень, за що братися, аби своєчасно все виконати на високому рівні,— сказати важко. Щонайменша професійна некомпетентність стане каменем спотикання у стосунках з колегами, шефом, а вам треба відбудовувати кар’єру.

ВОДОЛІЇ, «переформатування» торкнеться романтичної сфери. Якщо висока небесна гостя Любов постукає у двері, радо впустіть богиню в серце і закохуйтеся, ідеал поряд і має стати благословенним супутником. А якщо ви одружені, союз отримає нове дихання, глибинна сутність судженого розкриється з максимальною позитивністю і ви усвідомите, що шлюби дійсно вершаться на небесах. На кар’єрні лаври не розраховуйте, до 18 вересня тут відбуваються події, мотивовані кармічно (побудьте цапом-відбувайлом), трудіться сумлінно, демонструючи фаховий вишкіл та гармонійно вписуйтеся у посадову ієрархію.

РИБИ
, в сім’ї, особистому житті очікуються кардинальні зміни. Дійте у згоді з вимогами важливих для вас людей, домочадців, поставте їхні інтереси на чільне місце, поважайте їхній вибір, допомагайте у всьому.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини