Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 17:40:42

У Чернігові відбулось свято дитинства

02.06.2015   13:45

У Чернігові до Міжнародного Дня захисту дітей у парках та скверах відбулись різноманітні святкові заходи для маленьких чернігівців.

Вже дев’ятий рік поспіль Чернігівською міською радою 1 червня у сквері ім. М. М. Попудренка проведено акцію «Чернігів – територія радості!».

Зранку діти гралися у різноманітні ігри, які відбувалися навколо музичного фонтану, брали участь у дитячому фейс-арті, просто повеселитися навколо генератора мильних бульбашок, розмальовували карту України, проявляли свої таланти у майстер-класах.

Найбільш активні діти за досягнення в конкурсах та веселих ігротеках (10 локацій на території скверу) отримати солодкі подарунки та канцелярські набори.

Крім того, всі діти мали змогу взяти участь у традиційному конкурсі малюнків на асфальті, який цього року називався «Моя мирна Україна». Діти у кожному малюнку відображали сонечко, усміхнених людей і слово «мир», яке нині має особливе значення для маленьких чернігівців. Кожен учасник конкурсу отримав солодкі подарунки від відділу у справах сім’ї та молоді, а три найкращі малюнки (за рішенням журі), отримали цінні подарунки – набори канцелярії та м’які іграшки від спонсорів. Далі на імпровізованій сцені, якою виступали сходинки фонтану, відбувся яскравий, веселий, музичний концерт за участю вихованців клубів комунального закладу «Позашкільний навчальний заклад «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання».

Завершенням акції стала яскрава патріотична хода малят. Кожна дитина, яка була на заході, отримала від організаторів та спонсорів солодкі подарунки – цукерки та морозиво!

Організатори заходу:
Відділ у справах сім’ї та молоді міської ради;
Міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді;
Центр по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання;
Управління культури міської ради;
ГО «Молодь демократичного альянсу»;
Чернігівський обласний осередок Асоціації гайдів України «Полісяночка»;
БФ «Поліський оберіг»;
багато інших небайдужих людей.

На передодні Міжнародного Дня захисту дітей цікаві розваги для дітей відбулись в різних місцях нашого міста. На території клубів за місцем проживання 28 травня пройшли ігрові програми «За крок від дому» Центру по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання спільно з МГО «МоЦАрт».

Довідково. Свято День захисту дітей засновано у листопаді 1949 року рішенням сесії Ради Міжнародної демократичної федерації жінок і відзначається щорічно 1 червня. Вперше день захисту дітей був проведений 1950 року в 51 країні світу. ООН підтримала цю ініціативу й оголосила захист прав, життя і здоров'я дітей одним з пріоритетних напрямків своєї діяльності.

Останні новини Чернігівщини

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини