Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 00:44:48

Гороскоп на наступний тиждень, 1-7 червня

31.05.2015   10:17Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Налаштуйтеся на удачу вже з понедiлка. Бiльшiсть справ вирiшаться на вашу користь. У вихiднi займiться собою.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.

Телець (21.04—21.05).
Незабаром ви опинитеся в центрi подiй. Зараз встигнете переробити багато справ, результатом будете задоволенi. Вiд колег чекайте неприємностей.
Дні: спр. — 6; неспр. — 7.

Близнюки (22.05—21.06). Будьте уважнi, щоб утриматися на роботi. Не варто нарiкати на долю, але критику вiд iнших сприймайте спокiйно.
Дні: спр. — 1; неспр. — 3.

Рак (22.06—23.07). Сiмейнi справи та стосунки з близькими порадують добрими емоцiями. Що ж стосується роботи, то ставтеся до всього легко.
Дні: спр. — 5; неспр. — 7.

Лев (24.07—23.08).
На роботi ви будете в центрi уваги, колеги не дозволять вам сумувати. Наприкiнцi тижня вiдбудуться подiї, якi змiнять усе ваше життя.
Дні: спр. — 3; неспр. — 4.

Діва (24.08—23.09).
Тиждень почнеться з авантюр. Ваша думка буде вирiшальною у будь-якому питаннi. Знайомства i поїздки будуть не лише цiкавими, а й корисними.
Дні: спр. — 2; неспр. — 5.

Терези (24.09—23.10).
Усi непередбачуванi ситуацiї ви зможете використати з користю для себе. Начальство вимагає вiд вас максимум активностi, але для вас це не проблема.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.

Скорпіон (24.10—22.11). Не плануйте на цей перiод важливi справи i далекi поїздки. Вони будуть напруженiшi, нiж завжди. Настав перiод вiдкрити в собi новi здiбностi.
Днi: спр. — 4; неспр. — 5.

Стрілець (23.11—21.12). Перiод буде вдалим, вашi кар’єрнi плани увiнчаються успiхом. Не виключенi деякi неприємностi, але, врештi-врешт, усе закiнчиться миром.
Днi: спр. — 7; неспр. — немає.

Козеріг (22.12—20.01). Що б не сталося, не квапте подiї. Як кажуть, усе, що вiдбувається, — на краще. Ваше бажання змiнити iмiдж сприймуть на «ура».
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.

Водолій (21.01—19.02).
Те, що ви почнете зараз, матиме своє продовження. Наприкiнцi тижня чекайте вiстей вiд родичiв. У вас буде можливiсть культурно вiдпочити.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.

Риби (20.02—20.03). Усупереч усьому дiйте за принципом «людина — сама коваль свого щастя». Ви досягнете неабияких результатiв в особистих i службових справах. Вiрогiднi романтичнi зустрiчi.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.

Інша версія:

ОВНИ,
підкоріться обставинам, нав’язувати власні ініціативи не слід, дійте тільки тоді, коли вас попросять. Бажано більше рухатися, зміна життєвого ландшафту позитивно впливатиме на духовну еволюцію, заряджатиме високим енергопотенціалом. Події в соціумі позитивно вплинуть на реалізацію задумів, будьте відкриті перспективним змінам, за ними щастя майбутнього.

ТЕЛЬЦІ,
рідні пенати благословенні, опікуйтеся родиною, інвестуйте туди все, чим багаті, енергію, інтелект, гроші, все повернеться сторицею. Ліпших домочадців годі й шукати, моліться на них! Доленосний вектор пролягає через службову сферу, де універсальним фахівцям та сумлінним трударям щаститиме. Тільки не пасіть задніх, саботаж обов’язків протипоказаний.

БЛИЗНЮКИ, внутрішнє преображення триває, ви виходите на новий виток еволюції, межі духовного зору стрімко розширяються. Інформаційне поле Всесвіту до ваших послуг, наповнюйте свідомість новою інформацією, засівайте серце зернами Вищої мудрості — там ключ до прогресу.

РАКИ приваблюють чарівністю, однак нині не до гульок. Екскурс в минуле триває, кайтеся у допущених помилках, промахах і всіх прощайте за образи. Годі той руйнівний вантаж тягати за собою. Вдале вирішення сімейних проблем позитивно вплине на майбутнє, адже вектор доленосних змін пролягає через домашні пенати. Будуть щасливі домочадці — і вам поталанить.

ЛЕВИ, живіть за покликом серця, творіть, веселіться, розважайтеся, але не стрибайте в гречку... Визначтесь чітко з поняттями любов і дружба. Соціальний рейтинг зашкалює, спішіть реалізуватися в сферах, які є для вас найбільш привабливими, дозволяють повною мірою продемонструвати природні таланти, діловий досвід.

ДІВИ, професійна сфера — це поле творчих випробувань, де ваші таланти розквітають, виростають кар’єрні крила, омріяні високі заробітки стають реальністю. Тісніше контактуйте з керівництвом (ваша обізнаність, кмітливість їм до вподоби), принаймні багаті фінансові улови залежать саме від шефа і таємних партнерів-покровителів.

ТЕРЕЗИ, зміна обстановки є внутрішньою потребою. Попутний вітер удачі надуватиме життєві вітрила вдалині від домівки, наповнюючи трепетом хвилюючих вражень. Подорожуйте, активізуйте романтичні та ділові зв’язки в далеких краях, нині ви сам собі пан і слуга, взірець для оточення, адже умієте правильно позиціонувати себе плюс маєте підтримку впливових друзів.

СКОРПІОНИ, моліться на професійну сферу (там хлібне місце) та на сильних світу цього, то Небесні посланці, що мають посприяти кар’єрному зростанню. У вас має бути боєготовність «номер один», аби вчасно відреагувати на потреби ділових партнерів, вони диктують умови, замовляють музику і платять.

СТРІЛЬЦІ
потрібні всім, популярність зашкалює! Однак не передайте куті меду, танцюючи під чужу дудку, зберігайте почуття власної гідності і майте справи тільки з друзями, які дихають з вами одним духом. Саме спільність духовних інтересів згуртує вас у гармонійний колектив, а це великий ресурс, яким можна скористатися.

КОЗЕРОГИ, на службі працюйте з творчим вогником, не цураючись додаткових навантажень, підробляйте на стороні і неодмінно зблизьтеся з шефом: через нього прийдуть щасливі шанси, кар’єра піде вгору, грошей прибуде. Якщо підкачає здоров’я, то знак, що накопичилися стресові токсини (за минулий рік), які слід знешкодити, а душа зцілиться через покаяння та молитви...

У ВОДОЛІЇВ
зоряний час, який промайне на високих творчих та романтичних акордах. Будьте в центрі уваги, проявляйте творчу креативність в роботі, ви — ключова фігура на ділових теренах, де закладається фундамент співпраці на майбутнє, цементується досвідчена ділова команда.

РИБАМ
визначено опановувати роль взірцевого сім’янина, дбати про благополуччя родини, свято виконувати моральні та матеріальні обов’язки, аби створити надійний сімейний тил (найбільше порадують діти, кохані). Аби не збитися з доленосного маршруту, тримайте курс на чужі інтереси, тоді і власні запити здійсняться.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.