Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 14:26:03

Відновлювальне лікування за кошти Фонду

15.05.2015   08:22Агенцiя

Продовжується забезпечення путівками для відновлювального лікування застрахованих осіб області та членів їх сімей.

Путівки до реабілітаційних відділень санаторно – курортних закладів, оплачені за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, видаються застрахованим особам безкоштовно лікувально – профілактичними закладами Чернігівщини.
   
Станом на 14 травня закладами охорони здоров’я  вже отримано 172 путівки. Послуги з відновлювального лікування  отримала 121 особау санаторно – курортних закладах, зокрема, по профілях: після опікових хворих («Авангард» м. Немирів), після гострого інфаркту міокарда, операцій на серці та магістральних судин, після гострих церебральних порушень, після ортопедичних операцій («Жовтень» Київська область), після ортопедичних операцій та після гострих церебральних порушень (відповідно ім. Пирогова та «Лермонтовський» м. Одеса), після гострого інфаркту міокарда, операцій на серці та магістральних судин, після гострих церебральних порушень, після оперативних втручань на органах травлення, порушення обміну речовин у санаторіях м. Миргород, після оперативних втручань на органах травлення у санаторіях «Моршинкурорту»  (м. Моршин), після гострих церебральних порушень та ортопедичних операцій у санаторних закладах м. Хмільник, після оперативних втручань на органах травлення, порушення обміну речовин у санаторіях «Трускавецькурорту» (м. Трускавець).
   
Загалом, у поточному році, до реабілітаційних відділень санаторно – курортних закладів України на відновлювальне лікування буде направлено більше 400 застрахованих осібобласті та членів їх сімей.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини