Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 05:12:15

Фейсбучний мікс до кави № 25

01.05.2015   10:03Агенцiя

А коли ви всі втомитеся від агрофітнесу та першотравневого відпочинку, заваріть собі запашної кави і перегляньте наш фейсбучний мікс. Щоправда цього разу невеличкий, але сподіваємося цікавий

- про барбекю та пікніки у міському парку культури та відпочинку, а також передвиборчий присмак.

Громадський Олександр Гашпар пише: "Ну те, що голова земельної комісії міськради Юрій Тарасовець хотів чхати і успішно чхає на Закони України, то це відомо всім вже давно, а от цікаво, чи знає, як так розумію майбутній кандидат на мерське крісло, пані Оксана Голубова про те, що місце, де Партія УДАР (Чернігів) хоче закласти свій, так званий барбекю-парк, аби зайвий раз попіаритися, відноситься до территорії парку "Міський сад" , площа котрого складає 11,2 гектари, і котрий ще 28 березня 1964 року був взятий під охорону держави (ОВК №121), як парк-памятка садового-паркового мистецтва місцевого значення і тому в силу Глави 11 Закону "Про природньо-заповідний фонд України" http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/2456-12/page2 там не лише не можна встановлювати якісь пожежнонебезпечні пристрої, там навіть не можна було знімати верхній шар грунту без спеціального дозволу, хоча на відео можна побачити, як вправно копають і знімають травяний покрів місцеві "ударівці". Сподіваюсь Ви зможете все пояснити інспекторам Державної екологічної інспекції, котрі мають завітати до Вас після свят. https://www.youtube.com/watch?v=Wxs8fAfkUXY
ПС. Також ще поки відкрите питання про те на яких умовах комунальний телеканал висвітлював це неподобство з політично - передвиборчим присмаком? Сподіваюсь отримати відповідь і на це".

- про перевізників та сміх кріз сльози. Ігор Андрійченко:

- а вибори такі все наближаються:

- про податки, декларування (Ви здали свою декларацію?) та про "иждевенцев":

- про турботу про дітей. Дійсно, на новому килимі гратися тепліше. З народним обранцем Олегом Купрієнко:

- чернігівські дівчата найкращі:

- в Україні розпочалася акція ‪#‎подорожуйУкраїною‬ #‎travel_in_Ukraine‬.

А народний депутат Анна Романова доводить, що "постійне биття головою об стіну дає результати":

"Постоянное битье головой в бетонную стену - дает результаты!
И не всегда плохие))
Вот например, последние две недели были очень знаковые для туристической индустрии Украины.
1) Президент заявил на Нацраде реформ, что туризм нужно развивать, не смотря на войну;
2) Михаил Саакашвили на программе Шустер лайф озвучил, что туризм нужно развивать, не смотря на войну;
3) В ВР депутаты из разных фракций коалиции объединились в группу "Украина туристическая" для продвижения изменений в законодательстве для стимулирования развития въездного и внутреннего туризма;
...В группу вошло 30 депутатов, среди них Olexandr Shevchenko (Буковель), Николай Томенко, Сергей Тарута, глава бюджетного комитета Андрей Падалко ... и тд. Группу возглавила я и Николай Томенко.
4) Президенту и Премьер-министру было сразу направлено два письма от меня с группой депутатов с конкретными предложениями, что необходимо сделать, чтобы вывести турсферу из кризиса;
5) Наконец-то были объявлены результаты 2-месячного конкурса на должность советника Министра экономики по туризму. Им стали два отличных человека и профессионала Евченко Алексей и Ivan Liptuga."

- оптимісти потрібні нам зараз як повітря:

Бажаємо гарного агрофітнесу, відпочинку та хорошої погоди!

До теми:

 

 

 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.