Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 02:25:02

Фейсбучний мікс до ранкової кави № 18

23.04.2015   09:21Агенцiя

У сьогоднішньому дайджесті ми зібрали найкращі цитати від користувачів чернігівського інтернету. Тож користувачі Фейсбуку 22 квітня говорили про таке:

- про недоторканість народних депутатів, про їх робочий день та зарплату.

Щоправда не обходиться і без піару.

Помічник Олега Ляшка, Анатолій Хавило: "Хто з виборців бачив народних обранців у себе в селі чи районі? До прикладу: депутати РПЛ постійно серед виборців"

- народний депутат Анна Романова каже, що її "розриває від огиди за псевдореформи".

І пояснює: "А знаєте, що відповів мені та народному депутату Kyshkar Pavlo перший заступник Генпрокурора вчора, коли ми запиталися в нього, з яких причин звільнили ефективного та принципового чернігівського прокурора Чібісова Д.О.?
- бо він "незрілий"
- він заставляв людей допізна працювати на роботі...."

- скільки платити за проїзд у маршрутці? 2,50 чи 3,50?

- мітинг шахтерів у столиці. Провокація чи акція? Питання від Костянтина Іванова.

- а в скільки разів більшу зарплату отримує Ваш керівник? Цікавий приклад скандинавських країн.

- де зберігати гроші? Звичайно, якщо у вас є ці самі гроші.

- Біатлоністам Чернігівщини за сезон 2014 – 2015 років було завойовано 15 медалей, з яких – срібло чемпіонату світу, 4 медалі чемпіонату Європи, 2 медалі чемпіонат світу серед юніорів та юнаків ,2 медалі чемпіонату Європи серед юніорів та юнаків, три медалі Кубки світу, Кубок IBU – 2 медалі,Всесвітня Універсіада – 1 медаль та Сергій Семенов став першим в історії чоловічого біатлону України володарем малого Кришталевого глобусу.

- у Чернігові працює безкоштовна приймальня та юридична консультація на базі ГО "Громадський актив України"

Гарного дня!

Скоро дуже насичені подіями вихідні, тож слідкуйте за нашими анонсами, щоб не пропустити жодної цікавої події.

До теми:

 

 

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.