Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 07:10:02

Фейсбучний мікс до ранкової кави № 12

15.04.2015   10:22Агенцiя

У сьогоднішньому дайджесті ми зібрали найкращі цитати від користувачів чернігівського інтернету за 14 квітня. Тож користувачі Фейсбуку говорили про таке:

- про перейменування міст та вулиць. Редактор газети "Весть" Ольга Макуха пропонує, як швидко зробити процедуру зміни назв: ініціювати прийняття постави, за якою всі домові книги, всі акти громадянського стану, свідоцтва права власності і т.д., видані у місті Щорс вважати чинними у місті Сновськ.

- про підвищення зарплати у народних депутатів.

Олег Ляшко проти підвищення, а Олександр Черненко каже, що як виявилося новина є взагалі звичайною "качкою".  

Але коли людина працює на державній посаді і при цьому отримує мінімальну зарплату, то це також не правильно. "Суспільство руками держави платить мізерні зарплати вищим чиновникам і з розумінням ставиться, що вони всі там крадуть", - пише Олександр Ломако. На його думку є неправильним, що чиновнику соромно назвати свою зарплату.


P.s. До речі, мізерні зарплати практично у всіх чиновників. Працюючи у державній установі, людина не може коригувати свій дохід, а отримуючи мінімальну зарплату може або зменшувати витрати, відмовляючись від самого необхідного, або шукати незаконні шляхи отримування додаткових фінансів.

- про Анатолія Євлахова, добрі вчинки, піар та вітання з днем народження

- про друзів та ворогів.

На думку Людмили Шандренко "Гораздо полезнее недруги, которые улыбаются при встрече, ..., поворачиваются и шипят в спину".

В такому стані починаєш боротися і виживати:


- розшукується патріот Чернігова.

Комунальне підприємство «Дільниця з контролю за благоустроєм міста» на конкурсній основі шукає енергійного інспектора-ревізора для контролю за благоустроєм Чернігова.
Про це повідомив начальник «Дільниці» Артем Стах. Основні вимоги: чоловік 22-45 років з вищою освітою, комунікабельний, патріот України і нашого історичного міста, добре в ньому орієнтується», - сказав він про риси майбутнього працівника. Кандидат повинен вміти працювати на персональному комп'ютері, мати права водія категорії «B», бути акуратним, законослухняним зі знанням юридичних норм, схильним до навчання.
Резюме обов'язково. Направляти на електронну адресу blag_kontrol@ukr.net

- про сепаратистів та Олега Ляшка:

- 16-річчя громадської організації "М’АRТ":

- про їжу справжнього бендерівця:

Бажаємо Вам гарного дня! Все буде добре!

До теми:

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини