Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 07:52:16

Фейсбучний мікс до ранкової кави № 6

07.04.2015   09:41Агенцiя

У сьогоднішньому дайджесті ми зібрали найкращі цитати від користувачів чернігівського інтернету за 6 квітня. Тож користувачів Фейсбуку цікавлять такі питання:

- питання до КП "Чернігівводоканал" чому із кранів на вул.Бєлова у Чернігві йде іржава вода вже кілька місяців?

- погляньте на це фото. Прогрес ніяк не вплинув на роботу комунальників, хоча за п’ять років змінилося багато речей у побуті та техніці. Кажете, немає нічого вічного?

- про події на Сході. Володимир Дуплик про парадокс так званої днрівської незалежності: "На митинге в оккупированном Донецке жители требовали от Украины погасить задолженности по зарплатам и пенсиям. Скоро буряты в Забайкалье будут требовать от Украины выплатить им отпускные".

- про суддів. Громадські активісти помітили, що деякі судді ухвалюють рішення 3000 роками...

- новий прокурор області працює стахановськими темпами. Коментар редактора "Події і коментарі" Павла Пущенка: "...За два тижні відкрив (Дмитро Чібісов) кримінальні справи проти самого мера Чернігова та його найближчого оточення". І далі задає питання: "Хто наступний?"

- до теми тарифів віршик від громадського активіста Олександра Гашпара:

- призначення на посаду заступника начальника УМВС капітана міліції Романа Пицківа викликало суперечки щодо його освіти. 

На думку Андрія Кужеля: "Якщо ти нічого не досягнеш у житті, ти зможеш пишатись своїми дипломами! Помітив тут у стрічці дуже багато "високоосвічених" громадян(при тому, точно знаю, що деякі з них купували дипломи заочок), які взялись критикувати Роман Пицків, за відсутність диплому. Тому, по поличках:
1. Закрийте свого рота, бо ви не зробили для держави і сотої долі того, що зробив Роман.
2. Він не кидає батальон. Всі бійці з ким я спілкуюсь, його підтримують, і вважають, що він це підвищення заслужив, заслужив справами. Для багатьох Роман і справді, як батько..."

- про ідеальних чоловіків розмірковує Ольга Чернякова:

- з книжковими новинками знайомить Олександр Майшев:

- а ось такі чернігівські "50 відтінків сірого":

- і на завершення. Є вакансія на посаду директора державного підприємства Мінагро. Тож у кого є бажання і натхнення, подавайте свої резюме:

До теми:

Фейсбучний мікс до ранкової кави
Фейсбучний мікс до ранкової кави № 5
Фейсбучний мікс до кави № 4
Фейсбучний мікс до кави №3
Фейсбучний мікс до ранкової кави №2

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини