Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:26:02

6 способів допомогти красі за допомогою лимона

22.03.2015   10:40Агенцiя

Лимон допоможе! Ці цитрусові корисні не тільки в гастрономії

1. Очищає шкіру

Через те, що лимони багаті вітамінами та поживними речовинами, вони володіють прекрасними очисними властивостями. Лимонний сік допомагає очистити шкіру, впоратися з чорними крапками і висипаннями. Можна просто розрізати лимон на дві половинки і делікатно протерти обличчя, а через 5 хвилин змити холодною водою.

2. Вирівнює колір обличчя

Сік лимона зменшує прояви шрамів і слідів постакне, завдяки очищаючим властивостям і ефірним маслам, які проникаючи в шкіру, заспокоюють її і сприяють якнайшвидшому загоєнню. Потрібно нанести лимонний сік на ватний тампон або диск, протерти обличчя, а потім змити прохолодною водою.

3. Освітлює нігті

Кращий засіб для нігтів - це суміш з трьох столових ложок оливкової олії і однієї столової ложки лимонного соку. Лимонна кислота відновлює чистий колір, а оливкова олія чудово зволожує.

4. Пом'якшує сухі лікті


Лимони застосовуються як для м'якого злущення шкіри обличчя, так і для сухої шкіри на ліктях. Змішайте лимонний сік з харчовою содою до консистенції пасти і нанесіть на лікті масажними рухами. Сухі і омертвілі клітини шкіри легко відлущаться. Змийте водою з лимонним соком і зволожте оливковою олією.

5. Бореться з лупою

Коктейль з води, кореня імбиру, лимонного соку і оливкової олії допоможе сповільнити оновлення клітин шкіри голови і зменшити прояви лупи. Нанесіть суміш на шкіру голови і дайте висохнути, перед тим як мити голову шампунем.

6. Вирівнює штучний загар

У холодну пору року, багато дівчат надають шкірі здоровий відтінок за допомогою автозасмаги. Якщо відтінок вийшов неприродно помаранчевим або проявився нерівномірно, можна врятувати ситуацію за допомогою лимона. Просто протріть місця, на які засмага лягла нерівно половинкою лимона до повного вирівнювання кольору.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини