Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 22:24:47

Подорожі для душі за типом вашого темпераменту

09.03.2015   13:11Агенцiя

Подорожувати сьогодні люблять безперечно всі, або як мінімум переважна більшість.

Проте, коли постає питання куди саме вирушити: в спекотні пустелі Африки чи на далекий Схід, в американський мегаполіс чи збіднілі індійські поселення – нерідко з цим доводиться повозитися. Як же ж визначити країну собі «до душі»? Спробуйте зробити це за типом власного темпераменту.

Як відомо існує 4 типи темпераменту:

1. Холерик – досить активна нервово збуджена особа, яка бурхливо реагує на будь-яку ситуацію;

2. Флегматик – (протилежність холерику) пасивна по – житті особа, котра дуже повільно реагує на зовнішні подразники, або не реагує зовсім. Трудолюбивий, проте безініціативний;

3. Сангвінік – активний і мінливий, він легко береться за цікаву йому справу і прикладе всіх зусиль, щоби виконати своє завдання, але так само здатен пасивно спостерігати за процесом, коли той його не зацікавив;

4. Меланхолік – песиміст в житті, малорухливий і часто чуттєво-вразливий персонаж, котрий постійно перебуває в стані депресії.

  Кожному типу темпераменту можна підібрати «свою» подорож, зважаючи на його життєву позицію.



Так активному за своєю сутністю холерику необхідна велика маса людей та добра порція адреналіну в кров. Тому найкраще для вас – це США, де бейс-джампінг, вейкбординг, фріфлай та інші екстремальні види спорту не є новинкою.                                   



Пасивний флегматик мало чим може насправді зацікавитися, якщо це не буде стосуватися його сфери діяльності. Проте такий працьовитий японський народ, має всі шанси справити на нього враження. Якщо Японія вам не до смаку, вирушіть до її сусідів в Китай чи до Південної Кореї, розвиток якої свідчить про неабияку працьовитість її громадян.


 
Депресивному меланхоліку, заради збагачення свого внутрішнього світу варто вирушити в одну з найголовніших духовних країн світу – Індію. Мантри, веди, медитація, єднання з природою та безліч інших духовних практик чекатимуть вас в цій непересічній країні.

І на останок мінливий сангвінік мусить відчути те, що йому найбільше потрібно саме зараз, і вирушати за покликом серця. Для людей з таким темпераментом підійде будь-яка країна світу, та головне – не зупинятися там надовго, а постійно змінювати локації, адже тривале перебування на одному місці може йому швидко набриднути.



Проте не варто сприймати цю інформацію як істину, адже всі ці поділи на темпераменти також дуже умовні. Ніхто не знає, що вам насправді потрібно краще за вас самих. Загляньте всередину себе, відчуйте чого прагне ваша душа сьогодні і вирушайте назустріч новому.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.