Смачні рецепти вихідного дня
Салат "Соняшник"
Состав: грудка куриная отварная - 200 г, жареные шампиньоны - 200 г, яйца вареные - 3 шт, сыр - 100 г, желток - 3 шт, маслины без косточек, чипсы "Принглс"
Приготовление
Салат укладываем слоями, каждый слой покрывая майонезом, в следующей последовательности:
1) измельченная куриная грудка
2) жаренные шампиньоны
3) тертые яйца на крупной терке
4) сыр, тертый на крупной терке
5) желтки, раздавленные вилкой (поливать майонезом ЭТОТ слой не надо)
Режем маслины на 4 части и сверху укладываем на салат. салат убрать в холодильник на 12 часов, перед подачей на стол по краям салата разложить чипсы в форме подсолнуха и в серединку посыпать тертый желток.
По желанию один из слоев можно сделать из свежего или соленого огурца, что добавит вкуса салату.
Останні новини Чернігівщини
З 9 грудня до 30 квітня на проїжджій частині вул. Ялівщини та частково вул. О. Сенюка буде перекритий рух автотранспорту 09:51
У Чернігові з 9 грудня до 30 квітня на проїжджій частині вулиці Ялівщини (колишня вул. Жуковського) та частково вулиці Олексія Сенюка цілодобово буде перекритий рух автотранспорту.
В. о. міського голови Чернігова Олександр Ломако подає у відставку: «Місто взяли в облогу. Ціна – моя посада. Я маю цю облогу зняти» 09:49
Секретар Чернігівської міськради, виконуючий обов’язки міського голови, Олександр Ломако 7 грудня, в День місцевого самоврядування заявив, що подає заяву про звільнення.
Двоє жителів Чернігівщини отримали президентські відзнаки до Дня місцевого самоврядування 09:46
Відповідний указ Президент України Володимир Зеленський підписав 6 грудня.
9 грудня: цей день в Україні і світі 08:44
ДЕНЬ 1020 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 1020 RUSSIAN AGRESSION
Президентську відзнаку «Золоте серце» отримала волонтерка з Чернігівщини Оксана Тунік-Фриз 16:50
За вагомий особистий внесок у надання волонтерської допомоги та розвиток волонтерського руху відзнакою Президента України «Золоте серце» нагороджена Оксана Тунік-Фриз.