Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 18:18:44

Гороскоп на наступний тиждень, 9 - 15 березня

09.03.2015   11:24Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Ви чудово виглядаєте, але не завадить змiнити iмiдж. У вихiднi займiться усуненням недолiкiв на роботi та вдома.
Дні: спр. — 9; неспр. — 13.

Телець (21.04—21.05). Приймайте ситуацiю такою, якою вона є. Не намагайтеся нiчого прояснити. Новi знайомства додадуть проблем.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.

Близнюки (22.05—21.06).
Не зважаючи на свята, ви можете розвинути активну дiяльнiсть. Ви отримаєте корисну iнформацiю.
Дні: спр. — 12; неспр. — 15.

Рак (22.06—23.07). Цей тиждень — чудовий час того, щоб передивитися старi позицiї та обмiркувати новi начинання.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.

Лев (24.07—23.08). Не виключено, що замiсть заслуженого вiдпочинку доведеться розбиратися в сiмейних сварках.
Дні: спр. — 10; неспр. — 12.

Діва (24.08—23.09). Ви енергiйнi та комунiкабельнi, а також працелюбнi. Для бiльшостi з вас цей тиждень стане найсприятливiшим.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.

Терези (24.09—23.10). В особистому життi у вас усе добре. У професiйнiй сферi не виключенi вигiднi пропозицiї та проекти.
Дні: спр. — 9; неспр. — 13.

Скорпіон (24.10—22.11).
Сприятливий перiод для зустрiчей iз друзями, активного сiмейного вiдпочинку. Вам вдасться закiнчити давнi справи.
Днi: спр. — 15; неспр. — немає.

Стрілець (23.11—21.12). Ви будете зайнятi новими знайомствами та дiловими контактами. Доведеться займатися чужими проблемами.
Днi: спр. — 13; неспр. — 15.

Козеріг (22.12—20.01).
Закоханим радимо бути обережними у висловлюваннях. Ви ризикуєте посваритися через дрiбницi.
Дні: спр. — 12; неспр. — 14.

Водолій (21.01—19.02).
Робота принесе чимало сюрпризiв. Не поспiшайте, а спокiйно виконуйте свої обов’язки.
Дні: спр. — 10; неспр. — 12.

Риби (20.02—20.03).
Для вас головне — не гарячкувати, уникайте необдуманих рiшень. Перш нiж кидатися в авантюри, зважте всi «за» i «проти».
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.

Інша версія:


ОВНАМ доведеться воювати на два фронти — то на передовій, то в тилу. На публіці ж доля змусить демонструвати себе як бойову героїчну особистість із шармом чарівності, огортаючи любов’ю оточення, та періодично занурюватися у внутрішній світ, аби побути наодинці з собою, де голос совісті підкаже правильне рішення.

ТЕЛЬЦІ, ваш рейтинг в соціумі нині на висоті, ви — серце колективу, неформальний лідер, тож використовуйте цей вплив для реалізації власних інтересів. Саме час відкоригувати долю, внести поправки до планів на майбутнє, змінити коло друзів, з якими стосунки вже вичерпали себе.

БЛИЗНЮКИ, тримайте міцніше в руках професійне кермо — намічається поворот у кар’єрі, можливі пертурбації з керівним персоналом, службові ротації. Поталанить тим, чий фах відповідає творчому покликанню, хто зуміє подружитися з конкурентами та крокує в ногу з прогресом.

РАКИ, налаштуйтеся на ліричну хвилю! Серце кличе в казку під назвою «Любов», тож слідуйте його поривам, які не підведуть. І хоча є схильність до ідеалізації — дарма, ліпше бачити все в райдужних тонах, ніж піддаватися песимізму.

У ЛЕВІВ є блискучі шанси досягти успіху в сімейному бізнесі, що укріпить матеріальну базу і шлюбні взаємини. Головне — любити один одного, не сваритися через гроші, а свій багатий досвід передати партнерові і надати йому можливість реалізуватися в соціумі, набути нових знань.

ДЛЯ ДІВ настав час додати нових барв до чуттєвої палітри в подружжі, вдихнути вогонь життя в тліюче вугілля стосунків (а самотнім — не прогавити птаха щастя). Ви маєте стати милосердними, ніжними і ласкавими.

ТЕРЕЗИ, зануртеся в службову діяльність, але не дуже старайтеся — від механічного трудоголізму користі не буде, тож виконуйте все з душею, творчим горінням, підтримуйте теплий мікроклімат у колективі.

СКОРПІОНИ, на кар’єрному фронті хазяйнує фортуна, репертуар ваших можливостей широкий... Тільки не зволікайте, вчасно включайтеся у вигідні для вас ситуації та постарайтеся з метою успішної співпраці на майбутнє «сісти» у свої ділові «сани». Сильні світу цього — до ваших послуг.

СТРІЛЬЦІ, минуле вимагає екскурсу назад для виправлення помилок, яких припустилися. Щоби зробити крок уперед, потрібно покорпатися в пам’яті, а сценарії подій, що повторювалися, трансформувати по-новому, переосмислити все з урахуванням «плюсів» і «мінусів», насамперед у сімейній сфері.

КОЗЕРОГИ, ваш пріоритет — духовні цінності, саме тут рука Всевишнього веде правильним шляхом, а за вміст гаманця не турбуйтеся. Слідуйте високим ідеалам, більше спілкуйтеся, наповнюйтеся свіжими враженнями, шукайте споріднені душі.

ВОДОЛІЇ, у вас величезний асортимент бажань, але для їх утілення потрібні чималі гроші, що зараз реально. Можливі прибуткові ділові пропозиції, тому не байдикуйте, а відсійте зерна від полови і зупиніться на перспективних замовленнях.

РИБИ перебувають на порозі нових починів. Тож беріть на озброєння добрий досвід, тихо прощайтеся з минулим. Особисті можливості колосальні, самооцінка об’єктивна: ви знаєте, чого хочете, а це скорочує шлях до мети та усуває на ньому перешкоди.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.