Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 06:53:33

Що про вас розповість улюблена кава

22.02.2015   17:52Агенцiя

Сучасний ритм життя і вічна нестача сну змушують нас звертатися до кофеїну. Ми п'ємо каву вранці і ввечері, по дорозі на роботу і в обідню перерву.

Але чи знаєте ви, що про вас може розповісти ваш улюблений кавовий напій?

Еспресо
Міцна чорна кава, яку готують в кава-машині. Її якраз винайшли спеціально під еспресо. Цей напій є основою для всіх інших кавових варіантів. А п'ють його консерватори і реалісти. Це люди прямолінійні, які завжди говорять те, що думають, не бояться життєвих труднощів, є дуже впертими і наполегливими. Керуються вони виключно власними принципами. До речі, саме на цих людей можна завжди і у всьому покластися - вони не підведуть. Їм властивий класичний, строгий стиль.

Американо
Еспресо, розбавлений гарячою водою. Якщо ви любите американо, тоді ви - реаліст, який бере від життя максимум. Ви швидко домагаєтеся поставлених цілей. І не тільки тому, що везіння - ваше друге ім'я, а як мінімум тому, що ви націлені на результат і багато працюєте заради його досягнення. Вам до душі богемний спосіб життя, в якій кожна хвилина буде проведена з ноткою вишуканості і розкоші.

Латте
Ця кава готується на основі еспресо з додаванням молока і молочної піни. Латте-гурмани є любителями публічності: завжди розвеселять, запросто стануть душею компанії, з легкістю завоюють популярність у протилежної статі. Гучні вечірки, веселі компанії і кращий сервіс - три життєвих вимоги любителів латте.

Капучіно

Другий за ступенем популярності кавовий напій у світі. Його готують з міцної кави і молока. Капучино обирають романтики, мрійники, які мислять емоціями і образами. У них добре серце і відкрита душа, правда, є і трохи наївності, яка виглядає дуже мило. Любителі капучино - ласуни, які хочуть мати розмірений, але цікавий спосіб життя. Вони дуже вимогливі, тому що захищають власну чутливість.

Холодні кавові напої
Наприклад, айриш латте. Такий вид кави обирають темпераментні натури. Якщо ви любитель кави в стилі «айс», то можна сказати, що ви вмієте швидко і адекватно оцінювати ситуацію, що склалася, приймати вірні рішення і безпомилково діяти. Ви є незамінним адвокатом, коли треба заступитися за когось або вивести на чисту воду.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.