Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:21:11

Гороскоп на наступний тиждень, 16 - 22 лютого

15.02.2015   10:42Агенцiя

Овен (21.03—20.04). На цьому тижнi не берiться за складнi справи. Будьте максимально обережнi на дорозi. Радимо попрацювати над недолiками.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.

Телець (21.04—21.05). Попереду — хороше тренування для вашого терпiння. Перш за все треба сконцентруватися на службових справах.
Дні: спр. — 16; неспр. — немає.

Близнюки (22.05—21.06). На цьому тижнi роботи виявиться набагато бiльше, нiж ви розраховували. Чужi думки дратуватимуть вас.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.

Рак (22.06—23.07). Виникне чимало дилем особистого характеру. На першому планi опиняться стосунки з близькими людьми. Уникайте сварок iз колегами.
Дні: спр. — 19; неспр. — 21.

Лев (24.07—23.08). Справи, вiд яких ви втомилися, можна перенести на iнший час. Бiльше уваги придiлiть сiм’ї, можливi дрiбнi неприємностi.
Дні: спр. — 20; неспр. — 22.

Діва (24.08—23.09). Тиждень пройде пiд девiзом «Виправити старi помилки i не припуститися нових». Доведеться скористатися порадами досвiдчених людей.
Дні: спр. — 22; неспр. — немає.

Терези (24.09—23.10). На цьому тижнi не варто ризикувати, краще займiться чимось приємним i водночас корисним. На роботi максимально дотримуйтеся правил безпеки.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.

Скорпіон (24.10—22.11).
Звернiть увагу на оточення, переоцiнiть стосунки з колегами. Можливо, варто попрацювати над власними недолiками.
Днi: спр. — 16; неспр. — 17.

Стрілець (23.11—21.12). Не нарiкайте на долю через переживання. Можливо, ви драматизуєте. Незабаром до вас повернеться оптимiзм.
Днi: спр. — 16; неспр. — 18.

Козеріг (22.12—20.01). Вас турбують два питання — друзi та робота. Ви берете активну участь у життi близьких, за можливостi допоможiть їм матерiально та морально.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.

Водолій (21.01—19.02). Доля запропонує вам рiзкi та суттєвi змiни. Не плануйте важливих i вiдповiдальних справ, результати будуть непередбачуваними.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.

Риби (20.02—20.03). Не намагайтеся говорити i дiяти за всiх, дайте можливiсть людям висловити свою думку. Не берiть на себе стороннi проблеми, якщо не можете чимось зарадити.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.

Інша версія:

ОВНИ, якщо не таланить з грошима — поталанить в любові! Тема дружби і взаємного кохання в партнерському союзі найактуальніша, і з нею ви добре впоралися. Голубтеся, будьте відданими друзями, живіть у злагоді з благовірними. Нехай в серці тихо розпускаються квіти любові подалі від заздрісних очей, про що ліпше не афішувати, а законспіруватися.

ТЕЛЬЦЯМИ на фоні приємних сімейних турбот рухатимуть кар’єрні амбіції, то чудовий і вчасний стимулятор для професійного вдосконалення, успішної реалізації природних обдарувань. Укріплюйте службові позиції, де ваш геній розквітне всіма барвами, активізуйте творчу оригінальність, позбувайтеся застарілих методик в роботі і неодмінно йдіть в ногу з науковим прогресом, опановуючи інноваційні технології та підтримуйте братерські взаємини з керівництвом.

БЛИЗНЮКИ заклопотані високими матеріями, духовним розвитком, пошуком істини, прагнуть розширити світогляд, пізнати світ незбагненного. Ви дозріли прийняти метафізичні знання, що допоможе знайти відповіді на чимало питань, зрозуміти власну місію на цій Землі.

РАКИ, спрямуйте нереалізовану сексуальність в русло задоволення, якщо упевнені — обганяйте! Ви здатні дати фори суперникам і обійти нахабних конкурентів. Аби почуття не зачахли — експериментуйте! Оригінальність та нетрадиційність в любовній сфері — це вищий пілотаж насолод і цемент союзу, істинна любов регулярно потребує тонізуючого живлення!

ЛЕВИ, живіть душа в душу з благовірними, ви дві владні самодостатні особистості, які розуміють один одного з півслова, і де ніхто ніким не верховодить. Співзвуччя «я плюс ти» є найціннішим скарбом, який слід заробляти взаємною турботою, духовною єдністю, спільними діловими інтересами і сексуальною гармонією.

ДІВИ,  хочете заробити кар’єрні бонуси, працюйте з любов’ю і творчим натхненням, рухайтеся в ногу з прогресом, на службі ви невтомна Попелюшка і новатор-винахідник, з яким конкурувати можуть лише досконалі професіонали.

ТЕРЕЗИ чи в правильному напрямку я рухаюсь? Це питання має постійно хвилювати, а знак відхилення від доленосного курсу — це реакція оточення. Будьте спостережливими, якщо партнери вперті, вас ігнорують, заклопотані лише власними проблемами, щось ви упустили, не змогли запалити їх, впевнити у власній правоті.

СКОРПІОНИ — флагман сімейного благополуччя, а на роботі благородний патрон. Доброзичливість, дружня консолідація з родичами посилить авторитет, стане запорукою домашньої ідилії. Якщо існує духовна монолітність та єдність ділових інтересів з близькими, все йтиме чудово. Саме в сім’ї виколисується ваша духовність.

СТРІЛЬЦІ, життя нині — це школа, що навчає розуму. Не цурайтеся випадкових знайомств, з радістю зав’язуйте різноманітні контакти та збагачуйтеся цікавою інформацією. Пошуки сенсу буття, «перевірка на міцність» духовних принципів полягають в умінні знайти точки дотику з малознайомими людьми на тлі єдності ідеалів, духовних інтересів, створити міцний дружній фундамент.

КОЗЕРОГИ, компас долі вказує на відбудову кар’єри, професійну самореалізацію, поліпшення статусу в соціумі. А домашні справи почекають. Не зволікайте, у вас багатий арсенал можливостей, бажання фонтанує, плюс є чужі ресурси (вони від Бога) і цілі досягнете! Тільки не дозволяйте хитрунам та неробам паразитувати на власних здобутках.

ВОДОЛІЇ, презентуйте себе, ви яскрава популярна фігура у соціумі плюс маєте достойних благородних партнерів, тож разом здатні гори перевернути! Якщо ходите сиротою, це погано, знайти пару слід неодмінно, супутника Творець пошле відповідно духовному розвитку (на більше не претендуйте і нікому не заздріть), що є дзеркалом вашої совісті.

РИБИ, в мистецтві магічного впливу на публіку ви неперевершені. Проте той козир можна викидати лише в критичну мить, коли треба когось причарувати. А ось самітництво — це чудово (кармічна смуга фінішує), бо заповнить божественним спокоєм внутрішній світ.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини