Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 08:04:07

Гороскоп на наступний тиждень, 9 - 15 лютого

08.02.2015   11:16Агенцiя

Овен (21.03—20.04). На цьому тижнi вам доречно буде зайнятися кар’єрою. Пам’ятайте, що пiд лежачий камiнь вода не тече.
Дні: спр. — 9; неспр. — 13.

Телець (21.04—21.05). Не варто заради роботи жертвувати всiм. Розподiлiть час так, щоб його вистачало на всi справи та iнтереси.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.

Близнюки (22.05—21.06). Зiрки обiцяють натхнення у творчостi та удачу у справах. У матерiальних питаннях ви тiльки виграєте.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.

Рак (22.06—23.07).
Налаштуйтеся на лiричний лад — вiдвiдайте творчi заходи або почитайте книжку. Це допоможе впоратися з депресiєю.
Дні: спр. — 15; неспр. — немає.

Лев (24.07—23.08). На цьому тижнi друзi вiдiграють важливу роль у вашому життi. Зараз час сюрпризiв i нових вражень.
Дні: спр. — 12; неспр. — 14.

Діва (24.08—23.09). Варто зробити акцент на вирiшеннi дiлових питань — тиждень сприятливий для цього. Вихiднi присвятiть улюбленим заняттям.
Дні: спр. — 12; неспр. — 15.

Терези (24.09—23.10). Зараз чудовий момент для прояву талантiв. І не важливо, в якiй саме галузi — велике значення матиме сам процес.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.

Скорпіон (24.10—22.11). Звернiть увагу на тi пропозицiї, вiд яких колись вiдмовилися. Саме вони будуть найвдалiшими для вашої роботи.
Днi: спр. — 11; неспр. — 13.

Стрілець (23.11—21.12). Настав перiод, щоб навчитися чогось нового у своїй професiї. Наприкiнцi тижня проявiть себе у побутi.
Днi: спр. — 12; неспр. — 14.

Козеріг (22.12—20.01). Як не дивно, але протирiччя минулого тижня вирiшаться на вашу користь. Ви зумiєте порозумiтися з колегами i зайнятися спiльними проектами.
Дні: спр. — 10; неспр. — 15.

Водолій (21.01—19.02). Попереду цiкавий тиждень, особливо приємними будуть сюрпризи долi. Це стосується як роботи, так i особистого життя.
Дні: спр. — 13; неспр. — 15.

Риби (20.02—20.03). Як кажуть, усьому свiй час. Якщо щось не виходить, повернiться до цього питання пiзнiше. Рiднi та близькi пiдтримуватимуть вас.
Дні: спр. — 9; неспр. — 12.

Інша версія:

ОВНИ, приборкайте егоїстичне «дай», затягніть тугіше паски, економно розподіляйте енергоресурси, гроші, обходьтеся скромним достатком. Доцільно дбати про духовну еволюцію, укріплювати дружбою та любов’ю шлюбні узи.

ТЕЛЬЦІ з ризиком рухаються замінованим діловим полем, де потрібна унікальна майстерність сапера, аби не підірватися. Кар’єрний олімп манить — і зійти туди найближчим часом цілком реально! Знань у вас предостатньо, станьте творчим оригіналом. В ім’я прогресу експериментуйте, пробуджуйте фантазії, шукайте нетрадиційні підходи до роботи.

БЛИЗНЮКИ, світогляд потребує модернізації, залучайте накопичений досвід та життєву мудрість і визначтеся, яку філософію буття відтепер сповідувати. Адже більшість догм вже віджили себе і є баластом. Свідомість дозріла сприйняти високі метафізичні знання!

РАКИ, якщо вас долають любовні розчарування, це не повинно підштовхнути до дезертирства з романтичного «поля битви». Важливо зробити правильні висновки. Можливо ви (чого гріха таїти!) порушили баланс «беру-даю», економили на дрібницях і втратили глобально, чи не так?..

ЛЕВИ, аби змінити себе на краще, викорінюйте погані звички, вгамовуйте амбіції, прагніть до гармонії в партнерських взаєминах, віддавши кермо влади супутнику. Одинакам із холостяцьким життям доведеться розпрощатися: паруйтеся, сватайтеся, одружуйтеся, створюйте затишне домашнє гніздечко.

ДІВИ, професійний престиж залежить від упровадження інноваційних технологій. Не тупцюйте на місці, освоюйте нові методики, крокуйте в ногу з науковим прогресом, штурмуйте кар’єрні висоти не кількістю, а якістю й творчою кмітливістю. Йдіть назустріч вимогам колег і дбайте про гармонійний службовий мікроклімат.

ТЕРЕЗАМ для успішної самореалізації слід наповнити кожну клітину єства енергією щастя. Не зациклюйтеся на болючих проблемах, бо їм немає кінця-краю, адже життя — це гра, тож пірніть у розважальний феєрверк, однак майте на увазі, що він потребує великих затрат: більше віддасте — більше отримаєте взамін!

СКОРПІОНИ, не наламайте дров, візьміть емоції під залізний самоконтроль — фронт змін пролягає через дім та роботу. Дипломатично балансуйте, делікатно спілкуйтеся з рідними й керівництвом, бо саме зараз з іскри непорозумінь може запалати вогонь конфліктів і нещадно спепелити мости добрих взаємин.

СТРІЛЬЦІ захоплюють харизмою, але занадто балакучі, однак слово — не горобець... Стежте за мовою, не пліткуйте, інакше ризикуєте стати «зіпсованим телефоном», запустити в ефір «дезу», дискредитувати репутацію. Ви — ерудит-всезнайко, маєте в своєму розпорядженні колосальні резерви інформації, компромати, але від того користі мало. Тільки знання, пропущені крізь серце, переплавляться в Божественну Мудрість. І не дозволяйте шахраям та нахабам зловживати вашим благородством.

КОЗЕРОГИ, формула вашого щастя — правильний баланс «я — тобі, ти — мені», саме в цьому «торзі» з королевою Реальністю ваш тверезий підхід помножений на винахідливість плюс об’єктивна самооцінка дасть багаті плоди. З друзями будьте чуйними, щедрими, аби не прославитися скупердяєм. Фінансові струмки стікаються у ваш гаманець звідусіль, тож не скупіться на подарунки.

ВОДОЛІЯМ фортунитиме тільки в гармонійній парі чи в досвідченій діловій команді. Про самостійність забудьте, ви «гравець» не автономний, а колективний. Виступати з ініціативними пропозиціями перед шефом не варто, він перебуває в наелектризованій атмосфері, де може рвонути кожної миті... Допоможіть бідоласі, чим спроможні (маєте солідні ресурси), принаймні, він перебуває під захистом високих покровителів, тож все згодом буде гаразд і ваша кар’єра не постраждає.

РИБИ в аурі магічної чарівності палають пристрастю до гульок. Однак... Доля визначила «проживати» по-новому кармічні сценарії. Мотайте на вуса те, що чуєте, вирішуйте чужі проблеми. На службі — купа роботи, де ви невтомна «робоча коняка», яка з творчим натхненням тягне віз зобов’язань... І це чудово — винагорода буде еквівалентною. Вимогливе начальство оцінить ваш труд і гідно заплатить.
 

Останні новини Чернігівщини

Дмитро Брижинський пояснив, чому не підтримав збільшення розміру компенсації перевізникам у Чернігові 19:49

Начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський не підтримав пропозицію міськради збільшити щомісячну компенсацію перевізникам з шести до дев'яти мільйонів гривень.

Вітаємо спортсменів спортивного клубу "Чернігів-Щит" із вдалим виступом на чемпіонаті 15:30

У період з 25 до 28 квітня 2024 року в місті Біла Церква проходив Чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед дорослих.

Ангеліна Шепель встановила Національний рекорд у віковій категорії дівчата до 18 років 15:28

У Кам’янець-Подільську триває ІІ етап Кубку України з легкоатлетичних метань, всеукраїнські змагання з легкоатлетичних метань на честь Олімпійських Чемпіонів Ф.Мельник та А. Бондарчука.

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт 15:12

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

З 1-2 травня частина громадського транспорту припиняє працювати. Начальник МВА блокує виплати перевізникам

З 1-2 травня частина громадського транспорту припиняє працювати. Начальник МВА блокує виплати перевізникам 13:49

Протягом 1-2 травня роботу громадського транспорту у Чернігові частково буде зупинено

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини