Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 14:35:15

Гороскоп на наступний тиждень, 24-30 листопада

23.11.2014   13:33Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Скористайтеся даром приваблювати до себе людей, вам вдасться познайомитися з впливовими людьми.
Дні: спр. — 27; неспр. — 30.

Телець (21.04—21.05). Ретельно плануйте свої плани, але розраховуйте тiльки на власнi сили. Це допоможе досягти значних результатiв.
Дні: спр. — 28; неспр. — 29.

Близнюки (22.05—21.06).
Можлива деяка натягнутiсть у стосунках iз близькими. Не провокуйте конфлiкт.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.

Рак (22.06—23.07). Начальство схвалить ваш творчий пiдхiд до справи. Не варто приймати поспiшних рiшень.
Дні: спр. — 24; неспр. — 27.

Лев (24.07—23.08). Найближчим часом друзям знадобиться ваша допомога. На цьому тижнi ви проявите себе як висококвалiфiкований спецiалiст.
Дні: спр. — 28; неспр. — 29.

Діва (24.08—23.09). Колективнi iнтереси вийдуть на перший план. Сприятливий час для вiдряджень.
Дні: спр. — 27; неспр. — 30.

Терези (24.09—23.10). Службовi поїздки дозволять змiцнити матерiальне становище. Звернiть увагу на власне здоров’я.
Дні: спр. — 26; неспр. — 28.

Скорпіон (24.10—22.11). Не думайте, що весь свiт — проти вас. Залишайтеся доброзичливими, це вiдкриє перед вами всi дверi.
Днi: спр. — 27; неспр. — 29.

Стрілець (23.11—21.12). Бiльше довiряйте людям, вашi намагання тиснути на iнших закiнчаться iзоляцiєю вiд суспiльства.
Днi: спр. — 28; неспр. — 29.

Козеріг (22.12—20.01). Настав час зайнятися особистими справами. У вас буде достатньо сил для цього.
Дні: спр. — 30; неспр. — немає.

Водолій (21.01—19.02). Не ставте на перший план власнi iнтереси, намагайтеся першими йти на компромiс. Можливi фiнансовi надходження.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.

Риби (20.02—20.03). На роботi ви незамiннi. Розкривайте свiй творчий потенцiал, це змiцнить ваш авторитет.
Дні: спр. — 25; неспр. — 27.

Інша версія:

ОВНИ, світогляд міняється успішним динамічним темпом (вчорашні захоплення, ідеали вже себе вичерпали) у вас виростають духовні крила, серце наповнюється Любов’ю і це чудово! Події тижня відбуватимуться за кармічним сценарієм, де доведеться вирішувати чужі проблеми, бути чуйними, милосердними. Підкоріться обставинам, без нарікань робіть те, що від вас вимагається, благодійність повернеться сторицею! І не забувайте молитися Всевишньому, аби звільнив вас від гріховних пристрастей, інакше інтимний зв'язок з Ним «обірветься»!

ТЕЛЬЦІ зустрінуться віч-на - віч з речами, яких таємно боялися, але вони неминуче наздогнали вас, змусивши усередині вбити заячий страх (перед залежністю від когось чи чогось) і відродитися свободолюбивою особою, яку тримати під каблуком неможливо. Трансформаційний вплив парних взаємин набирає обертів, ніжно любіться, щиро піклуйтеся один за одного, побажання обранців – святе, тоді ваш союз отримає нове дихання і буде процвітати ще довго.

БЛИЗНЮКИ, прагніть, всупереч всім перешкодам, до партнерської ідилії, поставивши на п'єдестал інтереси супутників! Але це не означає, що про власну вигоду слід забути. Будьте дипломатичним гравцем і спрямовуйте вогонь самоствердження половинки (ділового компаньйона) на благо спільних сімейних (кар’єрних) здобутків. Все, що вас об'єднує – це потужний двигун і йому призначено вивести подружню (на роботі ділову) ракету на орбіту успіху. І тримайте на прив’язі шлюбних обранців, бо вони такі чарівні, що суперники можуть їх вкрасти!

РАКИ, гайда до роботи! Сила духу гартується в благородному служінні близьким, рідним, суспільству, адаптуйтеся до нових трудових обов'язків, ви фонтануєте творчим натхненням і робочим энтузіазмом, а це запорука кар'єрного зростання. Тільки не нав'язуйте нікому особисті переконання, це провокуватиме конфлікти, якщо ті цінності, що сповідуєте, для вас є природними, то для інших просто маячня.

ЛЕВИ, стартував місяць святкового феєрверку. Чаруйте харизмою, веселіться, розважайтеся, але майте на увазі: задовольнити репертуар багатогранних бажань не вдасться, спокуса піти на любовну авантюру величезна, але ліпше не ризикувати. Дбайте за сім’ю, ви взірцевий сім’янин, добрий господар, тож не зганьбіться, а достойно виконуйте цю високу місію. Легковажних вибриків доля не простить.

ДІВИ, у сімейному житті стартували щасливі кардинальні зміни, не шукайте пригод на стороні, доля наказує реставрувати стосунки «батьки- діти», створити затишне домашнє гніздо, відновити мир з домочадцями, благовірними, любити та поважати один одного. Ставте на чільне місце власні інтереси, але робіть це мудро й дипломатично, тоді буде всім добре. Рідна оселя -- то джерело сил, натхнення та щастя.

ТЕРЕЗИ, якщо Божественне «Я» торжествує, ви на правильному шляху духовної еволюції! Регулюйте енергію бажань, тут доля виставила «запобіжники», затягніть паски, задовольняйтеся скромним буттям, розкошувати заборонено! Воздасться тільки по заслугах, на «шару» не сподівайтеся. А здумаєте перехитрити долю -- розплатитеся хворобами. Зосередьтеся на сфері навчання, спілкуйтеся з людьми високої духовної культури, розширюйте коло знайомств, де знайдуть високо впливові багаті персони, з яких пізніш матимете зиск.

СКОРПІОНАМИ рухає вогонь азартних бажань, хочу все і зараз! Спонтанні події в соціумі, високі покровителі цьому посприяють. Не ризикуйте, зважено приймайте рішення, іспит на правильність вибору триває. Бо через відсутність «гальм», в розважально-романтичному пориві за шаленими пригодами можете зруйнувати те, що з такою старанністю створили раніше. Забавні пригоди, на жаль, не принесуть очікуваного стимулу в любовній сфері, а лише розчарування та спорожнілий гаманець.

СТРІЛЬЦІ на олімпі самоствердження, владне самолюбство торжествує, енергопотенціал б'є ключем, лібідо зашкалює. Нині ви мега зірка, з потужним гравітаційним полем, де слабакам нема чого робити. Реорганізуйте себе на внутрішньому плані, попереду колосальні стартові можливості куди без психологічної «перебудови» доля не пускає. І саме в рідній домівці, де панує емоційна атмосфера, доведеться «шліфувати» свої недосконалі риси.

КОЗОРОГАМ
розкриється багато таємниць, пелена ілюзій спаде, сумніви розвіються. Втім отримавши сокровенну інформацію, не розтринькайте її в процесі примарних розмов з мало знайомими особами, менше висловлюйте припущень, нікого не судіть да не судимі будете, займайтеся благодійністю. Якщо коло друзів зменшилося, так треба, то доля після ревізії «відсіяла» тих осіб, які вам уже не потрібні.

ВОДОЛІЇ
, у подружніх пар свято серця, вас люблять і обожнюють, горніться до суджених, вони такі фортові, впливові, пасіонарні! А коли почуваєтеся сиротою, ніхто не винен, під лежачий камінь вода не тече, активізуйте пошуки половинки, нині партнерів посилає Всевишній, тож не помилитеся у виборі. На роботі знову тяжко, але нічого не вдієш, тут ви загартовані, трудіться сумлінно, укріплюючи раніше завойовані позиції. Кар’єрний злет поки що загальмовано…

РИБИ, універсальні фахівці, і швець, і жнець, і на дудку грець, золото кадрового фонду. Начальство від вас у захваті, розробіть стратегію кар’єрного руху і мерщій вперед до професійного олімпу, дорога ложка до обіду, зволікати заборонено! Джерела прибутків доступні трударям професіоналам і можуть «зафонтанувати» у зовсім несподіваній сфері. Свято дотримуйтеся субординації, слухайте поради і не лізьте в чужий монастир зі своїм уставом.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини