Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 04:31:59

У Чернігові завершився сезон "Арт-канікул 2014". ФОТОрепортаж

02.09.2014   08:58Агенцiя

30 серпня у Міському парку культури та відпочинку відбулося грандіозне дитяче свято – останній у цьому сезоні Арт-майданчик та гала-концерт учасників цьогорічних Арт-канікул.

Вже три роки поспіль у Чернігові проводяться Арт-канікули, які в 2012-му започаткував народний депутат України Валерій Дубіль, ВО «Батьківщина». Мета проекту – подарувати радість дітям, що лишились влітку у місті, допомогти їм розвиватись, почувати себе більш впевнено. Адже аніматори, окрім розважальних ігор, проводять також розвиваючі та повчальні.

Так у цьому році, в оновленій програмі Арт-канікул, діти в ігровій формі опановували правила дорожнього руху, навчали правильній поведінці на дорозі. Загалом за сезон 2014 було проведено 69 арт-майданчиків у різних дворах по всьому місту, а 70-м ювілейним став гала-концерт «Арт-канікули 2014», що проходив у Міському парку культури та відпочинку в суботу 30 серпня.

В цей день о 13:00 в парку вже було людяно, адже батьки разом із дітьми поспішали  взяти участь у завершені сезону Арт-канікул. Концерту передувала виставка робіт майстрів та розваги для дітей. Конкурси, ігри, фокуси, шоу мильних бульбашок, аквагрим, малюнки крейдою на асфальті, великі живі ляльки, актори на ходулях, майстерня, де дітки могли малювати та багато іншого від запрошених гостей свята.

Згодом розпочався концерт, на котрому виступали, як професійні дитячі колективи та артисти, так і талановиті маленькі громадяни Чернігова, що показали свої здібності під час проведення Арт-двориків у різних районах міста. Ведучий програми провів святковий аукціон для дітей та їхніх батьків, під час нього розігрували квитки на атракціони парку.

На завершення гостей свята привітав перший заступник міського голови Микола Миргородський. Він зауважив, що вже три роки поспіль діти нашого міста завдяки Валерію Дубілю мають таку чудову можливість проводити літні канікули цікаво та з користю.

Слова подяки  Микола Миргородський висловив усім присутнім за те, що кожен із них зробив свій внесок у це свято, як учасники, та і глядачі.

Фіналом концерту став спільний виступ усіх його учасників і салют повітряних кульок з побажаннями дітей.

Глядачі палко вітали організаторів та маленьких артистів та висловили сподівання, що Арт-канікули 2015 будуть такі ж цікаві й насичені, як цьогорічні.

dubil.org

До зустрічі, “Арт-канікули”, в році майбутньому!

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини