Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 09:30:39

“Парад колясок-6” в Чернигове. ВІДЕО

18.08.2014   07:41Агенцiя

Центр осознанного родительства “Азбука для родителей” и PR агентство “Prime media” уже шестой год подряд собирают малышей и их родителей на городском творческом конкурсе стилизованных детских колясок “Парад колясок”.

В этом году, учитывая сложную ситуацию в стране, организаторы хотели отказаться от идеи проведения праздника, но настойчивые родители не дали им этого сделать. А особо ответственные мамочки и папочки начали подготовку к мероприятию еще в мае месяце.

Потому парад состоялся, даже несмотря на летний дождь.

В конкурсе приняло участие 30 оригинально украшенных экипажей. В этом году зрителями Парада стали, в том числе и семьи, приехавшие к нам из зоны АТО. “Это хорошее и объединяющее мероприятие, особенно в столь сложное для страны время. Дети – выбирают мир”, – прокомментировала это Татьяна Бойко, директор PR агентства “Prime media”.

Как всегда, в рамках парада детских колясок были организованы также развлечения для детей, игры и конкурсы. А победители были отмечены в 10 номинациях:

1. Номинация “Патриотический экипаж” победил экипаж “Украинское село” – семья Качановских.
2. Номинация “Памперс” – экипаж “Пивная кружка” – Цекалова Наталья
3. Номинация “Детское такси” экипаж “Цыпа цыпочка” – Лепехо Марина
4. Номинация “Сладкая парочка”, экипаж “Маши и Медведь” – Луценко Людмила
5. Номинация “Дружная семья” экипаж “Пещерные люди” – Заяц Оксана
6. Номинация “Коляска-сказка” экипаж “Сказка” – семья Кублицкий Владимир
7. Номинация “спортивный экипаж” – экипаж “Angry birds” – Грецкая Светлана
8. Номинация “Удивительный” экипаж “птица счастья” – Исаченко-Сивак Фезалия.
9. Номинация “Мультяшный” экипаж “Краденое солнце” – Чернушко Мия
10. Номинация “Вело” экипаж “Мир мороженного” – Гузь Людмилы.

Все победители получили ценные призы и сертификаты на покупки товаров от организаторов и спонсоров мероприятия.

 

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.