Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 19:21:52

Інтелектуальне літо в обласній літній школі на Чернігівщині у розпалі

18.07.2014   11:04Агенцiя

Важливість проведення літніх шкіл для обдарованих та талановитих дітей важко переоцінити, адже вони створюють особливе і неповторне юнацьке середовище, де панує дух нестримного пізнання, наукового та творчого пошуку та прагнення до самовдосконалення.

Формат проведення літньої школи дозволяє учням вдало поєднати ефективне навчання з насиченим і змістовним дозвіллям. У цьому усі могли зайвий раз переконатись 17 липня, адже цього дня юні розумники і розумниці обласної літньої школи для обдарованої та талановитої молоді змагались за першість у грі «Віват, інтелект!», яка проходила за спільної ініціативи Управління освіти і науки облдержадміністрації та Чернігівської обласної державної телерадіокомпанії «Сівер-центр».

Шість команд з числа вихованців табору: «Фенікс», «Еврика», «Піраміда», «Фортуна», «Іскра» та «Адреналін» протягом шести раундів відбіркових ігор демонстрували високий рівень ерудиції, уміння нестандартно та образно мислити, чітко і злагоджено працювати в команді. Між командами було проведено змагання-бої за олімпійською системою, за підсумками проведення яких у фінал вийшли команди «Еврика» та «Адреналін».

Учасники гри з величезним азартом билися за звання найерудованішої та найспритнішої команди.

Оцінювало гру команд журі у складі вихователів та заступника директора табору «Юний турист».

Під час музичної паузи вихованці літньої школи довели, що вони вміло володіють не тільки інтелектуальними здібностями, а й вміють гарно співати, адже за декілька днів перебування у літній школі вони вже встигли скласти і розучити гімн табору.

Кожна з команд-учасниць продемонструвала гарний результат. І хоча гра визначила лідера, а ним стала команда «Еврика», проте переможених у цій інтелектуальній битві не було. Усі учасники гри за активну участь у змаганнях отримали солодкі подарунки і сповнені позитивних емоцій та незабутніх вражень пішли готуватись до спортивно-розважальної програми, яка чекає на них у другій половині дня.


За інформацією Управління освіти та науки облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини