Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 20:48:04

Актуальні питання роботи розглянуто на черговому засіданні правління обласного відділення Фонду

18.07.2014   07:34Агенцiя

Відбулося чергове засідання правління обласного відділення Фонду, на якому було розглянуто низку питань.

У тому числі: про внесення змін до бюджету Чернігівського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності на 2014 рік в розрізі робочих органів відділення; про внесення змін до Програми щодо відновлення здоров’я застрахованих осіб та членів їх сімей Чернігівського обласного відділення Фонду та її кошторису на 2014 рік, про внесення змін до постанови правління відділення Фонду від 07.05.2014 № 34 «Про оздоровлення дітей застрахованих осіб у дитячих закладах оздоровлення за рахунок коштів бюджету відділення Фонду в 2014 році», про Заходи щодо економного та раціонального використання коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, про списання безнадійної дебіторської заборгованості.

На засіданні правління, зокрема, зазначалося, що продовжується оздоровлення дітей застрахованих осіб області за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

За оперативними даними, станом на 15 липня поточного року, кількість дітей направлених на оздоровлення за кошти Фонду становила 6084, що становить 67% від запланованого. Із них: 5413 оздоровлено робочими органами обласного відділення Фонду та 671 дитина – організаціями професійних спілок. Із загальної кількості: 3236 дітей отримали путівки, придбані за повну вартість і ще 2848 оздоровлюються за часткової участі коштів Фонду. Діти застрахованих осіб відпочивають у 28 дитячих закладах оздоровлення Закарпатської, Івано–Франківської, Херсонської, Чернігівської та інших областей.

По путівках придбаних за повну вартість, станом на 15 липня, в дитячих закладах Чорноморського узбережжя «Крилатий», «Сонячний» і «Прибережний» (Скадовський район Херсонської області) оздоровлено відповідно 588, 940 та 526 дітей, у дитячому закладі санаторного типу «Верховина» (Івано-Франківська область) – 309, в місцевих закладах оздоровлення: дитячому центрі «Електронік» (с. Снов҆янка Чернігівський район) та закладі санаторного типу «Остреч» (м. Мена) відповідно 573 та 300 дітей.

Загальні витрати на оздоровлення дітей на сьогодні становлять 13,1 млн. грн.

Засідання пройшло під головуванням голови правління, заступника голови – керівника апарату Чернігівської обласної державної адміністрації Журмана С.М.

 

Прес – служба виконавчої дирекції обласного відділення Фонду
 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.