Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 15:13:13

Гороскоп на наступний тиждень, 23-28 червня

22.06.2014   12:42Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Дiлова активнiсть буде невисокою, але це не стане на завадi, щоб закiнчити давнi справи. З доленосними переговорами не поспiшайте, ще не всi влилися в робочий процес.
Дні: спр. — 23; неспр. — 25.

Телець (21.04—21.05)
. Обережнiсть у професiйних справах буде доречною, завдяки їй ви уникнете помилок i не пiддаватиметеся на провокацiї. А от в особистому життi рiшучiсть не завадить, дiйте за велiнням серця.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.

Близнюки (22.05—21.06). У цi днi з’являться складнi, але цiкавi завдання, впоравшись з якими, ви вiдкриєте горизонти для кар’єри. Це тиждень для укладання угод i великих покупок.
Дні: спр. — 29; неспр. — немає.

Рак (22.06—23.07). Дiйте рiшуче i прислухайтеся до себе, а не до того, про що говорять оточуючi. Тодi ви досягнете успiхiв у запланованих справах. Будьте готовi приймати нестандартнi рiшення.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.

Лев (24.07—23.08). Ви чудово впораєтеся з фiнансовими проблемами, а також органiзацiєю роботи iнших людей. Вам же потрiбна людина, яка надихне на трудовi подвиги.
Дні: спр. — 23; неспр. — 25.

Діва (24.08—23.09). Тиждень буде доволi вдалим, якщо ви не побоїтеся взяти на себе вiдповiдальнiсть за iнших i дiятимете рiшуче. Успiх ваших справ залежатиме тiльки вiд вас.
Дні: спр. — 28; неспр. — 29.

Терези (24.09—23.10). На цьому тижнi вплив позитивних тенденцiй буде сильним. Із того, що ви запланували, все вийде. Головне — вiрити у свої сили i не опускати рук, якщо раптом щось пiде не за планом.
Дні: спр. — 24; неспр. — 26.

Скорпіон (24.10—22.11).
У цiлому тиждень буде сприятливим. Але можуть виникнути окремi труднощi, зокрема через те, що ви не можете правильно розподiлити час, а, навпаки, захоплюєтеся другорядними завданнями.
Днi: спр. — 28; неспр. — немає.

Стрілець (23.11—21.12).
Уважнiше поставтеся до власного здоров’я, будь-якi надлишки погано позначаться на самопочуттi. В особистому життi чекайте змiн на краще, якi, до того ж, вiдбуватимуться без вашої участi.
Днi: спр. — 24; неспр. — 26.

Козеріг (22.12—20.01). Тиждень буде присвячено романтичним стосункам. Сприятливий перiод для знайомств i флiрту. Але якщо ви вже зустрiли другу половинку, не давайте приводiв для ревнощiв, це може погано закiнчитися.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.

Водолій (21.01—19.02). Сприятливий час для вiдвiдування заходiв, де ви зможете продемонструвати свої таланти, розум i почуття гумору. Цi риси характеру допоможуть зав’язати новi знайомства.
Дні: спр. — 23; неспр. — 25.

Риби (20.02—20.03). У вас з’явиться шанс підвищити свiй професiоналiзм. Можливо, доведеться набути нових навичок або взятися за складну справу. Вихiднi обiцяють бути веселими i насиченими.
Дні: спр. — 24; неспр. — 28.

Інша версія:

ОВНИ, зосередьтеся на домашніх справах, наведіть лад в оселі та залатайте дірки в психологічній аурі родини. Наради з домочадцями є необхідним атрибутом буття. Нині активізується дух родоводу, тому сторонитися проблем близьких не можна — заблокуєте пуповину живлення генетичного досвіду попередніх поколінь роду.

ТЕЛЬЦІ, в стосунках із близькими, родичами, колегами намічається трансформативно-оздоровча смуга, взаємини мають перейти на новий виток розвитку, підбийте підсумки, розставте крапки над «і» й розпочинайте все по-новому, з урахуванням припущених раніше помилок.

БЛИЗНЯТА, на шляху до реалізації бажань горить зелене світло. Інвестуйте все, чим багаті, в родинний добробут, робіть важливі покупки, дбайте про душевний комфорт під рідним дахом. Енергії нині — хоч греблю гати! Головне — це по-господарськи ставитися до витрат сімейного бюджету, аби зберегти родинну репутацію.

РАКИ вступили у фазу перевтілення. Більшість потреб та бажань відходить у минуле, звички кардинально змінюються, вади зникають, тому не зволікайте, а мерщій завершуйте недоопрацьовані «хвости», інакше потім вони надовго зависнуть баластом, заважаючи прогресивному руху.

ЛЕВИ, метушня вам на шкоду, не встрявайте в колективні розбірки, бо це збиватиме з пантелику. Відійдіть у тінь, побудьте на самоті. Наодинці з собою зможете відчути, як правильно діяти далі, саме внутрішній голос підкаже вірні думки, зважені рішення. Тільки прикусіть язика і не афішуйте того, що робите, тоді щаститиме.

ДІВАМ доведеться кардинально змінити напрям діяльності, як з’ясується, колишні цілі себе вичерпали, це закономірний процес, настав час завершення відпрацьованих програм і переходу на нові орієнтири. Розгортати масштабні проекти поки що зарано (це буде незабаром), нехай зріють, а ви радьтеся з досвідченими соратниками.

ТЕРЕЗИ, у сфері кадрових ротацій, фахового вдосконалення намічаються успішні доленосні події, Творець опікується вашою кар’єрою, тож любіть усім серцем обрану професію, чиніть благородно, без посадових зловживань — і злет гарантований. Якщо це не ваше покликання, годі працювати заради грошей, настав час перекваліфікуватися й реалізовувати природні таланти.

СКОРПІОНИ, тримайтеся осіб, які розділяють ваші погляди, інтереси, прислухайтеся до їхніх думок, запозичуйте досвід, рекламуйте досягнення, але чітко дотримуйтеся власної лінії задумів з практичним підґрунтям. Нині ваші ідеали набувають нових барв, відходить у небуття те, що себе вичерпало й уже неспроможне бути рушієм майбутнього.

СТРІЛЬЦІ, триває радикальна модернізація життєвих цілей, і це процес не для слабаків, тут потрібна колосальна психологічна міцність, об’єктивна оцінка бажань і можливостей плюс геройська ділова хватка. Приготуйтеся балансувати над прірвою бажань і можливостей, легких переможних стрибків вгору не буває.

КОЗЕРОГИ, будьте організованими, толерантними, не тираньте ділових, шлюбних партнерів (то Божі посланці), вони дуже емоційні й можуть в експансивному пориві під вашим провокаційним тиском наламати дров. Поклопочіться про їхній психологічний комфорт, дайте можливість перепочити, і тоді кращих помічників та надійніших союзників, з якими можна йти «у вогонь і воду», годі й шукати.

ВОДОЛІЇ, приділіть увагу здоров’ю, не слід панікувати з приводу поганого самопочуття — це наслідок накопиченого стресу в організмі, який має вийти через хвороби. На роботі розпочався аврал, тут без вас — як без рук. Якщо сходження по вертикалі йде з пробуксовками, то рух службовою горизонталлю пройде «на відмінно». Беріться за нові обов’язки, завжди будьте на підхваті, не цурайтеся додаткових навантажень — осилите!

РИБИ, якщо подружні стосунки зайшли у безвихідь, стали ярмом на шиї, найкращим стимулом для їх реанімації послужить спільна турбота про дітей — рушайте разом у відпустку. Спільне творче заняття, хобі також вас об’єднає та зріднить, тож варіантів для збереження шлюбного щастя чимало, обирайте за смаками та можливостями.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини