Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 11:35:52

Гороскоп на наступний тиждень

30.03.2014   16:40Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Тиждень сприятливий для всього, що пов’язано з особистим життям. У середу, можливо, отримаєте вишуканий подарунок. Не обiйдеться без ложки дьогтю — вам нагадають про дiловi обов’язки.
Дні: спр. — 2; неспр. — 31.

Телець (21.04—21.05). Керiвництво намагатиметься тиснути на вас, але йому навряд чи це вдасться. Будьте обережнi з фiнансами. Вкладати кошти краще в довгостроковi проекти з малим ступенем ризику.
Дні: спр. — 1; неспр. — 3.

Близнюки (22.05—21.06). Увесь тиждень вам фантастично щастить — ви будете фаворитом у колег i друзiв. Вашу роботу оцiнять достойно. Стримуйте емоцiї, образа i агресивнiсть до добра не доведуть.
Дні: спр. — 4; неспр. — 5.

Рак (22.06—23.07). Тиждень буде доволi складним. Швидше за все, вашi розрахунки не виправдаються, а плани зруйнуються. Зате друзi зрозумiють i пiдтримають. Покращення ситуацiї настане у четверг. Вихiднi пройдуть спокiйно.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.

Лев (24.07—23.08). Якщо ви вiдчуваєте, що сповненi енергiї, то краще направити її в мирне русло. Наприклад, зробити ремонт або полагодити домашнi речi. У п’ятницю ви ризикуєте потрапити в авантюру. У вихiднi у вас буде можливiсть виїхати на природу.
Дні: спр. — 1; неспр. — немає.

Діва (24.08—23.09). Уникайте самотностi, не пiддавайтеся меланхолiї. Зараз вам треба шукати компанiю однодумцiв, не соромтеся демонструвати свої можливостi. Наприкiнцi тижня можете влаштувати дружню вечiрку.
Дні: спр. — 4; неспр. — 2.

Терези (24.09—23.10). Ви перебуватимете в ейфорiї — вдасться знайти прибуткову роботу i познайомитися з впливовими людьми. Незважаючи на успiх, ви можете почути критику на свою адресу. У недiлю ви отримаєте приємнi новини.
Дні: спр. — 5; неспр. — 3.

Скорпіон (24.10—22.11). Вам краще слухати, нiж говорити. Зустрiчi з наставниками допоможуть зробити правильний вибiр. Наприкiнцi тижня ви займатиметеся додатковими справами, можливi цiкавi пропозицiї вiд партнерiв.
Днi: спр. — 2; неспр. — 31.

Стрілець (23.11—21.12). Можливо, що цей тиждень стане для вас особливо вдалим. Ви зможете нарештi показати, на що здатнi. Завантаженiсть не завадить романтичним зустрiчам. У п’ятницю не пiддавайтеся емоцiям.
Днi: спр. — 31; неспр. — немає.

Козеріг (22.12—20.01).
Ви недооцiнюєте власнi сили, це може бути причиною багатьох негараздiв. Як не дивно, але вашi скептичнi висловлювання допоможуть запевнити спiвбесiдника у вашiй правотi. Будьте обережнi з фiнансами.
Дні: спр. — 4; неспр. — 6.

Водолій (21.01—19.02).
Не варто починати нових справ. Придiляйте бiльше уваги дрiбницям. На роботi можливi фiнансовi перевiрки. Наприкiнцi тижня вiдвiдайте родичiв, а вихiднi проведiть удома.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.

Риби (20.02—20.03)
. Вам варто проявляти щедрiсть i терпiння. Спiлкування з коханою людиною обмежте розмовами, намагайтеся не порушувати норм поведiнки. Щоб позбутися поганого настрою, зустрiньтеся з друзями.
Дні: спр. — 5; неспр. 6.

Інша версія:

У ОВНІВ апогей любовного та творчого розквіту, Космос транслює через вас потужні енергопотоки, перетворюючи на яскраву волелюбну особистість із революційним шармом, яка здатна згуртувати людей на великі діла заради прогресу. Ваш шалений ентузіазм принесе грандіозний успіх.

ТЕЛЬЦІ, смиренно пливіть за течією кармічних подій – на них ви не здатні впливати. Запущено процес очищення підсвідомості, фізичний тонус на мінімумі, підводьте підсумки року, моліться та славте Господа і мрійте, моделюючи майбутнє. Саме час позбавитися від самообманів, скинути пелену ілюзій та прозріти.

БЛИЗНЮКИ, дружні ряди поповнюються неординарними особами, життя б`є ключем, вливайтеся в його бурхливу течію, будьте активні, винахідливі, тоді реалізація соціальних прагнень пройде "на ура".

РАКИ, шлях професійної майстерності веде до кар`єрного олімпу, де проходять службові модернізації, аби вписатися у віражі духу часу. Крокуйте назустріч прогресу, нове для вас – це давно забуте старе, тож втілюйте задуми.
Швидко міняйтеся на внутрішньому рівні і працюйте на віддачу, щоб енергія не "закисла" в судинах. Зараз ви экстраверт, якого змінить суспільство.

ЛЕВИ, тиждень промайне під кармічні акорди, будете пожинати плоди допущених промахів, набираючись мудрості. Чому так трапилося і за що – має хвилювати найбільше, і відповіді знайдуться, адже філософський кругозір розширюється, приземленість зникає, даруючи шанс доторкнутися до сокровенних істин.

ДІВИ, якщо хочете зійти на вершину Божественної любові - мерщій до дій! Під лежачий камінь вода не тече, нині ви володієте високим сексуальним потенціалом і його слід негайно "втілювати в життя"! Тема самовіддачі в партнерстві є ключовою. Тільки не загрузніть у взаєморозрахунках, вираховувати, чий вклад більший, – тільки псувати гармонійну атмосферу.

ТЕРЕЗИ,
перед вами постане гостро тема гармонійних ділових взаємин, де перевага на боці впливових неординарних партнерів. Закладається база співпраці на майбутній рік з продовженням старих, підписанням нових контрактів, від яких залежать кар`єрні перспективи. Детально прорахуйте, з ким із компаньйонів об`єднатися, узяти в надійні попутники, створивши професійну досвідчену команду. Завдання підйомне, фахівець ви нівроку, здатний дати фору конкурентам.

СКОРПІОНИ, хочете утриматися на кар`єрному плаву, мати владу над іншими – служіть їм вірою і правдою, чиніть благородно, проявляйте творчу нетрадиційність в роботі. Віддаючи, ви зростаєте духовно, збагачуєтеся матеріально. Адже "домна" особистого щастя без турбот про долю інших може згаснути. Нині ви заручник давніх пристрасних бажань (тут високий "тиск"), аби застрахуватися від невчасного вибуху, тримайте енергію під жорстким контролем.

СТРІЛЬЦІ, прийшла пора попустувати, випустити романтичну пару. Бавтеся, розважайтеся, закохуйтеся по-новому в давніх лицарів серця, відкривайте в них щось незвичайне і кайфуйте під милозвучне биття двох сердець, ту книгу ви ще до кінця не прочитали.
Категорично заборонено встрявати у спокусливі таємні авантюри з авторитетними фігурами; з високими посадовцями вас зв`язують кармічні узи (до кінця 2014 р.).

КОЗЕРОГИ, під рідним дахом витає ретроспективний дух, облаштовуйте домашнє гніздо, реалізовуйте незатребуваний потужний потенціал господарського ентузіазму. З домочадцями можливі конфлікти, тому все погоджуйте, переконуйте їх у правильності втілення давніх оригінальних ідей щодо оновлення меблів, дизайну, пов`язаному з ремонтом, і разом злагоджено трудіться над створенням в оселі побутового та емоційного затишку.

ВОДОЛІЇ, із минулого знову випливають давні знайомі, це не випадково, а знак, що треба щось разом доопрацювати, надолужити згаяне. Адаптовуйтеся і злагоджено трудіться, чаруйте вродою, талантами, інтелектом, "накачуйте розумові біцепси", ваша блискуча тямущість і ділова спритність - запорука тріумфу у будь-якій діяльності

РИБИ, перед вами відкриваються давні джерела прибутку, а коли є матеріальний стимул, ви здатні гори зрушити, природа обдарувала вас прекрасними талантами, які нині фонтанують. Тож саме час "конвертувати" цю валюту на благо кар`єрного і матеріального зростання

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини