Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 16:04:33

Гороскоп на наступний тиждень, 30 грудня - 5 січня

29.12.2013   11:49Агенцiя

Овен (21.03—20.04). На цьому тижнi у вас будуть приємнi клопоти, зокрема це стосується новорiчних свят. Крiм родичiв, запросiть до себе на гостини найближчих друзiв. Незважаючи на важкi часи, у вас буде гарний настрiй на весь наступний рiк.
Дні: спр. — 30; неспр. — 2.

Телець (21.04—21.05). Домашнi та робочi клопоти вимагатимуть багато сил. Тому пiд завiсу тижня треба побалувати себе чимось приємним, а також знайти час для сiмейного вiдпочинку.
Дні: спр. — 2; неспр. — 5.

Близнюки (22.05—21.06). Вам удасться навiть те, про що ви й не мрiяли. Тому не захоплюйтеся скрупульозними планами, а дiйте. Чудовий перiод для того, щоб дiзнатися щось нове, корисне та цiкаве.
Дні: спр. — 3; неспр. — 1.

Рак (22.06—23.07). Тиждень сприятливий для вирiшення родинних питань. Краще це зробити за святковим столом. Наприкiнцi старого року у вас з’явиться шанс порозумiтися з колегами, з якими довго не могли знайти спiльну мову.
Дні: спр. — 4; неспр. — немає.

Лев (24.07—23.08). Думки оточуючих вас дещо здивують. Через це виникнуть деякi непорозумiння, що ускладнить спiльну дiяльнiсть. Намагайтеся роздiляти особистi та дiловi стосунки. Новий рiк ви зустрiнете в приємнiй компанiї.
Дні: спр. — 2; неспр. — 31.

Діва (24.08—23.09). Доведеться засукати рукави — попереду копiткий тиждень, основний час доведеться придiлити роботi. Результати вас порадують. У домашнiх питаннях не варто приймати різкі рiшення.
Дні: спр. — 30; неспр. — 3.

Терези (24.09—23.10). Не берiть на себе дуже багато, оскiльки ризикуєте потрапити в неприємну ситуацiю, з якої важко буде вибратися. Ближче до вихiдних побалуйте себе виходом у свiт, вiдвiдайте цiкавi заходи з друзями.
Дні: спр. — 5; неспр. — немає.

Скорпіон (24.10—22.11). Для вас майбутнiй тиждень буде активним i насиченим. Бiльше спiлкуйтеся — i дiзнаєтеся багато цiкавого та корисного. Сприятливий момент, щоб розширити коло своїх захоплень.
Дні: спр. — 3; неспр. — 4.

Стрілець (23.11—21.12). На початку тижня чекайте приємних новин i цiкавих подiй. Якщо в роботi з’явиться можливiсть проявити себе, скористайтеся нею. Наприкiнцi року ви нарештi зможете розрахуватися з боргами.
Днi: спр. — 1; неспр. — 2.

Козеріг (22.12—20.01). Вас чекає вдалий тиждень. Можливо, плани набудуть нових обрисiв, доведеться щось змiнювати або дiяти не так, як ви собi уявляли. З вашим характером вам легко буде перелаштуватися.
Дні: спр. — 31; неспр. — 2.

Водолій (21.01—19.02). Якщо вам стане сумно, спробуйте направити свою енергiю в iнше русло — в такому станi iнодi стає корисним проаналiзувати минуле, зробити висновки. У новорiчну нiч збудуться вашi найпотаємнiшi бажання.
Дні: спр. — 4; неспр. — 5.

Риби (20.02—20.03). У вас, як завжди, гарний настрiй для самопрояву. Дiйте! Поза сумнiвом, невдовзi вiдкриється i друге, i третє дихання. Зараз ви багато чого можете, декому знадобиться ваша допомога. Як кажуть, все у ваших руках.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.

Інша версія:

ОВНИ виходять на вищу сходинку духовної зрілості, на горизонті вимальовується істинна мета. Який її смисл?.. Цілком земний: це кар’єрні досягнення, фахове вдосконалення, прибутки, турбота про родину, де стосунки "батьки-діти" відіграють провідну роль.

У ТЕЛЬЦІВ триває "перезавантаження" життєвих цінностей, любовних ідеалів. Якщо те, що хвилювало донині, вже мало цікавить, не наснажує, це нормально, отже — воно морально себе вичерпало, втратило значимість і має звільнити місце для нових інтересів. В них ваш прогрес розвитку.

БЛИЗНЯТА, скромність у потребах не для вас, шикуйте, ублажайте себе, любих, але й з близькими діліться ласим пирогом здобутків, на які останнім часом щастить (подарунки шле Творець). Любовний фронт вирує, вимагаючи будувати стосунки з обранцями на тлі високих почуттів, інтимної гармонії, єдності інтересів, турбот один про одного, тож будьте на висоті!

РАКИ нині яскраві, харизматичні, проте земна реальність живе за своїми жорсткими прагматичними законами і вписатися в неї можна лише аскетам із почуттям здорового глузду, приборкавши власницькі інстинкти та емоції. Вдома як на вулкані, тому сконцентруйте сили на подружньому житті.

ЛЕВИ, ведіть здоровий стиль буття, займайтеся оздоровчою профілактикою, бо життєвий тонус стрімко падає, тож для уникнення хвороб слухайте фізіологічні "позивні" організму, які підкажуть, коли трудитися, а коли розважатися.

ДІВИ, на чільному місці — влаштування сердечного буття з прагматичним підтекстом, бо ви покликані любити супутника не за зовнішню красу, а за особисті якості, досягнення, надійність, ділову вдачу. До багатьох повернеться з минулого давня пристрасть, певно, свого часу ви не змогли правильно завершити роман, а тепер маєте закружляти в романтичному танці, долюбити одне одного і поставити остаточну красиву крапку (до кінця січня).

ТЕРЕЗИ, енергопотенціал фонтанує, однак робити, що хочеться, не вийде. Січень промайне в ретроспективному руслі, екскурс у минуле запрограмований долею, кармічні сценарії подій виринатимуть із минувщини для розплати з боргами. Історію не переписати, з неї лише можна почерпнути уроки, наведіть лад в архівах пам’яті, з радістю озирайтеся назад, надолужуйте згаяний час та виправляйте промахи.

СКОРПІОНИ, не сидіть прикутими ланцюгами обов’язків до одного місця, подорожуйте, змінюйте обстановку, наповнюйтеся враженнями, спілкуйтеся з давніми знайомими, черпаючи найкращий досвід. Дайте волю невгамовному пристрасному темпераменту там, де потрібно воскресити давні романтичні стосунки, адже тут щось не завершили! Ініціативність — це золотий козир, забудьте про скромність і скрізь суньте допитливого носа, кермуйте, цього року саме вам відведено роль капітана, який веде ділове (шлюбне) судно до щасливих горизонтів.

СТРІЛЬЦІ ходитимуть багатіями, ситими і задоволеними. Ця "масниця" невипадкова, до січня вам повернуться кармічні борги з минулого від друзів, коханих, колег, ділових компаньйонів. Радійте й діліться з оточенням, робіть від щирого серця подарунки, купуйте добротні речі, про які мріяли.

КОЗЕРОГИ, виходьте на публічну арену й чаруйте, є унікальні шанси стати знаменитими, благодатні ритми небес сприяють успіху і повній свободі дій. Будьте ініціативними, творіть, дебютуйте з новими видами діяльності, прищеплюйте собі риси істинного друга, побратима, з яким разом можна пройти найскладніші випробування. Це головне завдання року.

ВОДОЛІЇ, події місяця мотивовані кармічно. Візьміть тайм-аут від соціальної колотнечі, годі метушитися, тихо пливіть за течією обставин, відпочивайте. Тільки в тиші самотності почуєте ангела-охоронця, який підкаже правильний шлях розвитку. Давні незавершені проблеми самі вас знайдуть (у багатьох воскресне давнішній любовний зв'язок), тоді й включайтеся в роботу та раціонально все вирішуйте.

РИБИ, в колективі ви авторитетний лідер, здатний використовувати його ресурс з максимальною продуктивністю для реалізації власних інтересів, які можуть зашкалювати, якщо не гармонізувати бажання та можливості. Слухайте поради людей, чужі думки, підказки, переконання — то істина в останній інстанції, а власні погляди є регресивними і можуть збити з правильного шляху

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини