Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 02:42:03

У Чернігові проходять святкові заходи до Дня Святого Миколая

19.12.2013   12:24

Напередодні Дня Святого Миколая Чудотворця 18 грудня у Чернігові за підтримки міського голови відбувся благодійний захід для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в дошкільних та навчаються в загальноосвітніх навчальних закладах нашого міста. Свято проходило в залі засідань управління освіти Чернігівської міської ради.

Всіх запрошених діток від імені міського голови щиро привітали секретар Чернігівської міської ради Олег Шеремет та начальник управління освіти міськради Володимир Купріяненко.

Такі свята для дітей обласного центру проходять кожного року і вже стали доброю традицією.

Олег Шеремет закликав дітей завжди слухатись своїх рідних і близьких та дбати про них. «Забезпечення інтересів дитини один із пріоритетів соціальної політики. Належні умови для дитини і сім’ї з дітьми є стратегічною інвестицією в розвиток України ХХІ століття. Її головна мета – відновити здатність сімей надавати дітям якісну освіту, забезпечувати їм усебічний фізичний і творчий розвиток, а також створити підстави для виховання всіх дітей у сімейному середовищі, незалежно від віку, стану здоров’я та інших обставин. Давайте творити добро на благо всіх родин та нашого міста, і тоді воно обов'язково повернеться до нас», - підкреслив секретар міської ради.

Цього дня подарунки та солодощі від гостей, а також гуманітарну допомогу від громадської організації «Центр медико-соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Відродження» отримали 177 дітей. Це діти, які виховуються в дитсадках та є учнями 1-6 класів чернігівських шкіл. Під час заходу зразковий художній колектив «Вокальна студія «Дивоцвіт» спеціалізованої школи № 2 з поглибленим вивченням іноземних мов (керівники Петро і Тетяна Мартиненки) продемонстрував присутнім свої таланти.

19 грудня привітання та подарунки отримають ще 148 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування – це учні 7-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів Чернігова.
 

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.