Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 14:59:49

Опубліковані перші творчі роботи на конкурс до Дня міста

10.09.2013   14:48

На початку вересня в Чернігові було оголошено конкурс на краще ессе "Згадаємо їх поіменно!". Ініціатором конкурсу виступив перший заступник чернігівського міського голови Сергій Андрос та депутати міської ради

У рамках проголошених Президентом України соціальних ініціатив щодо підтримки та розвитку талановитої молоді у м. Чернігові стартує конкурс творчих робіт серед студентів вищих навчальних закладів.

Перший етап конкурсу “Згадаймо їх поіменно!”, присвячений 70-й річниці визволення Чернігова від фашистських загарбників, відбувається в ці дні.

За інформацією студентського порталу Чернігова на конкурс подали роботи 7 учасників:

Євгеній Широкий, ЧДТУ 
Микола Руденок, ЧНПУ імені Т.Г.Шевченка
Олексій Семибратов, ЧНПУ імені Т.Г.Шевченка
Галина Савенко, ЧНПУ імені Т.Г.Шевченка
Сергій Мекшун, ЧНПУ імені Т.Г.Шевченка
Юлія Ковтун, ЧНПУ імені Т.Г.Шевченка
Олександр Недогода, ЧДТУ

З 16-го по 18-те вересня (орієнтовно) відбудеться смс-голосування, за результатами якого будуть визначені дві кращі роботи на “Призи глядацьких симпатій”. Учасники конкурсу можуть рекламувати свої роботи в соціальних мережах, на сайтах, форумах і т.д.

Нагадаємо, що всього будуть визначені 7 кращих робіт (5 за рішенням журі і 2 за результатами смс-голосування), автори яких отримають грошову винагороду.

Якщо Ви бажаєте взяти участь у конкурсі, то потрібно написати твір-ессе. Вимоги до змісту: робота повинна бути виконана у формі твору-есе і містити опис біографії, окремого вчинку, вражень автора від спілкування з реальними учасниками Великої Вітчизняної війни і т.д. Це можуть бути родичі, сусіди, знайомі, яким ми завдячуємо Перемогою.

Обсяг – 1–2 сторінки, формат А4, інтервал – 1,5, шрифт – Times New Roman, кегль – 14, мова – українська, російська.

Нагородження переможців відбудеться у рамках міських заходів з нагоди 70-ї річниці визволення Чернігова від фашистських загарбників. (орієнтовно 20 – 24 вересня).

Роботи надсилати на адресу електронної пошти novosti@stydent.org.ua. Обов’язково вказувати прізвище, імя, по батькові автора, номер мобільного телефону, назву вищого навчального закладу, факультет (Інститут) та номер групи.

Учасники конкурсу: студенти вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівня акредитації м. Чернігова. Конкурсант, який подає роботу для участі в конкурсі, погоджується, що організатори залишають за собою право публікації та поширення кращих творів з урахуванням авторських прав конкурсанта.

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.