Смачні рецепти вихідного дня
Венгерский пирог с яблоками
Ингредиенты: мука пшеничная — 130 грамм, манка — 160 грамм, сахар — 180 грамм, разрыхлитель теста — 7 грамм, корица молотая — 1/2 чайных ложки, яблоки — 7 штук, сливочное масло — 120 грамм
Количество порций: 8-9
1. Для начала смешаем все сыпучие ингредиенты - муку, манку, сахар, разрыхлитель и корицу.
2. Яблоки моем, очищаем от кожуры и сердцевин, а затем натираем на крупной терке.
3. Берем форму для выпекания, застилаем ее пекарской бумагой и обильно смазываем сливочным маслом.
4. Высыпаем на дно тонкий слой сухой смеси. Разравниваем.
5. Теперь выкладываем слой тертых яблок, примерно аналогичной толщины.
6. Дальше дело нехитрое: выкладываем поочередно наши слои, причем верхним должен остаться сухой слой. Сверху посыпаем все тертым сливочным маслом.
Выпекаем 45 минут при 180 градусах - до образования румяной корочки.
Приятного аппетита!
Останні новини Чернігівщини
Реалії сьогодення: жінки на чоловічих професіях… 16:03
Ольга Петрова – одна з них і працює вона слюсаркою з експлуатації та ремонту підземних газопроводів у Чернігівській філії ТОВ «Газорозподільні мережі України».
Кращим працівникам культури вручили почесні відзнаки та премії імені Григорія Верьовки 15:30
Традиційно 9 листопада країна відзначає Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва України.
Каплицю на кладовищі «Яцево» відновили та відкрили для відвідувачів 15:09
8 листопада на кладовищі «Яцево» освятили та відкрили для відвідувачів відновлену каплицю «Архистратига Божого Михаїла, на честь воїнів, полеглих за Україну».
Рада з розвитку громад: триває робота над соціально-економічним планом розвитку громади 14:12
Вже вп'яте відбулося засідання Ради з розвитку громади. Учасники та учасниці визначали соціальні та економічні проблеми, шукали механізми їх вирішення та способи застосування в сучасних реаліях.