Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 21:17:53

Гороскоп на наступний тиждень

28.07.2013   12:26Агенцiя

ОВНИ переживають апогей творчого та сердечного розквіту. Енергія фонтанує, однак через коливання настрою вам необхідно напружуватися фізично аби залишатися в потоці благополуччя.

Звичка викладатися в тій сфері, що до вподоби є шкідливою, вирівняйте ритм діяльності, узгодивши його з внутрішніми відчуттями. Працюйте не задля карєрних амбіцій, а заради сімейного благополуччя, особисте щастя виколисується в родинних пенатах. І здоровя поліпшиться. Увага всім, хто переживає за подружнє щастя: розпочинається півторамісячний запальний період конфронтації, коли боротьба стане балансувальним механізмом у взаєминах. Де слід уникати як капітуляцій так і перемог, ухилятися від покірності та мстивості.

ТЕЛЬЦІ радо опікують симпатиків та улюбленців, а над тими, до кого відчувають антагонізм, можуть познущатися, закатати істерику, зірвати злість. Егоїстичні інстинкти включатимуться саме у мить незадоволення власних потреб, роздратування, що може завдати шкоди здоровю. Не воюйте ні з ким! Живіть в мирі та злагоді з оточенням, любіться з благовірними, цементом союзу стане цікаве спільне захоплення.Прагніть не до насильного завоювання партнера, а щирістю бажань проникайте в його серце. Подорожуйте, змінюйте обстановку, де отримаєте чудовий заряд наснажливих вражень.

БЛИЗНЯТА, ловіть кожну мить буття, вона прекрасна і ляже безцінним капіталом в скарбницю духовного досвіду! Не сидіть на місці, більше контактуйте з друзями, подорожуйте, знайомтесь з новими людьми, тим звязкам згодом судилося зіграти доленосну роль. Знайте: випадкових зустрічей не буває! Якщо хтось плакатиметься, шукаючи допомоги, підтримайте бідолаху порадою, але звалювати на власні плечі вантаж його проблем не слід. Визволяти з біди, то не ваша місія, нехай виплутується із труднощів, що є кармічним іспитом, самотужки.

РАКИ, щедро вкладайте ресурси в улюблену справу, ні вчому не економте і зберігайте цілісність зі своїм «Я», незалежно від того, працюєте, творите, розважаєтеся. Кожна клітина єства має повнокровно функціонувати. Трудові набутки стануть доказом вашої цінності як особистості, впевненість у собі різко зросте. Працюйте з натхненням і похвалитися буде чим, тільки не підведіть друзів. Цього року за благословенням Всевишнього ви на всіх фронтах маєте стати наймудрішими, найвпливовішими, найсильнішими, залишивши позаду конкурентів.

ЛЕВИ, виділяються серед юрби яскравістю, харизматичністю, життєдайна енергія бє невичерпним джерелом, і їй неодмінно слід знайти раціональний вихід. Інстинкт відродження є рушієм до дій, тому ви готові запустити модернізаційний генератор і розпочати життя по-новому, залилишивши в минулому помилки і все, що себе відпрацювало морально. Дебютуйте в тих сферах діяльності, які вам найбільше до вподоби, де можна творчо самореалізуватися, добитися плідних результатів. Насамперед в родині, де слід продемонструвати себе взірцевим господарем, а карєрний фронт почекає…

ДІВИ, роль монаха - відлюдника вам чудово імпонуватиме, це не перетворить буття на вязницю, навпаки віртуальні мандри та медитативні «відключення» від реальності зарядять ентузіазмом, окреслять правильний шлях розвитку. Ви всюдисущі, як «нейтрино», проходите наскрізь, пронизуєте собою Всесвіт. Отже нічого таємного не існує, втім володіння унікальною інформацією -- це спокусливий привід для хитрих маніпуляцій людьми, чого слід уникати. Нині стосунками з авторитетними особами керує кармічне минуле, це дано для виправлення помилок, які були колись допущені. Не наступіть знову на ті ж самі граблі!

ТЕРЕЗИ, таємні «шури-мури» з керівництвом увінчаються успіхом. Народна мудрість: скажи хто твій друг і я скажу хто ти, дає чітку характеристику нинішнього стану. Отже індикатором вашого духовгого розвитку є різнобарвний приятельський осередок. Те, що заслужили, те й отримуйте та разом працюйте над досягненням спільної мети, задовольняючи обопільні інтереси. Без друзів сонце меркне, тут ви полумяний лідер, готовий розбитися в друзки заради переможних звершень на ниві колективних здобутків. Тільки не смійте грішити меркантильними апетитами!

СКОРПІОНИ, опиняться перед складним завданням долі: як розпорядитися владою в колективі та адекватно реагувати на високих посадових осіб. Втім тут все залежить від вашої духовної зрілості—авторитет може стати могутнім важелем впливу на людей, або ахілесовою пятою, коли гординя не дасть уладнати парадоксальні ситуації. І як наслідок може постраждати карєрне майбутнє, яке зараз кується. Отже не встрявайте в провокаційні конфлікти з ким попало, ви авторитетна персона, публічний рейтинг на висоті, майте справу з птахами свого польоту, орел мусі не товариш!

СТРІЛЬЦІ, з легкістю розправте крила й підніміться на рутиною повсякденності, тоді побачите як зробити світ кращим, досконалішим, де немає зла, а панує добро та любов. Ідеалістичні пориви є нормальною потребою серця, відкрито демонструйте свої таланти, піартеся в насолоду та поліпшуйте імідж. Якщо хтось звертається за підтримкою –допоможіть, а навязувати поміч не слід. На професійному фронті все чудово, робота стала улюбленою Музою, від шефа ви в захваті, не забудьте натякнути про прибавку до зарплати!

КОЗОРОГИ, в тотальній залежності від обставин, чужих ресурсів. Життєва динаміка висока, психологічний тонус на максимумі, радо пірнвйте в шалений потік непередбачливих ситуацій. Кульмінацію переживають не лише партнерські взаємини, але й реальність піднесе цікаві тонізуючі сюрпризи, де доведеться вам, як творчій особі, символічно вмерти й відродитися, як фенікс із попелу, на новому рівні. Охоче під диктовку обставин звільняйтеся від старих установок, поглядів, переконань, цінностей. А на службі натхненно трудіться, там гарно заплатять.

ВОДОЛІЇ, тема партнерських (шлюбних, ділових) взаємин нині найактуальніша, доля посилає вам благородних і впливових у соціумі союзників, постарайтеся укріпити розхитаний подружній союз, завязати з компаньонами серйозні робочі стосунки, нині йде процес укріплення фундаменту співпраці на майбутній рік. Принаймні в житті партнерів для вас відведено чільне місце, де любов і секс грає провідну роль, тож мерщій опановуйте науку інтимних насолод і вашу половинку ніхто із суперників не вкраде!

РИБИ схильні до чуттєвої розбещеності, обєднайте емоції та розум в одне гармонійне ціле, ваші вчинки мають базуватися на раціональній логіці та практицизмі. На шлюбних теренах все чудово, партнер сяє чарівністю, привяжіть його до любовного кілка, аби конкуренти не поцупили. І неодмінно зосередьтеся на службових справах, робота -- то джерело творчого ентузіазму і матеріального достатку. З грошима проблем не буде, головне приборкати схильність до транжирства!

http://www.kreschatic.kiev.ua/

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.