Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:15:49

Монолог бухгалтера. Зі святом!

16.07.2013   13:11Агенцiя

Господи! У вас тут навіть обліковувати нічого. Порожньо. Ну що це, ваші два стільці і стіл! Дві кулькові ручки і п'ять аркушів паперу. Ось і весь офіс. Цінний комп'ютер, говорите? Ну, не такий вже і цінний.

Навіщо вам бухгалтер? Та ще й головний, навіщо? Запитати у податкової інспекції? І що ж вона мені скаже? М-да ...

Діяльність, говорите. Та яка ж це діяльність! Три закупівлі на місяць, два продажі в два рази меншого тоннажу. А склад порожній, зовсім. Магія, та й годі!

Хочете, щоб я знайшов зниклі тонни? Так я хто: бухгалтер чи Шерлок Холмс?

Який чорний ящик? Ах, ваш склад - чорний ящик? Смішно. Чорна кімната з поганою проводкою і комірником Петром Семеновичем. Ось комірник у вас точно чорний, тобто зовсім темна особистість. М-да ... Я теж не розумію, як у нього в кишені вміщаються тонни товару, зовсім не розумію! Магія! Не порочити чесну людину, говорите? Так, його не паплюжити треба, його ... Гаразд.

Що це? Що?! Кредит фізичній особі від фірми? Щось сума незрозуміла ... скільки нулів має бути? А, тобто все правильно. Ну-ну. Повертати буде фізична особа гроші? Що не відомо? Ну-ну.

Який у вас обіг товарів річний? Угу ... Відвантажено, так. Розрахунковий рахунок, так. Гммм ...

Це що за контора «Степовий хом'як»? Не пам'ятаєте? Тобто так давно було, що не пам'ятаєте? Тобто головного боржника ніколи не бачили. Магія! Так і запишемо: мертвий степовій хом'як, зовсім мертвий. Хапнув і ніжки відкинув від переїдання.

Як у нас з податками? З якими? Та з різними такими. Слова такого не чули? Так-так. Похвально. Йдемо, значить. І не думали йти? Просто, забули заплатити? За п'ять років забули. Магія!

Печатка підприємства у вас хоч є? Ох, куди ви мені відразу стільки печаток висипали! Мені одна потрібна.
Ваша з бубликом посередині? Чарівно. Дуже правильний логотип, підходить вам. Підходить.

Так. А де у нас сейф готівки? А ви не залишаєте готівку? Навіть порахувати не встигаєте - відразу зникає? Зрозуміло. Магія!

Знаєте, я подумав, подивився і вирішив поки вас на обслуговування не брати. Років через п'ять звертайтеся, тоді й вирішимо. Так ви мені через п'ять років подзвоніть, так, заради інтересу. Тому як доля вашої компанії мене дуже цікава. У вас же тут, просто, таке ... Магія!

До теми: 16 липня - День бухгалтера України

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини