Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:25:57

Гороскоп на наступний тиждень

19.05.2013   13:42Агенцiя

Овен (21.03—20.04). У центрi уваги будуть сiмейнi справи i стосунки з близькими. Якщо ви посварилися з кимось, саме час виправити ситуацiю. У вихiднi вас порадують досягнення як власнi, так i ваших друзiв.
Дні: спр. — 24; неспр. — 21.

Телець (21.04—21.05). Перiод вдалий для того, щоб проявити себе в соцiумi, поекспериментувати з iмiджем, вiдкрити для себе щось нове. У декого з вас виникли фiнансовi проблеми, доведеться трохи зекономити бюджет.
Дні: спр. — 25; неспр. — 22.

Близнюки (22.05—21.06). Тиждень буде цiкавим i позитивним. Бiльшiсть ситуацiй видаватимуться знайомими, доля пропонує згадати минуле, зробити висновки, виправити помилки.
Дні: спр. — 26; неспр. — немає.

Рак (22.06—23.07). Ви дуже вiдповiдальна людина, але не берiть близько до серця те, що вiдбуватиметься навколо. Краще займiться улюбленими справами, адже життя яскравiше за будь–якi неприємностi.
Дні: спр. — 24; неспр. — 20.

Лев (24.07—23.08). Перша половина тижня буде емоцiйно складною, ви переживатимете скрутнi часи. Наприкiнцi тижня можливi невеликi фiнансовi надходження. Тож наберiться терпiння i чекайте кращих часiв.
Дні: спр. — 23; неспр. — 25.

Діва (24.08—23.09). За новi справи не варто братися, а от завершити давнi сам Бог велiв. У вихiднi придiлiть увагу рiдним, присвятiть вiльний час заняттям, якi приносять задоволення.
Дні: спр.— 26; неспр. — 25.

Терези (24.09—23.10). Пiд тиском рiзних обставин вам доведеться змiнити свої плани. Ця ситуацiя дозволить iнакше подивитися на те, що вiдбувається. У вихiднi можете розраховувати на пiдтримку друзiв.
Дні: спр. — 21; неспр. — 24.

Скорпіон (24.10—22.11). Фортуна дасть деякi послаблення, ви легко впораєтеся з будь–якими проблемами. Обставини складатимуться так, що вам доведеться грати роль органiзатора не тiльки на роботi, а й на вiдпочинку.
Дні: спр. — 25; неспр. — 20.

Стрілець (23.11—21.12). Буде нелегко протистояти людям та обставинам, та й чи варто це робити? Можливо, те, на чому ви зараз наполягаєте, не актуально. Дивiться на свiт ширше, шукайте рiзнi варiанти вирiшення проблем.
Дні: спр. — 22; неспр. — 26.

Козеріг (22.12—20.01). Можливi труднощi на роботi, зокрема фiнансовi. Вiрогiдно, з кимось доведеться розiрвати стосунки, вiдмовитися вiд чогось важливого. Але, як кажуть, усе, що вiдбувається, — на краще.
Дні: спр. — 21; неспр. — 23.

Водолій (21.01—19.02). Де б ви не були, креативнiсть i кмiтливiсть будуть корисними. Ви легко вирiшите нестандартнi питання та iншi головоломки долi. І не стiльки для себе, скiльки для тих, хто буде з вами поряд.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.

Риби (20.02—20.03). Вiдмовтеся вiд зайвих речей, зробiть ревiзiю у своєму внутрiшньому свiтi. Ви знайдете мiсце для нових планiв. Словом, не зупиняйтеся на досягнутому.
Дні: спр. — 25; неспр. — 21.

Інша версія:

ОВНИ напрочуд контактні, моторні, ентузіазм б’є невичерпним джерелом, однак кармічне минуле продовжує крокувати поруч, змушуючи до зустрічей з давніми знайомими з метою доопрацювання спільних програм, активізуючи в пам’яті масу емоцій. Не зазіхайте на чуже, добросовісне виконання матеріальних і моральних обов’язків є святим.

ТЕЛЬЦІ, в критичній ситуації, де пристрасне “хочу” тисне на “газ”, а високо моральне “треба” — на гальма... Тут потрібні неймовірні зусилля, аби не натворити зопалу дурниць. Живіть з оточенням в злагоді, діліться всім чим багаті (передусім духовними здобутками), аморальність вчинків може стати яблуком розбрату. Ваш союз тримається на взаємопідтримці, спільних інтересах, умінні вчасно довірити кермо правління супутнику і смиренно крокувати з ним пліч-о-пліч. Про розлучення забудьте.

БЛИЗНЯТАМ бити горшки з партнерами на тлі ідеологічних розбіжностей є блюзнірством! Час докорінно змінити себе й розпрощатися з поганими звичками, придбати модний гардероб та навести стильний “марафет” і мобілізувати природну чарівність.

РАКИ, проблеми зі здоров’ям розквітнуть у всій “красі”, це добре, тепер будете знати, яка прихована капосна болячка так дошкуляла і як з нею боротися. Відійдіть в тінь, “зашифруйтеся”, до 21 червня триває період кармічних звітів перед Небесами, тож розпростерти вільно крила не вдасться. Переосмислюйте свої вчинки за останній рік, кайтеся в помилках та гріхах і очищайте совість.

ЛЕВИ, фатум вносить прогресивні корективи у ваше існування, майбутнє набирає осяйних барв, де все, що себе вичерпало, відмирає. Втім, для вас нове є давно забутим старим, що повертається із небуття в модернізованій красивій упаковці. Беріть на озброєння той досвід і реалізуйтеся творчо, професійно, укріплюйте соціальний рейтинг. Любов і дружба сплетуться в один клубок — і це прекрасно, атмосфера має бути наповнена симпатією до людей без отруйного антагонізму.

ДІВАМ визначено метатися між сім’єю та роботою, якщо професійна сфера в радість, заряджає потужною творчою енергією, дає шанс зійти на кар’єрний олімп і навіть закрутити амурну інтрижку, то вдома діє кармічний бумеранг. Тут яскраво висвітляться всі плюси та мінуси родинних проблем, які слід сприймати по-філософськи; не тираньте рідних, а будьте благочестивими, як мовиться, на все воля Божа.

ТЕРЕЗАМ хоч розірвись: “хочу” тисне на гальма, а “треба” газує... Не панікуйте: ділова обізнаність, фахова грамотність та всебічна поінформованість — ось золотий капітал для виходу із скрути, і ви ним володієте! Забудьте про скромність, демонструйте публіці все, чим багаті.

СКОРПІОНИ, якщо в боротьбі за першість на ділових фронтах отримали перемогу, знайте: лежачих не б’ють, залюбки прощайтеся, бо ваші стосунки себе вичерпали. Матеріальний стан та реакція на гроші безпосередньо впливатимуть на реалізацію основної життєвої цілі. В партнерській сфері відбулося “перезавантаження”, внаслідок чого доступ до чужих ресурсів буде вільний, ваш вплив на людей, ситуації стрімко зросте, що необхідно жорстко контролювати і не допускати зловживань.

СТРІЛЬЦІ, в зв’язку з доленосним переворотом на службі (зміна завдань, обов’язків, повноважень), виникло бойове протистояння в партнерстві, що має кармічну мотивацію. Зумієте благородно утримати оборону, довести свою конкурентоспроможність — честь вам і хвала. Переймайте у суперників найкращий досвід, відточуйте фахову майстерність, пристосовуйтеся і гармонійно співпрацюйте.

КОЗОРОГИ, фатальні зміни в любовній, творчій сфері відбулися, тепер слід пересісти в нові “сани”, роботи прибавиться, коло обов’язків розшириться, інтелект у вас нівроку, тож впораєтеся “на відмінно” і навіть закрутите службовий роман. Приготуйтеся до інформаційного штурму, на поверхню спливе чимало цікавої інформації, яка була від вас прихована з різних причин.

ВОДОЛІЇ, зміна оселі чи пертурбації в родині запрограмовані кармічно. Не зациклюйтеся на домашніх клопотах, то шлях регресу. Якщо поставили на чільне місце улюблену професію, кар’єрні уподобання, а разом із супутником вас зв’язують міцні любовні узи — все разом успішно подолаєте. Одруженим скакати в гречку протипоказано, а самотнім бідолахам порада: шукайте собі принца з іншими традиціями та менталітетом, подалі від домівки.

РИБИ, в близькому оточенні відбуваються доленосні зміни, хтось вас покине, а хтось новий займе порожню вакансію. Радійте і не влаштовуйте траур по минулому, де домінувала вигода інтересів. Це може вдарити по кар’єрі, де розгортаються цікаві кармічні події, уважно поставтеся до інформації стосовно начальства, тут ви донині були сліпі, а тепер “пощастить” прозріти

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини