Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 07:25:48

Гороскоп на наступний тиждень

14.04.2013   12:39Агенцiя

Цей тиждень сприятиме об’єднанню творчої енергії з особистою ініціативою, виникненню нових імпульсів та поштовхів у діяльності, які можуть бути і руйнівними. На вихідних краще обмежити фізичні навантаження та слідкувати за самопочуттям

Овен (21.03—20.04). Ви можете потрапити в полон iлюзiй. За можливостi не приймайте важливих рiшень, не варто оформляти документи — ви можете випустити важливi деталi. Вдало вирiшаться побутовi та сiмейнi питання.

Дні: спр. — 19; неспр. — 20.

Телець (21.04—21.05). На перший план вийдуть клопоти близьких людей. Присвячуйте вiльний час дому, i ваша фортеця стане ще мiцнiшою. У роботi краще орiєнтуватися на отриманий досвiд, уникаючи експериментiв.

Дні: спр. — 15; неспр. — 17.

Близнюки (22.05—21.06). Ви опинитесь у центрi уваги, доведеться взяти на себе додатковi обов’язки на роботi, пiдтримати колегу. У другiй половинi тижня час зайнятися хобi.

Дні: спр. — 16; неспр. — 21.

Рак (22.06—23.07). Найближчий час може видатися сумбурним та емоцiйно напруженим. Якщо видаватиметься, що доведеться пливти за течiєю, не опирайтеся. Зараз краще нiчого не мiняти.

Дні: спр. — 20; неспр. — 17.

Лев (24.07—23.08). Настав час розставити крапки над «i». За можливостi треба знизити активнiсть, не братися за новi справи, а розiбратися з поточними. Можливо, вам захочеться втiлити новi iдеї в життя.

Дні: спр. — 18; неспр. — 19.

Діва (24.08—23.09). Настає вдалий i творчий перiод. Вiрогiдно, що вiльно чи пiд впливом обставин ви покажете себе з iншого боку. Друзi потребують вашої уваги, головне — практична порада.

Дні: спр.— 19; неспр. — 21.

Терези (24.09—23.10). Дiловi плани та стосунки на роботi розвиватимуться не за вашим сценарiєм, замiсть очiкуваних успiхiв ви зустрiнете перепони. Доведеться чимось пожертвувати заради благополуччя близьких.

Дні: спр. — 21; неспр. — немає.

Скорпіон (24.10—22.11). На цьому тижнi доведеться вирiшувати робочi проблеми. Вам буде нелегко вiдстоювати свої погляди, а головне — бути впевненим, що це розумна й обґрунтована позицiя. Шукайте компромiси у стосунках iз колегами.

Дні: спр. — 15; неспр. — 18.

Стрілець (23.11—21.12). Громадська думка виявиться сильнiшою, будьте готовi поступатися. Колеги пригадають вам усi грiхи, тож з’явиться необхiднiсть виправити помилки. Крiм зiпсованого настрою, це ще й досвiд.

Дні: спр. — 17; неспр. — 20.

Козеріг (22.12—20.01). Друга половина тижня буде напруженою i в чомусь критичною. Не женiться за двома зайцями, оскiльки нiчого путнього не досягнете. Чим спокiйнiше ви ставитиметеся до того, що вiдбувається, тим краще.

Дні: спр. — 19; неспр. — немає.

Водолій (21.01—19.02). Зараз не кращий перiод для експериментiв i ризику, все може обернутися проти вас, навiть якщо задумка i має доброзичливий характер. Направте енергiю в потрiбне русло, вирiшуючи повсякденнi справи.

Дні: спр. — 21; неспр. — 16.

Риби (20.02—20.03). У першiй половинi тижня близькi доставлять вам чимало клопотiв. Вам доведеться виконувати данi ранiше обiцянки. З фiнансами не все гаразд, тож декому з вас доведеться шукати новi джерела прибуткiв.

Дні: спр. — 15; неспр. — 18.

Інша версія:

У ОВНІВ апогей любовного і творчого розквіту, Космос транслює через вас потужні енергопотоки, перетворюючи на яскраву свободолюбиву особистіть з революційним шармом, яка здатна запалити людей на великі діла заради прогресу. Ваш шалений ентузіазм принесе грандіозний успіх. Дбайте за родину і постарайтеся гармонійно вписатися в ритми ділової команди та ладити з шлюбними супутниками. Вони вас кохають, відповідайте взаємністю!

ТЕЛЬЦІ, пригальмуйте і пливіть за течією подій -- на них ви не здатні впливати. Триває кармічна смуга, де вимагається максимальне смирення. Запущено процес очищення підсвідомості, фізичний тонус на мінімумі, підводьте підсумки року, моліться та славте Творця і мрійте, моделюючи майбутнє. Саме час позбавитися від самообманів, скинути пелену ілюзій та прозріти. Якщо опинилися в конфронтаційній атмосфері, не воюйте, а пристосовуйтеся до вимог оточення, прагніть до миру на теренах співпраці за будь яку ціну, тоді будете у виграші.

БЛИЗНЮКИ, дружні ряди поповнюються неординарними особами, життя б'є ключем, вливайтеся в його бурхливу течію, будьте активні, винахідливі, тоді реалізація соціальних устремлінь пройде на ура». На службі трудіться, тягніть сумлінно трудового воза (з привалами, аби не нашкодити здоровою), з начальством у вас нормальні взаємини, фахова самореалізація йде успішно, творчі таланти фонтанують, що позитивно позначиться на карєрі. На шлюбних обранців моліться, тоді ваш союз стане непорушним оплотом відданості!

РАКИ, шлях професійної майстерності веде на кар'єрний олімп, де проходять службові модернізації, аби вписатися у віражі духу часу. Крокуйте назустріч сонцю прогресу, воно манить не рожевою ілюзією, а реальними плідними результатами, і ви їх отримаєте, утіливши накопичені ідеї. Швидко преображайтеся на внутрішньому рівні і скрізь працюйте на віддачу, щоб енергія не «закиснула» в судинах, зараз ви экстраверт, якого змінить суспільство. Якщо бракує любовного щастя, -- терпіть, тут нахрапом нічого не зробиш, краплина по краплині, як невтомна бджілка, збирайте нектар щастя до своїх сердечних сот.

ЛЕВИ, тиждень промайне під кармічні акорди, пожинатимете плоди допущених промахів, набираючись мудрості. Чому так трапилося і за що –має хвилювати найбільше і відповіді знайдуться, адже філософський кругозір розширюється, приземленість зникає, даруючи шанс доторкнутися до сокровенних істин. Те що вчора дуже хвилювало, наснажувало стане неістотним. Ідеали набирають піднесення, еволюціонують. Більше подорожуйте, вкладайте сили саме в ту професійну сферу, де ваше творче покликання розквітає.

ДІВИ, якщо хочете зійти на вершину Божественної любові -- мерщій до дій! Під лежачий камінь вода не тече, нині ви володієте високим сексуальним потенціалом і його слід негайно «утілювати в життя»! Тема самовіддачі в партнерстві є найактуальнішою. Тільки не загрузніть у взаєморозрахунках, рахувати чий вклад більший -- тільки псувати гармонійну атмосферу, адже можливості половинки набагато більші. Тому долучайтеся з чистою совістю до ресурсів супутників і будуйте карєру, де хазяйнує фортуна до липня.

ТЕРЕЗИ, перед вами постане гостро тема гармонійних ділових взаємин, де переваги на стороні впливових партнерів. Закладається база співпраці на майбутній рік з продовженням, підписанням нових контрактів, від яких залежать кар'єрні перспективи. З ким із компаньйонів об'єднатися, узяти в надійні попутники, створивши професійну досвідчену команду?... Завдання підйомне, потрібно довести свою конкурентоспроможність і фахову компетентність, а це у вас на вищому рівні. Увага подружнім парам: якщо ваш союз дихає на ладан -- час його реанімувати. Якщо опинилися на фінансовій мілині, терпіть, не розкошуйте, тут доля прищеплює уроки економності до кінця 2014р.

СКОРПІОНИ, хочете утриматися на карєрному плаву, мати владу над іншими -- служіть їм вірою і правдою, чиніть благородно, проявляйте творчу нетрадиційність в роботі. Віддаючи ви зростаєте духовно, збагачуєтеся матеріально. Адже «топка» особистого щастя без турбот про долю інших може згаснути. І прагніть до партнерської ідилії, в будь-якому союзі вам відведено роль керманича, що спрямовує спільні справи та інтереси у взаємо вигідне русло.

СТРІЛЬЦІ, прийшла пора попустувати, випустити романтичну пару. Бавтеся, розважайтеся, закохуйтеся, знайомтеся з цікавими людьми (нехай їх статус вас не цікавить), головне насолода від всього, чим займаєтеся. Якщо знайшли улюблену половинку –все чудово, кайфуйте під милозвучне биття двох сердець! Життя це театр, а ви режисер на цій сцені і ставите власні сценарії. На чужі здобутки не зазіхайте, приборкайте заздрощі, і не встрявайте в спокусливі таємні авантюри, з авторитетними фігурами, високими посадовцями вас звязують кармічні узи (до кінця 2014р), де маєте в процесі співпраці викоренити в собі жорстоке честолюбство, владні амбіції і усвідомити, що егоїстичне зловживаання владою є пороком.

КОЗОРОГИ, облаштовуйте домашнє гніздо, реалізуйте незатребуваний потужний потенціал господарського ентузіазму під рідним дахом. З домочадцями можливі конфлікти, тому все погоджуйте, переконуйте їх в правильності втілення оригінальних ідей по оновленню меблів, затій по ремонту і разом злагоджено трудіться над створенням в оселі побутового та емоційного затишку. В дружбі поєднуйте сердечність і прагматизм в стосунках, не давайте волю меркантильним запитам, тоді матимете надійних відданих товаришів, які завжди підставлять плече.

ВОДОЛІЇ, якщо ви здатні до адаптації в різноманітних умовах, це активізує розквіт талантів і самоствердження в соціумі. Розширюйте коло знайомств, вам всюди раді, двері скрізь відкриті. Розвивайте інтелект, накачуйте розумові «біцепси», ваша блискуча тямущість і ділова спритність -- запорука тріумфу в будь-якій діяльності. Сміливо беріть ініціативу в руки, окриляйте колег оригінальними пропозиціями і наполегливо рухайтеся, попри «пробуксовки» до карєрних вершин. На любовному фронті все чудово, шансів облаштувати інтимне буття море, все у ваших руках!

РИБИ, працелюб ви нівроку, а коли є матеріальний стимул -- здатні гори зрушити, природа обдарувала прекрасними талантами, які нині фонтанують, саме час «конвертувати» цю валюту на благо кар'єрного і матеріального зростання. З коханими завирують пристрасті, але будьте розсудливі, візьміть стрімкий розвиток романа під контроль, не ризикуйте! Дбайте за сімейне благополуччя, все повернеться сторицею і регулярно поповнюйте інтелектуальне «депо» новими знаннями, памятаючи, що мудрим стає лише той, хто знання пропускає через серце.

http://www.umoloda.kiev.ua, http://www.kreschatic.kiev.ua/

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини