Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 12:52:55

Гороскоп на наступний тиждень, 25-31 березня

24.03.2013   12:13Агенцiя

Овен (21.03—20.04). На цьому тижнi загостряться стосунки з близькими та сусiдами, можливi конфлiкти. Можливо, ви дiзнаєтеся багато нового про себе та iнших. На всяк випадок залиште шляхи для вiдступу.


Дні: спр. — 25; неспр. — 29.

Телець (21.04—21.05). Основнi подiї стосуватимуться минулого, забутих справ. Скористайтеся моментом, щоб навести лад у документах i виправити давнi помилки. Прислухайтеся до порад досвiдчених друзiв.

Дні: спр. — 28; неспр. — 26.

Близнюки (22.05—21.06). На перший план вийдуть давнi проблеми. У нових проектах ви гратимете головну роль, оскiльки фiнансова частина ляже саме на вашi плечi. Словом, наберiться терпiння i чекайте кращих часiв.

Дні: спр. — 27; неспр. — 29.

Рак (22.06—23.07). Ви почуватиметеся некомфортно через напруженi стосунки з колегами. Найкраще — абстрагуватися i сховатися у свою нірку. Вихiд iз цього становища — зайнятися власними справами.

Дні: спр. — 26; неспр. — 30.

Лев (24.07—23.08). Краще вiдкласти грандiознi iдеї та великi досягнення як на роботi, так i в особистому життi. Водночас чим серйознiшими будуть вашi плани, тим бiльше шансiв на успiх. Будьте уважнi з документами.

Дні: спр. — 28; неспр. — 31.

Діва (24.08—23.09). Перша половина тижня буде доволi напруженою, у центрi уваги опиняться службовi справи. Як завжди, намагайтеся в усьому дотримуватися золотої середини. Стримуйте емоцiї, першими йдiть на компромiс, оскiльки поганий мир кращий за добру вiйну.

Дні: спр.— 26; неспр. — 30.

Терези (24.09—23.10). Так склалося, що вам важко буде знайти спiльну мову з партнерами. Але якщо не можеш змiнити ситуацiю, то треба змiнити ставлення до неї. У вихiднi займiться улюбленими справами.

Дні: спр. — 29; неспр. — немає.

Скорпіон (24.10—22.11). На цьому тижнi вiдбудуться несподiванi подiї, в яких ваша участь i пiдтримка будуть необхiднi друзям i колегам. Уникайте ризикiв, будьте обережнi в транспортi.

Дні: спр. — 31; неспр. — 26.

Стрілець (23.11—21.12). Головне — не вимагати бiльшого вiд оточуючих i вiд життя в цiлому, тодi свiт набуде яскравих кольорiв. Наприкiнцi тижня вашi плани можуть рiзко змiнитися, але це ще не означає невдачу.

Дні: спр. — 28; неспр. — 31.

Козеріг (22.12—20.01). Найважливiшi питання краще вирiшувати на початку тижня, поки ви ще сповненi сил i натхнення. Незважаючи на невидимi перепони, ви гідно впораєтеся з будь–якими труднощами. Висока вiрогiднiсть втратити щось важливе.

Дні: спр. — 27; неспр. — 25.

Водолій (21.01—19.02). Варто уникати високих швидкостей як у справах, так i на дорозi. Не намагайтеся робити все i вiдразу — краще сiм разiв вiдмiряти i раз вiдрiзати. До спiльних справ залучайте перевiрених людей.

Дні: спр. — 31; неспр. — немає.

Риби (20.02—20.03). Висока вiрогiднiсть конфлiктних ситуацiй iз близькими. Сварка може затягнутися, тому вам треба вчасно зупинитися. Інодi свої принципи краще залишити при собi. Вам зараз краще не позичати грошi.

Дні: спр. — 30; неспр. — 29.

Інша версія:

ОВНИ, ваше місце на бойовій передовій, де героїчне форсування подій завершиться перемогою (про трофеї забудьте) за сприяння високих покровителів (серед знайомих) і таланту дипломата. Завдяки колосальному особистому енергопотенціалу ви здатні ракетою злетіти в космос і вийти на правильну життєву орбіту, головне задовольняти інтереси оточення (нікому не нашкодити), уникати фінансової, сексуальної, психологічної залежності. Це найвразливіше місце, де доля цього року привчає до дисципліни та смирення. Дотримуйтеся даного слова, сумлінно виконуйте боргові зобовязання перед іншими, вчасно розплачуйтеся.

ТЕЛЬЦІ, відійдіть в тінь, розпочалася кармічна фаза, де слід приборкати ініціативний ентузіазм і пристосовуватися до обставин –вони самі вас знайдуть, вимагаючи активно вкласти туди зусилля. Нікому нічого не навязуйте, пливіть за течією, життєве судно причалить саме до потрібного вам берега. Ізольованість –чудовий помічник і цілитель при розплутуванні ниток тривог, суперечностей, помилок, накопичених протягом року. Моліться, кайтеся в гріхах, очищайте душу. І бережіть шлюбний союз, забувши про розлучення, якщо страждаєте від дисгармонії в парі –насправді то… ваш духовний недолік. Партнер не винний.

БЛИЗНЯТА, арена успішної самореалізації – соціум, дружня сфера. В колективі ви неформальний лідер, здатний мудро використовувати груповий ресурс для задоволення власних інтересів. Завязуйте нові дружні стосунки, поповнюйте братерське коло особами, що дихають з вами одним духом, а на роботі завзято тягніть робочого воза, демонструючи ділову майстерність, тут час працює на вас -- згодом все повернеться сторицею. На сердечному небосхилі сяє сонце любові, вас щиро кохають, відповідайте супутникам взаємністю, це запорука щастя й міцного подружнього союзу!

РАКИ, життя прекрасне в його непрогнозованості! Довкола віють спонтанні вітри, спрямовуючи ваші задуми у прогресивному напрямку. Майбутнє закликає позбутися консервативних установок, рвіть підметки на ходу, пристосовуйтеся до наказів керівництва (крутіть службові романи), будьте творчим оригіналом. Хочете утриматися на карєрному плаву -- годі топтатися на місці чи чвалати у хвості, йдіть в ногу з новаційними технологіями, перекваліфіковуйтеся, ламайте все, що себе віджило, морально вичерпало! Інакше будете безробітними! В родинному гнізді відпочивайте, розслабляйтеся, тут панує задушевна атмосфера.

ЛЕВИ асоцїюються з центром тяжіння Всесвіту довкола якого вертяться галактики. Рекламуйте себе, «розкручуйте» імідж, боріться за реноме наставника, завайовуйте симпатії публіки. Персональна філософія буття, в звязку з духовним прогресом різко міняється, радо звільняйтеся від баласту давніх переконань, прощайтеся з особами, які вже не вписують в «нормативи» ваших потреб, -- порожня вакансія швидко заповниться! Обстановка в службовому офісі розжарена, але саме тут в новаційних пертрубаціях кується ваше майбутнє, не нашкодьте йому гальмівним консерватизмом!

ДІВИ, пильнуйте за вродливими, сексапільними благовірними (на них зазіхають суперники), то ласа здобич для протилежної статі, яку пропустити байдуже неможливо. На службі дозволяється закрутити роман і вбити двох зайців з метою карєрного росту. Не прогавте вдалий шанс, закладається база співпраці та розквіту сумісного бізнесу на майбутній рік. Розкошелити партнерів, знайти інвесторів не так просто, потрібен унікальний оригінальний підхід. Втім ви його знайдете, дерзайте!

ТЕРЕЗИ, хочете миру—готуйтеся до війни, бійтеся перетворитися на догматичного консерватора, чим спровокуєте конкурентну боротьбу, що негативно позначиться на кар'єрі, особистій репутації, домашніх справах. Зате коли йтимете в унісон (до спільної мети), пристосовуючись до нетрадиційних викабеликів ділових компаньйонів, шлюбних обранців -- будете у виграші. Вони верховодять, транслюють накази Майбутнього (до яких ви не дозріли), тож грайте за їхніми правилами і все складеться якнайкраще. Особливо при співпраці з іноземцями. Нікого не критикуйте, а постарайтеся зрозуміти чому так себе поводять люди, розділити їхні думки, життєві позиції.

СКОРПІОНИ на піку професійної майстерності, трудяга на всі руки, ви раціоналізатор і винахідник, якому дано опанувати новаційні технології і марширувати в ногу з науковим прогресом, ставши взірцем для відсталих рутинерів колег. Втім мікроклімат в колективі буде напруженим, не вступайте в дискусії з колегами, працюйте, заробляйте гроші збагачуйтеся духовно, паралельно дбайте за здоровя, перевтомлюватися протипоказано. В подружньому житті кермо правління цупко тримайте у власних руках.

У СТРІЛЬЦІВ зоряний любові, годі кублитися в домі, це відпрацьована тема. Якщо ви одинокі, виходьте на романтичне полювання і запускайте амурні стріли, вони потраплять у намічену ціль. Творіть, кохайтеся, веселіться, в мистецтві зваблювання протилежної статі вам рівних не буде. Подружнім парам слід розважатися разом, ваші почуття переживають буйний розвіт, закладаючи міцне підгрунтя для подальшого сумісного буття. Основне завдання: віддавайте якомога більше в навколищній простір енергії любові, яка повертатиметься сторицею.

КОЗЕРОГИ, спрямуйте основні матеріальні та енергетичні ресурси на вирішення сімейних проблем, де витає дух модернізацій. Ви капітан на родинному судні ( яке рухається вірним фарватером), кміливий, трудолюбивий господар, турботливий батько, надійний люблячий партнер. Карєрні плани реалізуються успішно, все, що намітити йде хоча із пробуксовками, але продуктивно. Головне скрізь встигати, як вдома так і на роботі та вчасно міняти тактику дій.

ВОДОЛІЇ, спілкування з людьми, короткі поїздки, дружні посиденьки, світські тусовки, свіжі враження потрібні, як повітря, для підняття тонусу, обміну діловим досвідом, професійними знаннями. Погоджуйте особисту свободу дій з вимогами оточення, ідіть назустріч їх побажанням. В любовній сфері все чудово, ви можете стати героєм серця, завоювавши симпатії першого зустрічного. Дерзайте, і влаштовуйте особисте життя, любовні янголи до ваших послуг!

РИБИ заклопотані пошуками прибутковї роботи й досить успішно. Куйте залізо пока гаряче, не цурайтеся оригінальних пропозицій (заробити можна нетрадиційним способом), майбутнє карєри у ваших руках. Головне бути в злагоді з невгамовним «хочу», дотримуватися балансу «дай» і «на». Високих покровителів знайдете в серед рідних (сімя є джерелом достатку й щастя), моліться на домочадців і зло мине вас стороною.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини